2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
mülkiyeli olmakla sınavı kazanmanın ne alakası var, ben mülkiyeli filan değilim girip de kazanamadığım sınav olmadı henüz (bu ilk olacak sanırım) iyi çalışırsan kazanma ihtimalin olur olay budur.
-
@popescu Yazmıyor mu? Allah Allah nereden aklımda böyle kaldı hiç hatırlamıyorum hem GKY ile alanın ağırlığının aynı olacağını sanmıyorum hem de her yıl klavuzda yazıyordu da bu yıl yazmıyorsa orada bir durum vardır diye düşünüyorum kafam karıştı
-
@popescu yazmasına gerek Yok kardeş puan kuralı bu zaten birde yanına taban puan ek lenecek oda belli değil
-
@mavkav estağfirullah dostum ben de yazdığımı tecrübe ettiğim için bu şekilde yazdım. Hatta @refik-soydam hocam yanlış hatırlamıyorsam 18. Olmuştu ama mülakatta olmadı. Yani bunu örnekleri çok. Ama 1. Olabilirsen elbette bu çok ciddi bir avantaj. Dıgerleri içinse başka şeyler
-
@new_user dediğine yüzde yüz katılıyorum kardeşim ha ağrıdan ha mülkiyeden mezun olmuşsun hiç fark yok yeterki hakkını ver
-
@gncfb anladım, inşallah böyle olur.
-
yav bırakın bu işleri.
şurada 1991 yılına kadar 2 sözüm ona bu kaliteli üniv.den mezun olmayanın sınava girme hakkı yoktu.
böyle saçma bir durumdu.
süreç içinde oluşturmuşlar bi tekel,kendileri çalıp kendileri söylüyor.
geçin bunları bir kalem. -
@larendeli siz beni yanlis anladiniz galiba yada ben kendimi anlatamadim,devlet zaten konusabilen insanlar girsin diye mulakat yapiyor, benim lafim 70 barajina laf edenlere,bir cok kurum baraj puani koyarken basvuru sartina kimse ses etmiyorsa kaymakamliktada alt sinir olmali,ikincisi ben kimsenin adamligina laf etmedim sadece yuksek puan alanlarin belliki sinavi bizlerden daha iyi yaptigini ve devletinde bunu goz onunde bulundurgunu soyledi,eger herkes mulakata girecek olsaydi sinav yapilmasinin bir anlami kalmazdi
-
@new_user Nasıl bir alakası olduğunu kazananların mezun oldukları okul bilgilerine ulaşarak öğrenebilirsiniz, İstanbul Siayasal, Ankara Siyasal ve bunlardan ayrı olarak Gazi Üniversitesi her
hem kurum sınavlarında hem kaymakamlık sınavında her zaman bir adım önde olmuştur. Burada anadolu üniversitelerine kimsenin bir şey söylediği yok. Mezun olunan okul önemlidir ancak her şey değildir. Ben sadece var olan durumu söyledim. -
@k-k kardeşim haklısın dedik ya takma kafaya o statükocuları
-
@dnd kimse 70 puanın baraj olmasına kızmıyor olsun sonuçta 400 kişi gidecek 400. Kişinin puanı 80 de olabilir 80 lede kapatabilir.
-
Yanlış anlaşılmasın ben Siyasallar iyi diğerleri kötü demiyorum. Bu zamana kadar yapılan hem yazılı sınavları kazanma hem de mülakatları geçme anlamında bu üniversitelerin bir adım daha öne çıktığını söylüyorum. Kişisel bir görüşümü değil ortaya çıkmış olan bir sonucu, var olan bir durumu dile getiriyorum. Sonuçlar bunu gösteriyor.
-
@sinav1453, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Yanlış anlaşılmasın ben Siyasallar iyi diğerleri kötü demiyorum. Bu zamana kadar yapılan hem yazılı sınavları kazanma hem de mülakatları geçme anlamında bu üniversitelerin bir adım daha öne çıktığını söylüyorum. Kişisel bir görüşümü değil ortaya çıkmış olan bir sonucu, var olan bir durumu dile getiriyorum. Sonuçlar bunu gösteriyor.
aynen oyle diyorsun kardeşim.
yarın nasip olursa Kaymakam olacaksın,Vali olacaksın.
senden ricam lütfen şu kibrini bırak.
şimdiye kadar yapılan sınavlara gelince,dediğim gibi şurada 1991'e kadar girmeye hak yoktu. girenlerin nedeni buydu. bak o koşul kalktı,şurada kaç yılda senin o üst kalite 2 okulun,toplamın yarısına indi.
lütfen ego ve kibir olmasın kamu yöneticisinde.
bunun bize ne duruma getirdiği ayan beyan ortada diye düşünüyorum.
bu konuda başka bir şey yazmayacam. -
@sinav1453 Hocam bence bu aşamada bu konu kimseye fayda sağlamayacaktır. sınav sonrası kazanan arkadaşlarla bir araya gelebilirsek inşallah orada muhabbet etme maksadıyla konuşulur değerlendirilir. Siyasal mezunu olmuş olmamış fark etmez kim bu millete daha iyi hizmet edecekse onlar başarılı olsun inşallah.
-
@sinav1453 sen anlamadın galiba, yazılı sınavı kazanmaktan bahsediyorum ben, bakanlığın bunlara mülakatta öncelik tanıyıp tanımamaları bakanlığın tasaarrufudur, yazılı sınavı kazanmak için mülkiyeli olmaya gerek diyorum, sınavdaki türkçe sorularını benim iletimi okuduğun gibi okuduysan işin zor demektir.
-
Yahu adam sadece iki okuldan girsin ya da diğerleri niye giriyor demiyor ki? Kendince bi gözlem yapmış, çoğunluğun iki okulda olduğunu düşünüyor. Doğru ve yanlış, bilmiyorum hiç incelemedim ama abartıyorsunuz bence.
-
@k-k, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@sinav1453, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
aynen oyle diyorsun kardeşim.
yarın nasip olursa Kaymakam olacaksın,Vali olacaksın.
senden ricam lütfen şu kibrini bırak.
şimdiye kadar yapılan sınavlara gelince,dediğim gibi şurada 1991'e kadar girmeye hak yoktu. girenlerin nedeni buydu. bak o koşul kalktı,şurada kaç yılda senin o üst kalite 2 okulun,toplamın yarısına indi.
lütfen ego ve kibir olmasın kamu yöneticisinde.
bunun bize ne duruma getirdiği ayan beyan ortada diye düşünüyorum.
bu konuda başka bir şey yazmayacam.Kesinlikle öyle demiyorum. Kişisel görüşüm değil bu. Ortaya çıkmış olan bir sonucu söylüyorum. Hatta siyasallardan ziyade bir dönem Gazi Üniversitesi tüm kurum sınavlarını silip süpürüyordu, bu bir gerçek. Var olan bir gerçeği dile getirmek nasıl kibir oluyor bunu anlamadım. Mülakat sonuçlarına baktığınızda da aynısını göreceksiniz. Kurum sınavlarında bir üniversitenin daha başarılı olduğunu söylemek nasıl kibir oluyor anlayamadım.
-
@conmaynard dogrudur ama en azindan mulakat var ve ilk yuze girenlerin alinma sansi artiyor,acikca konusmak gerekirse bu sene o kadar cok insandan bosuna calisiyorsun torpilin yok bi seyin yok nasilsa olmayacak lafini duydumki,bunu diyen kisiler hic calismayip bilmem nerde tanidigim var diye konusuyodu,calismak cabalamak o kadar degersizlestiki insanlarin gozunde,burda bazi yorumlarda 70 barajina takilmasi zoruma gitti ben giremiycek olsam bile en azindan bu isi hak eden 400 kisi girsin sadece mulakada onlarin icinden secilenler gitsin aksi halde 1. Olan adam bos gezerken 3 bes soru bile yapamayan sinavda 30000 bininci olan adam dolanir kayamakamim diye ortada
-
Nerede yanlış bir şey söyledim diye dönüp dönüp baktım ama bulamadım. Dünyanın en iyi üniversitesi Oxford deseydim, en çok bilimsel yayını olan üniversitesi Harvard veya Stanford deseydim yine aynı tepkiyi mi verecektiniz. Oxfordun, Harvard'ın en iyi olduğu bir gerçek değil mi? Kurum sınavlarını ve özellikle kaymakamlık sınavını geçmişten bu yana kazananların mezuniyet durumlarına baktığınızda bu üniversiteler ağırlıkta demek nasıl bir yanlış acaba, amma alıngansınız.
-
şu saçma konuyu bırakınız lütfen... neresi mezunu olmanın önemi yok, adamın var mı? ve komşsyon önünde iki cümleyi devlet adamı edasında konuşabiliyor musun o önemli... istatiksel olarak bu dediklerimi sağlayanlar bir okula denk gelmiş olabilir, ankara eğitimlidir eğitim sürecinde hoca veya herhangi bir kanalla tanıtıklar sayısı artmış olabilir vs... binlerce gerekçe le bu dediklerimi sağlamıştır... gerisi kağıt üzerine yazan bir okuldur... bu da benim düşüncem.. sadece düşünce değil yaşanmışlıklarla birleşim...