2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@new_user geçen sene sorular yoktu bir sorunun cevabı 40 sayfa konuşuluyordu, artık söz bitti
-
@popescu aynen mesela ahlaki risk
-
Artık bu sınavlada iyice anladım benim atma tutma yeteneğim yok
-
@dlkaptan, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@discotheque buradaki verilerin 25 bin kişiye uyarlamasına göre;
80 üstü 40 kişi,
79,75-75,5 arası 170 kişi,
75-74 arası 170 kişi,
73,75-70 arası 1012 kişi gözüküyor.
sanırım 73 civarı kapatacak.Bu hesaba yürek dayanmaz hocam, uzmeyin bizleri Çok keskin bir o kadar da ürkütücü bir istatistik. Sonumuz hayr olsun
-
@circassian yalnız değilsin
-
@can-mavi Gözümde canlanır koskoca mazi O ahlaki risk ve imkb yüzünden kaç kişi birbirine girdi sayamadım geçen yıl
-
@birgarip oysaki sınav anında da ne kadar göze hoş görünüyor değil mi düşündüğünüz şık sonra pat diye yanlış çıkıyor keşke boş bıraksaydım diye üzülmeceler
-
@can-mavi büyük savaş vermiştin abi..
-
@popescu hem de nasıl, 'iktisatın i'sinden bile anlamıyorsun ' diyen bile çıkmıştı
-
@can-mavi hocam sonuçlar açıklansada bakanlığın ışıklarını kovalamaya başlasak yine (inşallah tabi)
-
@nizâmülmülk ne kavgalar ne kavgalar
-
@can-mavi bu sene nasıldı iktisat soruları abi 12 de 12 yapılacak gibiy miydi? ben çalıştım ama 5.25 i geçemedim yine.
-
@popescu ben 1 boş 1 yanlışla kapattım iktisatı, ama maalesef totalde netim kötü
-
İktisattan 1 soruyu emin olarak yaptim.Oda ağ dışsallığı 4 soruyu da bilgimle çözmeye çalıştım ancak keşke atsaydım diyorum belki tutma şansı daha cok olurdu yaptığım doğrunun bir değeri olurdu o da gümbürtüye gitti.
-
@can-mavi Hocam kaç netin var gözünü seveyim
-
@can-mavi ben de en kötü tr ekonomisi şansım tutmadı oradan
-
bu sinavda iktisat mi sapmada etkili olacak peki?iktisat netleriniz nasil?tr ekonomiyle birlikte 14 dogru 6 yanlis benim
-
@rhadamanthus 71,5
-
@can-mavi ımkb daha fazla ses getirmişti :)))
-
Ben hala yüksek kapatıcağını düşünmüyorum.60 netlere kadar ineceğine inanıyorum.28 bin giren arasında 1000-2000 kişi dışında herkes öylesine girdi.Sınava giren arkadaşlarımla konuştuğumda saat 12.05ten itibaren sınıflarında herkes 10 kişiden fazla pek insan kalmadığını söylüyor.
60 nete kadar ilk 400de olucağına inanıyorum.