2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@epikür ben birkaç soruyu ayırmıştım hocam dönüp bakayım diye onlardan biriydi hangisi encümen de bulunur diyordu
-
@corleone bugün girsem yine yanlış yapacağım sorular var
-
@circassian doğrudur şuan cevaplara baktim facebookta filan baya kafam karıstı bildiklerim bile ters düz oldu
-
Soruların listesini yaptım bölüm bölüm, sayıyorum sayıyorum sabahtan beri anayasa-idare-idari yapı-mahalli idareler bölümünde normalden fazla soru çıkıyor.aynı şeyi yaşayan var mı?
-
@circassian, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@sinav1453 üye olanı soruyordu hocam ya 1-2
Ben üye olmayanı soruyordu diye hatırlıyorum sanki. Yarın açıklanırsa görürüz. Her geçen an sorular unutuluyor.
-
bu sınav 70in altina rahat düşer yazın bunu bi kenara..her sorusu tuzak Türkçesi iktisatı insan hakları ..
-
@ceterisparibusss, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Soruların listesini yaptım bölüm bölüm, sayıyorum sayıyorum sabahtan beri anayasa-idare-idari yapı-mahalli idareler bölümünde normalden fazla soru çıkıyor.aynı şeyi yaşayan var mı?
YSK sınavında çıkan sorularla da karışabiliyor hocam
-
@gencburokrat girmedim hocam Ysk sınavına.
-
@ceterisparibusss liste yaptıysanız paylaşın değerlendirelim birlikte
-
@ceterisparibusss iyi ki girmemissin yoksa benim kafa gibi kafan iyice folloş olurdun
-
@gencburokrat kağıt üzerinde var. Sonra liste yapıp paylaşacağım. Karşılaştıralım iyi olur.
-
@avexer yanlış doğruyu götürmüyor muymuş?
Emin misiniz hocam? Eskiden yapılan test sınavlarını kastediyorsunuz değil mi? -
@beyefendi orası tamam da , sonuçta biz mahalle ihtiyar heyetine oy veriyor muyuz pusulada görmedim mesela ? Tek muhtarlar olur birine basarız. Yani sınavda bu mantıkla düşündüm.İhtiyar heyetini muhtar belirlediği için biz seçmiyoruz filan gibi bir düşüncem vardı.
-
Bir kaynakta finansal serbestleşmenin ilk adımı olan 24 Ocak 1980 kararları diyor. Ama soruda ilk serbest dış ticaret rejimi diyordu. Bakalım doğru cevap neymiş:)
-
@avukatbey hocam ben 1950 yaptim o soruyu emin olmamakla beraber yasin coban in kitabina bakinca http://i.hizliresim.com/EDLV19.jpg
dogru yaptigimi dusunmeye basladim ilk kez dis ticarette serbestligi soruyordu sanirsam -
@y-oguz90 bende ilk serbest bölgeler kanununu düşünerek 1950 yaptım sonra sildim 1980 yaptım ama muhtemelen 1950 dir.
-
@cevatcobanli444 bu sene götürüyor hocam
-
@y-oguz90 evet yani 1980 de serbestleşme var ama dış ticaretten daha çok bankalarla ilgili.
-
@y-oguz90 hızlıresimin forbidden 404 uyarısı verdi.d
-
İktisattan bir soru yaptım çünkü iktisatım yok:) o da yanlış çıktı halbuki baya inanarak işaretlemiştim.d tam rekabet piyaaası demiştim ama monopolcü rekabet piyasasıymış cevap.