2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@forumders vali ilde cb temsilcisi ve yürütme vasıtasıdır
-
@beyefendi diğer şıklar ne hocam hatırlıyor musunuz
-
@genclerbirlikli 69 Net yetecek gibi duruyor Yarın soruları bi yayınlasınlar da bakalım artık. Muallakta olan soru çok. Bizim eskilerden ( mülakat görmüşlerden ) hiç ses çıkmadı yarın hareketlenir buralar..
-
65-70 net yığılma var gibi.
-
@safitürk69 sanmam hocam ya hayırlısı açıklansın da sorulara bakalım beynim yandı valla sabahtan beri
-
http:// www .aljazeera. com. tr/makale/turkiyede-genc-nufus-azaliyor
https:// www. aa. com .tr/tr/turkiye/turkiyede-yasli-nufus-artiyor/1089296
-
@genclerbirlikli nin listesine göre 16 yanlış 7 boşum var, 73 net yapıyor. Hakkımızda hayırlısı. Diğer arkadaşlarda netlerini yazabilirse bi ortalama çıkabilir diye düşünüyorum.
-
@rootofallevil önlenmez kamu zararını önlemek şıkkı tuhaf geldi kymkm ödül vermez diye düşündüm
-
@forumders malesef hatırlamıyorum
-
kaymakamın görevlerindendir gibisinden soru var mıydı? sanki şıklarda yetki genişliği kullanır gibisinden birşey yazıyordu
-
@keynesculuk soykırı suç kabul etmemek - teşebbüsle gittim geldim -kadınlarla igili pekin yaptım
-
Gsyh baz yılı belirleme sorusunun cevabı nedir ? Zincirlime hacim gibisinden öncülü yalnız ı olarak işaretledim.
-
@osaduman yanlış şık baz yıl değiştirilmez idi
-
@beyefendi doğru cebap kabul etmememiymiş
-
@popescu 70'li netlerde geziniyorum. 70 net diyelim şimdilik.
-
@beyefendi değiştirilir hocam. Gsyh baz yılı 1998den 2009 olarak değiştirildi.
-
@rorschach159 nominal gelir rerl geliri etkilemez şıkkı vardı bir de faiz etkilemez şıkkı vardı
-
@osaduman evet bende değiştirildi diye hatırlıyorum
-
Bende son sinavi kazanmis biri olarak 73 net bekliyorum arkadaslar .il encumeni sorusunu yanlis okudum yanlis cevapladim . Onun dusindaki tum sorulari her turlu yanlis yapacaktim zaten yada bos birakacaktim . Sinav icin 1 ay daha calisma suremiz olsa idi, ben bugun yapamadigim sorulari yine yapamayacaktim oyle diyeyim .
Ahmet nohutcu 75-80 arasi mulakata kalir dedi.
kendimi uzmemek icin mantikli sebeplerim var .
Bu sinav kolay bi sinav olsaydi benim yorumum
80 ustu kapatir olacakti
Orta olsaydi Ahmet nohutcunun yorumunu yapardim . (75-80)
Sahsi gorusum zor bir sinavdi ve 75 altini gorecek .
28 bin kisinin sinava girmis olmasi yiigilmalari arttiracaktir bu acidan kötü.
Yanlisin dogruyu goturmeside 75 altina dusebilme ihtimalinin onemli dayanaklarindan. -
@oflu61 75 netin altı kesin ya hatta 65-70 arası kapatacak bana göre