2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
birçok soruda ortak cevapta buluşamadığımız soruları bile netlestiremediğimiz (misal doka mıydı dokap mıydı) rüzgar gibi gelip geçen bir sınavı geride bıraktık kolaydı diyen yok 80 üstü kapatır diyen işin soytarılığını yapar net.
-
@ankaratarihi bu soruyu 5 kere okudum renk dışında bahsediyordu muhtemel odur dedim bu arada ösym 1 nolu paragrafı bozan cümle koyduğu olmuştur daha önce karşılaştım diğer sınav düzeylerinde. Türkçeye daha çok zaman ayırmak zorunda kaldım keşke daraltıp tarih sayısı artsaydı ki kaymakamlığın tarihide bir acayip oda ayrı bir mesele
-
69_72 arası gibi netim geliyor sanki.ilk 400e girebileceğimi sanmıyorum:(
-
@avukatbey hemen hemen ben de o aralıktayım hocam max 74 oluyor min 69 pek umudum yok tabi
-
@avukatbey benimki daha düşük 66 yine elvada diyoruz ... başka bahara kaldı umutlarımız ...
-
@avukatbey 1980 cevap hocam
-
@oguzhan06 1983 olma ihtimali hiç mi yok
-
@beyefendi, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@lindahl 1 buldum
hocam emek miktarını nasıl 1 bulabildiniz?bariz 2 olmalı . -
@beyefendi hocam daha cevabi net olmayan sorular var kendi dogrularimizi kabul ediyoruz belki 66 artar ben min 69 diyorum 60 a duserim belli olmaz net sayisi da yine yuksek yapanlar cok olacagindan umutsuzluk var nohutcu da 75-80 demis gecen sene 28 demisti 29 30 civari kapadi
-
@beyefendi Aynen elveda diyelim:)
-
@y-oguz90 Nohutçu 70 e Revize etti.
-
@27ömer27 nasıl ya?:)
-
@oguzhan06 hocam 1923 cevap tr ilk defa zorunlu olarak 1923te uyguladi
-
@minsipo Soruda marjinal ürünün maksimum olduğu soruluyorsa iki kere türev alınır yok toplam ürünse 1 defa türev alınır. Ben toplam ürün diye hatırlıyorum soruyu ama emin değilim.
-
saygu değer arkadaşlarım seviyeli bir biçimde soruları tartışıyoruz,bu çok güzel. aman bozmasın troller deyim
bu dış ticaret-yıl sorusuyla ilgiliben iktisat mezunuyum.
soruda benim kafamı,okuduğum anda kurcalayan bir şey vardı : "... ilan etmek..." diyordu.
beni çok düşündürdü burası.
bundan dolayı da 24 Ocak Kararları'na ve İzmir Ekonomi Kongresi'ne gitti kafam.
Çünkü bir şeyleri ilan etme kararı bu iki yerde var.
Bundan dolayı ben 23 ya da 80 olduğunu düşünüyorum yanıtın.
Hele bir de ÖSYM'nin sınavı tamamen tufaya düşürmek üzerine kurguladığını görünce,"ya 80'de darbe olmuş,kim düşünecek ekonomide bunu ilan edelim,başka işimiz mi yok" vb düşüncesine göre hareket edeceğini kendince öngörerek. -
@27ömer27, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@y-oguz90 Nohutçu 70 e Revize etti.
Allah aşkına Nohutçu'yu referans almayın.Bozuk saat bile daha tutarlıdır.
-
@avexer nohutçu mudur fasulyeci midir ben bilmem ama adam ne derse tersi çıkar.d
-
@avukatbey aynı durum Tanin gazetesi için de sözkonusu.2.meşrutiyet zamanında çıkıyor sonra basımı durup sonra tekrar çıkarılıyor ve en sonunda 1925 te kapatılıyor.gerçekten cevabı zor bir soru.
-
@circassian cvp 1983 orda 28 sayılı kararnameyi soruyordu 28 sayılı kararname ile döviz alım satımı dışında dış ticarete serbestlik tanınmıştır eğer sorular açıklanırsa görürsünüz
-
@27ömer27 insallah daha da duser hocam bu sefer 80+ diyen arkadaslari pek gormedim internette ama belli olmaz