2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@genclerbirlikli evet ya sıralama sorusu:) baştan 3. V olacaktı galiba
-
@sinav1453 İşsiz sayılmak için öncelikle iş aramak gerekir. Bu yüzden kayıt dışı istihadam edilenler ile aile içi ücretsiz çalışanlar iş aramayacakları için işsiz statüsüne girmeyecek ve dolaylı olarak işsizlik oranını düşük gösterecektir diye bir çıkarımda bulundum bu soruda.
-
Bir de şu kesinhesap sorusunda hazırlayanı mı yoksa sunanı mı soruyordu? Ben Cumhurbaşkanlığı şıkkını işaretledim, kanunun doğrudan lafzını dikkate alacak olursak zaten yanlış oluyor çünkü kanunda Cumhurbaşkanlığı değil Cumhurbaşkanı diyor ve soruda zaten hazırlayanı sorduysa cevap Hazine ve Maliye Bakanlığı.
-
İş sahibi olduğu halde işsizlik maaşı almak için kayıtdışı çalışanlar var ve bu durum işsizliği olduğundan yüksek gösteriyor, çalışanlar kayıt altına alındıkça işsizlik düşmez mi, yanlış mıdır ??
-
@i̇lanbekleyenbiri bende aynısını yaptım.
-
din ve inancı açıklama hürriyeti sınırlandırılması; AİHS 9. maddesinin 2. fıkrası, din veya inancı açıklama özgürlüğünün ancak, kamu güvenliği ve düzeninin, genel sağlığın veya ahlakın,
ya da başkalarının hak ve özgürlüklerinin korunması amacıyla,
demokratik bir toplumun gereklerine aykırı olmayacak tedbirlerle ve
sadece yasa ile sınırlanabileceğini, başka bir deyişle bu özgürlüğün
meşru olarak nasıl kısıtlanabileceğini düzenler. '' cevap çoğunluğun dini düşüncesini korumak olmalıydı dimi. -
@sinav1453 ben de c.baskani yaptım çünkü kesin hesabı meclisi c.baskani sunar ama tabii hazırlayan ve sunan farklı şeyler bakalım ne olacak inşaallah c.baskani olu
-
Gerçekçi bir tahminle kaçla kapatır ?
-
@cesss, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Gerçekçi bir tahminle kaçla kapatır ?
70-75 net arası
-
@memurist hazırlayan soruluyordu hocam ben de strateji ve bb yaptım.
-
geçen seneki kaymakamlık ve bu seneki sayıştayı takip ettim, kaymakamlık ve sayıştayda sitede ortalama yüksekti ve yüksek kapattı. bu sınavda düşünülen netler hiç de öyle değil. ben 75 DOĞRUYU bulanın kazanacağını düşünüyorum. bu da en kötü 69 nete denk geliyor. iyi sallarım ama, 75 net ile kapatırsa hemen dönerim:)
-
Disarda 3-4 kisinin SİNAV COK KOLAYDİ YA dedigine sahit oldum cok sasirdim gercekten
-
Amerika’ da Demokrasi kitabını şıklarını hatırlayanlar yazabilir mi çok acil lütfen
-
@keynesin-faizi john locke onu biliyorum
-
@keynesin-faizi
Jan cak rosso
John locke
Torquelli
Sier abyies
Jean pierreBöyle bilinmedik isimlerdi. Bu soru insan haklarında çıksa neyse de idare alanında çıkması tuhaf olmuş. Bunu bilmenin kaymakamlık a ne katkısı var acaba
-
@makif34 Cevap Alexis de Tocqueville olacak hocam.
-
@sacred123, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@sucuklu_oralet hocam 63 karadenizli duyumuna nerden ulastiniz
@Sucuklu_Oralet 63 kisi nedir ya. Sirf karadenizli diye mi aldilar bunlari yani? Böyle iş mi olur ya hayret bi sey
-
Geçmiş kaymakamlık sınavlarının başarı yüzdelerine bakarak ve sadece bu yüzdelerde yola çıkarak aynı ortalamada bir yüzde yakalanırsa bu sınavda da 72-5-74,5 net arası bir net ile kapatabilir gibi gözüküyor demiştim ama bu tahmin sadece geçmiş yılların sayısal verilerine dayalı olarak yapılmış mekanik bir tahmin. Ancak geçmiş yılları takip edenler bilir ki sınav sonrası umutlu olan, yüksek netlerini paylaşan birçok arkadaş oluyordu ve forum daha hareketli oluyordu sanki. Bu sınava bakınca bir sessizlik hakim sanki ve yüksek yaptığını belirten arkadaş neredeyse yok gibi. Bu sebeplere istinaden belki 1-2 net daha düşük olabilir yani 70-72 arası gibi.
-
@atlas07 şıkları istedi diye söyledim tabikide o ismini yazamadığım Fransız
-
@ankaratarihi bence bundan sonra çalışacak arkadaşlar idarenin tarihine de çalışsın kamu yönetimi kitabı