2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@sehri-emin soru iptali 67-69 arası için en önemli bilgi galiba şuan hocam
-
@kaymakamadayi_00 kesinlikle hocam
-
@can-mavi dostum aydinlatin bizi
-
Benim şahsi fikrim 1 net=1 puan hesaplama şekli esnetilerek 70 barajını aşan sayısı arttırılacak.Kılavuzun ucu açık ifadeler içermemesinin sebebi bu olabilir.
-
Bence sınavın 1.si sucukluoralet olacak, onun neti 84tü, 16 puanla 100 e tamamlanacak ve maçla kapatır bilmem ama 54 nete kadar herkes 70 barajını geçecek .
-
@safitürk69 Çok doğru...Sınavın test olacagini ve sınav tarihini de arkadaslar Bakanlıktan aldığı duyumlardan buraya aktarmislardi..Bugunku bilgiyi dogru olarak kabul ediyorum ben..Umudum 70 altina kalan arkadaslarimizin da bir puanlama sistemiyle listeye girebilmesi..inşallah böyle olur.
-
@makamsevdalisi yigit yilmaz 91 net soylentileri vardi bi ara hocam yanlis mi hatirliyorm?
-
@ese03 Yok hocam o 2014'teki birinci olduğu sınavdaki neti arkadaşın. Şuan listede en yüksek 90 yazıyor doğru ise. 100/90 'dan 1.11 gibi bir katsayı çıkıyor.
-
@kaymakamadayi_00 tesekkurler
-
@çölkaplanı bencede
-
Bu yazılanlar cizilenler bana hiç sürpriz gelmiyor çünkü 2016 idari hakimlikte aynısını yaşadık. 2016 sınavına binaen tahminimi yapmıştım yanilmadigimi görüyorum 69.5-70.5 nette kalır demiştim yine aynı noktadayim en fazla 69 nete kadar düşer.
-
70 neyi aşan 400 kişi yok ve kaç kişi gectiyse mülakata çağrılmaz yani 4 katını çağırma kuralı var ve bu kuralı daraltamazlar. Yani mülakata 400 kişi girecek o yüzden 70 netin altına inecek. Ha kontenjandan az alım olmasi mülakat sonrasında olur yani 100 kişi yerine 80 kişi alabilirler hakimlikte bunu yaşadık 200 kontenjanin 120'si doldu 80 kontenjan dildurmadilar. Yani mülakata kesinlikle 400 kişi girecek.
-
-
Arkadaşlar bilgisi olan varsa ki bu bilgi kendini riske atacak bir bilgi değilse lütfen paylaşsın...
-
@ese03 anlamadım kardeşim ne demek istediğini
-
Bu 2014 de birinci olan Yiğit Yılmaz kaymakam olamamış mı? Sınav birincileri her zaman mülakatı geçti diye biliyordum.
-
@murky kardeş sigara içsem bu yazıya bi tane yakardım. Samimiyet elbet kazandırır bırak biz gönlümüzü yoralım da gönül kıranlar gönlünün ekmeği yer er ya da geç.
-
Bence 70 i geçen 400 kisi olmaz
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Bence 70 i geçen 400 kisi olmaz
Allah'im sana geliyorum
-
Şimdi bu 70 net olayını nerden kim nasıl öğrendi bilmiyorum ama muhtemelen bakanlıktan öğrenmişlerdir. Bir kere şunu söyleyeyim size bu mevzuyu kapatın eğer dedikleri gibi 70 i geçen 400 kişi yoksa ki bu olabilir bir şey bu durumda bakanlığa sormuşlardır şu kadar kişi kazanıyor siye burada sayı 300 filan ise şayet 100 kişi için protokol yapılmaz demek ki barajı geçen sayı çok yukarılarda değil. Burada yapılacak tek şey var 70 barajı kalkmaz kesinlikle öbür türlü sınav davalık olur ve iptale kadar gidebilir. Burada daha önce ÖSYM bin yaptığı ve benimde başıma gelen bir olayı yapacaktır katsayı uygulaması yapacak ve herkesin puanlarını artıracak dolayısıyla sınavın artık 70 altında kapatma lüksü Yok ve mülakata 400 kişi çağrılacaktır. ÖSYM daha önce böyle bir şey yaptı ve bunda bir yanlış bir uygulama söz konusu değil tamamen sınavı yapılan kurumun insiyatifinde olan bir şey. O yüzden 70 barajı kalkar filan durum söz konusu değil onu bırakın. Böyle bir uygulama olursa o zaman sınavın 70 üstü kapattığını göreceksiniz