2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@cevatcobanli444 ''Muhtar ile ihtiyar meclisi veya heyeti üyelerinin seçiminde;
muhtar ile bu Kanunun 30 uncu maddesinin (a) ve (b) bentlerinde gösterilen ihtiyar meclisi veya heyeti üye sayısı kadar ismin birlikte yazılı olduğu oy pusulası kullanılır. '' -
@cevatcobanli444 urfayı niye anlayamadım ki büyükşehir olunca köy tüzel kişiliği kaldırıldı
-
il Encümen üyesi sorusu sadece vali değilmi. .genel sekreter belediye encümeninde oluyor diye biliyorum yanlışsam düzeltin
-
@cengizkan2 65-70 arası kapatır diyorum
-
bu sınav beni en az 15 soruda iki secenek arasında bıraktı ulan hepsimi yanlış olur vay böyle işin bütün emekler çöp. .
-
@avexer mobilya ofisten bahsetmiş 1 nolu cümleyi yaptım
-
@epikür, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
il Encümen üyesi sorusu sadece vali değilmi. .genel sekreter belediye encümeninde oluyor diye biliyorum yanlışsam düzeltin
İl özel idaresi ve büyükşehirlerde olur hocam, vali ve sekreter encümende bulunur, vali yardımcısı bulunmaz
-
@gencburokrat İl encümeni
MADDE 25. — İl encümeni valinin başkanlığında, il genel meclisinin her yıl kendi üyeleri arasından bir yıl için gizli oyla seçeceği beş üye ile biri malî hizmetler birim amiri olmak üzere valinin her yıl birim amirleri arasından seçeceği beş üyeden oluşur. Valinin katılamadığı encümen toplantısına genel sekreter başkanlık eder.
genel sekreter üye değil ama soru nasıl soruluyordu muallakta kaldım
-
@epikür, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@gencburokrat İl encümeni
MADDE 25. — İl encümeni valinin başkanlığında, il genel meclisinin her yıl kendi üyeleri arasından bir yıl için gizli oyla seçeceği beş üye ile biri malî hizmetler birim amiri olmak üzere valinin her yıl birim amirleri arasından seçeceği beş üyeden oluşur. Valinin katılamadığı encümen toplantısına genel sekreter başkanlık eder.
genel sekreter üye değil ama soru nasıl soruluyordu muallakta kaldım
Genel sekreter üye.
5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanunu Madde 25 aşağıda;
İl encümeni
Madde 25- İl encümeni valinin başkanlığında, genel sekreter ile il
genel meclisinin her yıl kendi üyeleri arasından seçeceği üç üye ve valinin her yıl birim amirleri arasından seçeceği iki
üyeden oluşur.
Valinin katılamadığı encümen toplantısına genel sekreter başkanlık eder. -
@kombassankoma, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
arkadaşlar sınava başvuran sayısı 28 bin deniyor da bununla ilgili bir açıklama mı var.
Bilgi edinmeden bir arkadaşa gelen cevap 28bin küsür başvuru var.
-
@epikür Ben hangisi üye değildi diye hatırlıyorum ama emin olamadım sonra, hem kaymakamlık hem YSK sonrası kafa gitti
-
Üye olmayanı soruyordu yani vali yardımcısı.
-
@sinav1453 ok hocam şimdi doğru..kanunun eski haline bakıyomuşum
-
@beyefendi kardeşim o soru çok karışıktı ben "Büyükşehir oldu 2012 yılında o yüzden köy muhtarı seçerken mahalle oldu diye düşündüm ve mahalle muhtarı seçer dedim." ama yanlış düşğndüm demekki
-
Saygıdeğer arkadaşlar!
Daha önceki test usulü sınavlardan yola çıkarak sınavın yanlış doğruyu götürmeği durumda 75 ile kapatması gerekir. Ancak 25 yanlışı baz alırsak, 70-71 ile kapatması eftaldir. Ancak sınavın zorluk derecesi, boş bırakma tercihlerini, mülakata çağrılacak sayısının arttığını göz önüne alırsak sınavın 68-69 bandında kapatması ihtimal dahilinde gibi gözüküyor
Kaybetseniz de kazansanız da hakkını vererek çalışmışsanız başarılısınız. “ Canım sağ olsun!” deyip çalışmaya devam ediniz. Şüphesiz yüce Allah(cc) çalışanın hakkını tastamam teslim eder.
Selam, saygı ve dua ile
-
@gencburokrat aynen benimde ne yaptım ne ettim bilemiyorum kafa karıştı. ..çok emek verdim ama sonuç husran..kolay gibi geliyodu ters köşe olduk gibi
-
@sinav1453 üye olanı soruyordu hocam ya 1-2
-
Kitaplar, kanunlar yalanıp yutulsa da illa yanlış çıkardı.
-
@circassian banada öyle geliyordu şuan kafam karıştı yav ...bende vali yardımcısı dışındakileri yaptım ama şimdi bilemedim
-
Malum adamın taban net yorumunu okuyan varmı ne demiş tüccar efendi pardon akademisyen