2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
En son yapılan test sınavında 63 doğru vardı. Bu kişinin bütün soruları cevapladığını varsaysak 58,75 net olmuş olacak bu seneyle karşılaştıracak okursak 73,4 sonucuna ulaşırız fakat bu sınavın zorluğu ortada bu yüzden benim tahminim 72-73 aralığında bir puan ile kapatacağı...
-
Kaymakamlık sınavı dışında alım yapan kurumlar ile karşılaştırmak ne kadar doğru veya mantıklı olur nasıl değerlendirirsiniz bilemem.Ancak kpss ile alım yapan kurumlarda mülakata 400 ve daha üzeri çağırılan kişiler arasında en düşük 80 puana kadar indiği veya daha altı da oluyordu yanlış hatırlamıyorsam.En yakınından guy için İzmir 80den aşagı görmez İstanbul şöyle böyle olur diyenler zaten sonuçları gördü.KPSS sınavında bile baraj alımlarda 70 80 arasına kadar inebiliyorsa zorlu bir kaymakamlık sınavında netlerin yüksek kapatmasına pek olumlu yaklaşmıyorum.Düşüncem hala 60 ile kapatıcağı yönde.Tabi düşüncemi mantıklı bulmayabilirsiniz orası ayrı.
Yeni mezun olarak giren, aile baskısıyla giren, başka işlerde çalışıp hadi bir şansımı deneyeyim diyen, sınav test gireyim diyen, ysk sınavına giriyorum para harcıyorum hazır gitmişken kaymakamlık sınavını da aradan çıkarayım diyen binlerce aday vardı.
Malesef çok umutsuz yaklaşıyor gibisiniz 60 nete kadar inme ihtimalinin var olduğunu defalarca söyleyebilirim.
-
@can-mavi klasik olsaydı( cevaplar açıklanmasydı) ağ dışsallığı onu aratmayacaktı ama hocam :))
-
@aksis o pek öyle olmuyor be hocam abi çıkın deyince hoca tutamadım kendimi çıktım.yoksa cevaplarımı değiştirecektim.
-
Yeni mezun olup dakik defa girenlerin ortalaması ne kadar onlar da denklemin için de olacaklar bilgisi olan var mı
-
@makif34 ilk defa
-
arkadaslar ilk bolum mu yoksa alan mi daha cok sapma yapar ne diyorsunuz?
yanilmiyorsam son sinavda alan
ondan onceki sinavda ilk bolum sapma yapmisti. -
@orion hocam gönül ister ki 60 nete kadar insin ve buradaki arkadaşlarla kol kola mülakta gidelim inşallah dediğiniz gibi olur. ben soruların yayımlandığı gün netlerime bakmıştım, az önce soruları ikinci kez analiz ettim 71,5 ya da 70,25 net gelecek çünkü bir soruyu hatırlayamadım, açıkçası bu netlerle umutlu değilim.
-
Net bazında 69-71 gibi kapatır diye düşünüyorum. Puanlamada farklı olacak diye düşünüyorum 75 puan olabilir kapanış.
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@rhadamanthus 71,5
Hocam geçen sene kaçıncı olmustunuz .benim 350 küsürdü ben de bu sene 71.50 yaptım
-
Ben de farklı bir hesaplama yapayim,28 binin 3 bini sınava girmemis diyelim,25 bin kisiden doğru dürüst çalışan 5 bin kisidir,ama bir çok faktör nedeniyle 20 bin kişiden bin kişiyi de yarışa katalim.Yaris 6 bin kişi icerisinde.Bu 6 bin kişinin netlerini sitedeki sıralama uyarınca değerlendirelim,sıralamanın ortalaması 67 civarı herhalde tam hesaplamadim,67 yi geçen 6 bin kisiden 3 bin kişiyi geçse ve 67 ile 70 arası yigilmanin doruk noktasıdır diye düşünursek 70.5 ile kapatır diyorum.
-
@olursaekime 1800 gibu bir seydi Hocam...Bu sene gecemi gunduzume kattim ancak bu kadar olabildi..inanilmaz hatalar yaptim sinavda ama goruyorum ki herkes ayni sanssizligi yasamis..Umarim mulakat gorebiliriz.
-
sorular pdf olarak varsa bana özelden atabilir misiniz?
-
@varetopilfredo, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
arkadaslar ilk bolum mu yoksa alan mi daha cok sapma yapar ne diyorsunuz?
yanilmiyorsam son sinavda alan
ondan onceki sinavda ilk bolum sapma yapmisti.Isminle güldürdün dostum
-
@james-buchanan, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
sorular pdf olarak varsa bana özelden atabilir misiniz?
evet arkadaslar aramızdan yapan varsa paylasabılırse cok guzel olur tesekkurler
-
@ese03 bende alabilirim
-
@olursaekime 246. kardeşim
-
Ben memlekete döndüğümden beri gözümden yaş eksik olmadı nekadar doğrum nekadar yanlışım var bakmak dahi istemedim çoğunu hatırlamıyorum hangisini işaretledimi sınavı yapıp çıktım biliyodum ki kontrol ederken doğruları değiştirip yanlış yapacağımı ikincisi sınavdan erken çıkmamın nedeni ise kendimi okadar strese soktum ki ankaraya geldiğimden beri burnum devamlı kanadı sınavı bitirince beynimin şıkıştığını hissettim ki yine kanama başladı . Anlıcanız yarı sağlık nedeni ile yarıda hata yapmamak adına sınavı yapıp hemen çıktım. Gecen gündüzüme karışmıştı bu sınavda tekrar girmeye mecalim yok mülakata kalırmııyım bilmem ama ( hiç umudum yok ) kalanlarda inşallah sonuna kadar hak eden kazanır İlahi adalet yerini bulsun ki içim acımazsın
-
75 net üstü rahat 72-75 ümitli ve umutlu olsun. 69-71 neti olan içinde ne olur bu sefer bir sürpriz olsun.
-
@expert0606 hocam tahmininize saygı duyuyorum fakat sizce 72-73 bandı bu sınav için çok değil mi? Sonuçta idare hukuku ve özellikle TR Ekonomisinde beklenmedik sorularla karşılaştık. Aynı zamanda 80 üstü yapan çok az arkadaşımız var forumda olsun dışarıda olsun. Genel ortalama 70 civarı olacağı yönünde. Değerlendirmeniz nedir?