2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@dlkaptan bence alfabetik olarak üstte yer alması gerektiği için olabilir geçen tıpçılarla ilgili 2 sonuç vardı aynı anda açıklandı gibi hatırlıyorum
-
öncelikle, yukarıdaki konu hakkında iki kelam etmek isterim, şahsi olarak ben de bu yılki oluşan ortamdan rahatsızım ve başıma iş almamak için şahsi olarak geri planda durmayı tercih ettim... lakin bu tarz yerlerin varlık nedeni DUYUM lardır, yani bazılarının elde ettiği bazıların ise hiç haberi olmadığı şeyleri herkes bilsin merkezli adımlardır.. DUYUM denilen bu olaylar, süreçler içinde yaşanmış şeylerdir, konuşan, böyle de etsek mi denilen şeylerdir... kesinliği olmaması da buradan gelir çünkü bizzat görüşü ortaya atan üst düzey amir bile uygulamada umursamayabilir, uygulamaz.... bunun için kaynağını söyle bunu dedin olmadı gibi söylemler veya daha ilerisi şikayet etmeler, şahsım adına söyleyeyim, en azından kaymakamlık başlığı altına yakışmadı... çünkü bu sınavlar hakında forumsal konuşmaların da tepesinde yer alan tarihsel olarak bu başlık altı konuşmalardır.... kişisel yeri belli yerde olgunlukla karşılayabilecek kişilerin çoğunlukta olduğunu düşündüğümüz bu yerler, bu yıl içerisine oldukça fazla ...... cins mahluk girdiği için sorunlu oldu... bunda üyelerin dahi edebileceği pek fazla bir şey yoktu... haber konusunda son gündeyiz zati, şunu net bir dille söyleybilirim ki ösym i temsilen bir grubun bakanlık yetkilileri ile protokol üzerine kısa bir istişare ettiği kesindir, ama içeriğinde puanlama sistemi mi 70 barajımı... ya da benzeri herhangi bir şey var mı konusunda açıkça ben de bilgi yok, ve şunu da son olarak eklemek isterim ösym nin süreç içine dahil olduğu her işleyişte KESİNLİK DEĞİL, yanından bile geçilemez... zati mimli bir kurum buradan veri çıkartmak için insanın DELİ olması lazım, artı bunu haber ederek herkese bilgi sunmaya çalışma işinden dolayı da site yönetimini tebrik ediyorum... çünkü lambalar yandığında ak ve kara her zaman ortaya çıkar.... ve tarihseli belli olan herkes KENDİNDEN EMİNDİR... bu konu da geçmişi de geleceği de oldukça parlak ve net olan herkesi İÇTENLİĞİMLE TEBRİK EDER... atansam da atanamasam da daha nice beraber yürüme edeceğimizi kendilerine iletmek isterim...
-
@can-mavi
Kendisini yakinen tanirim.
Adamin dibidir.
Can.Mavi sizlere en dogru ve guncel bilgiyi vermek icin surekli calismaktadir. Kendim bizzat şayitim. Can.Mavi yi Küsturmeyin -
http://www.mkutup.gov.tr/tr/Sayfalar/Duyuru-Detay.aspx?did=69 Ankarada olanlara ve sonraki sınavı düşünenlere duyurulur.
-
@daywalkers dostum şimdi birisi şairimi doğru yazmamışsın bu neti nasıl yaptın diyebilir haberin olsun
-
@daywalkers maviliğini bilmem ama CAN’dır
-
@fenecus ben de sözlüğün azizliğine uğradım
-
@fenecus
Haklisin dostum.
Her yıl olduğu gibi Türkce'de yazim yanlisi sorusunu yine yanliş yaptim -
@daywalkers estağfirullah kardeşim forumun genel haleti ruhiyesini tasvir etmek için yazdım yoksa senin engin bilgi ve deneyimini haşa küçümseyecek değilim
-
bu boş linkler kpss önlisans geç başvuruyla mı alakalı acaba.
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@Agor Eyvallah kardeşim var olasın.
Ben sessiz kalmak niyetindeydim ancak bir kaç şeyi izah etmek gerekliliği hasıl olduğu için yazıyorum, açıkçası bir daha da bu hususlarda bir şey söylemeyi düşünmüyorum. Sırf Kaymakamlık Sınavları özelinde son kaç sınavdır verdiğim bilgiler ortadadır, biraz maziye doğru bakan görebilir. Bu yönden yorum yapmayacağım, lakin şunu söylemem gerek bu konuda. Bu konuda bir 'tüccarlık' gayem hiçbir zaman olmadı. Memurların eski forumcularındanım, akabinde Facebook Grubumuzda da devam ettik bu tip şeylere. Hiçbir zaman bu işten şahsi bir kazanç gayem olmadı. Sadece tek bir derdim oldu. Ben bir şeyler duyabiliyorsam, bunu bu yarışta haksızca avantaj sağlayabilecek birileri de duyuyor. O zaman herkes duysun. Bu konuya dair daha fazla söz söylemeyeceğim ve %100 gözümle bir evrak görmeden de bu konularda bir şey yapmayacağım.
Yazdığım haberi okuyarak yorum yapsın istiyorum insanlar, benim haber verme dilimi beni tanıyan herkes bilir.
Bu haberde kullandığım dil bir DUYUM dilidir. Haberi tekrar incelerseniz bunu görebilirsiniz. Özelden soran arkadaşlar da oldu aranızdan, durumu izah ettim. %100 teyitli olmadığını, haberi de bu ihtimalin var olduğuna dair duyduklarıma dayanarak yazdığımı dile getirdim. Kurumlarda böyle bir söylentinin dolaştığını, -ki bunu duyunca bunu daha yakından duyabilecek arkadaşlarıma da danışarak- böyle bir ihtimalin var olduğunu yazdım. Özellikle seçtim kelimelerimi dediğim gibi haber orada duruyor. Tekrar okunabilir.https://www.tercihiniyap.net/haber/kaymakamlik-sinav-sonuclarina-dair-onemli-gelisme
Çok daha net bilgiler de verdik vaktiyle. Sınav tarihi söylediğimizde 17 Aralık tarihli Kaymakamlık sınavında, bize "Algı operasyonu yapan fetöcü bu adam, 17 Aralık'ta devlet sınav yapmaz." diyen yaklaşımdaki suizan ile bunun arasında benim nezdimde bir fark yok. O zaman ilan geldi bu tarihe, biz yine sükun ettik.
Niyetimiz, gayemiz bellidir ve nettir. Kimseye bir şey satmak derdinde olmadık hiçbir zaman. Güzel bir şeyler yapmak gayesiyle yola çıkıp da bunları görünce insan gerçekten üzülüyor. Kimseyi kırmayacak bir lisan kullanmaya çalıştık her zaman. Herkesi anlamaya, dinlemeye çalıştık.
Ama bu tip ithamlara artık katlanacak değilim. O nedenle bunları yazmam gerektiğini düşünüyorum artık. Polemik yaratmak isteğinde de değilim. Benimle bir sorunu olan varsa ve ithamlarında iddialı ve de ciddiyse buyursun istediği şekilde tartışalım, istediği gibi dökelim eteğimizdeki taşları. Buradayız.Herkese hayırlı geceler, iyi forumlar dostlar.
-
@ultras06 evet bugün geç başvuruvar görünüyor takvimde.
-
Bugün açılan linklerden dolan oldu mu ?
-
Şahsi fikrim odur ki sisteme girilse her şey hazır olsa bile o tuşa basıp bugün açıklanmasına müsaade etmezler. O değil de şafak doğan güneş yahu
-
@cengizkan2 link dolmadı bugün kpss önlisans geç başvurusu başladı muhtemelen odur dedik ama şu an aday işlemlerinden başvurusu yapılıyo klavuzu felan hepsi hazır. bununla ilgili bir duyuru mu gelecek onu bilmiyoruz
-
@ultras06 bu link muhemeti tam olarak ne anlayamadım? biraz cahil kaldım bilgisayar ve yazılım konusunda
-
Bir duyum aldım desem üyesiz takipçilerimiz nedir diyerek düşer netleri öğren kendi netini yazma gıcık oluyorum sizlere kaymakam aday adayı kardeşlerim
-
Arkadaşlar link takibi için:
ÖSYM sayfasındaki son duyuruyu açıyoruz. Yani şu an için: http://www.osym.gov.tr/TR,15340/2018-tus-2-donem-tercihleri-alinacak-24092018.html
Daha sonra 15340 olan kısmı 1 er artırarak devam ediyoruz.
http://www.osym.gov.tr/TR,15341/2018-tus-2-donem-tercihleri-alinacak-24092018.html
eğer anasayfaya yönlendirirse boş link var demektir. Yani oraya bir duyuru eklenecek. Eğer hata verirse boş link açılmamıştır. Şu an 15345 açık değil.Bilmem anlatabildim mi? Çok da takip etmeyin zaten 1 gün var en fazla
-
@makif34 üyesiz sınava girip takipçileri kastediyorum
-
Umut sıfır ancak bu forum yinede heycanlandiriyor.ösym acıklamasada olur. bu heycanı yaşamak güzel herkesin eline yüreğine sağlık gereksiz tartışmalarda oldu olsun işin tadı burda.görüyorum ki burda bazi arladaşlarin yaptıklari yorumlardan düşüncelerden kaymakamliği şimdiden sonuna kadar hakettikleri kanaatimce hasıl olan SEHRİ EMİN,MURKY ve herkesle bir şeyler paylaşma gayretinde olan REFİK SOYDAM KARDEŞIME ayrica teşekkur ederim mülakata gireceklere Allah yardım etsin...SEHRI EMİN,MURKY ve REFİK SOYDAM ALLAH KALBINIZE GÖRE VERSİN INSALLAH UMUDUNUZ GERCEGE DÖNER.