2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@ankaratarihi Bende sallayarak Albayrak yaptım ancak açık bir şekilde aralarında 5 yıl gibi bir süre var..Malesef yanlış yapmışız.
-
@genclerbirlikli, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@popescu serbest dış ticaretten kasıt korumacılık olmamasıdır. 1929 olmadığına eminim.
İnşallah öyledir hocam ama cevap 1929 çıkarsa ben şaşırmayacağım.
-
Ösym yarın saat kaç gibi soruları ulaşımı açar bilgisi olan var mı
-
@popescu bu mantıkla 1929 yapanlardanım da yanlış yüksek ihtimalle.
-
@lindahl 1 buldum
-
@rhadamanthus mondros ekim 1918
-
@popescu imkanı yok
-
@ceterisparibusss, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@popescu bu mantıkla 1929 yapanlardanım da yanlış yüksek ihtimalle.
hocam vallahi öyle bir sınav oldu ki cevap ne olursa olsun şaşırtmaz beni.
-
@popescu bir kitapta okumuştum 1930 1980 arası ithal ikameci 1980 sonrasını da dışa açılım diye tasnif etmişti Hüseyin şahin olabilir
-
@optimumblue3 keşke değiştirseydim değiştirmedim 3 sorum gitti
-
@ankaratarihi evet Albayrak 1913
-
@street-spirit minber diye bir şık yoktu, ikdam vardı...albayrak mondros dan önce çıkartıldı ama sonra kapatıldı. Mondrosdan sonra tekrar çıkartıldı. Cevap albayrak.
-
@rhadamanthus Soruda neyi sorduğuna bağlı cevabın Albayrak olup olmadığı. Eğer Mondrostan sonra milli mücadelenin savunuculuğunu yapan diyorsa hala doğru olabilir ancak Mondrostan sonra çıkarılan diyorsa yanlış olabilir.
-
Arkadaşlar Bm kadın hakları sorusunun cevabı Ankara
Toplantıların yapıldığı yerlet- New York Merkez
- Meksika 1975
- Kopenhag 1980
4.Nairabo 1985 - Pekin 1995 Eylem planı burada kabul edildi.
Ben boş bırakmıştım yapan arkadaşlara hayırlı olsun.
-
gazete sorusunda vakit gazetesini işaretlemiştim ama yanlış çıkar diye sildim boş bıraktım
-
@makif34, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@popescu bir kitapta okumuştum 1930 1980 arası ithal ikameci 1980 sonrasını da dışa açılım diye tasnif etmişti Hüseyin şahin olabilir
Benim demek istediğim serbest dış ticaret rejimi demek dış ticaret rejiminizi ( ithal ikameci, dışa açılım vs. ne seçerseniz) serbestçe belirlemek mi yoksa hepimizin sınavda anladığı gibi dış ticaretin serbestleşmesi mi.. cevap açıklanınca anlayacağız artık.
-
Serbest ticaret sorusunda ithalatin ve fiyat kontrollerinin serbest bırakılması belirleyici.Bence tartışmaya bile kapalı bir soru 1950'de yapılan düzenlemelerle aynı yıl içinde ithalat fırlıyor.
1950-285 m
1951-402 m
1952-559 m -
@popescu hocam bölümünüz nedir ?
-
@rhadamanthus Bu arada google'da yaptığım kısa bir araştırma neticesinde Albayrak Gazetesi 1913 yılında kuruluyor ancak sonra kapatılıyor ve milli mücadele döneminde tekrar yayın hayatına başlayarak milli mücadeleyi destekliyor. Yani doğru cevap olma ihtimali hala çok yüksek.
-
Arkadaslar Tasviri Efkar, Vakid, Ikdam 1800 lerin sonlarinda yayin hayatina basladi.
Tanin gazetesinde Trablusgarpta Mustafa Kemal yazi yazdi.Albayrak 1913 diyor kurulus ama Ne kadar dogru tartisilir ama Albayrak Mondrostan sonra harekete gecen bir gazete Le Pays ve Hadisat ile beraber.
Cevap Kesin: Albayrak