2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@makif34 çalışmak için yeterli süre bulamadım. kendimi denemek için girdim. hukukçu olarak iktisat -türkiye ekonomisi-insan hakları vb. yapmadan kazanmak çok zormuş anladım.
-
Sınava bu kadar çok başvuru olmasının başka blr nedeni olarak YSK sınavı ile aynı gün olması sayısal bilgiler açıklandığında 2 si arasında tercihte kalıp 1 ni seçenlerin olduğunu görürsek şaşırmayalım
5-6 bin kişi girmemiş olabilir ama sınav 2-3 bin kişi arasında geçiyor zaten çevremde sırf test olduğu için giren çok kişi var kimsenin de o kadar parlak netleri Yok
Bu arada bu forumu çok kaliteli birikimli ve de üst düzey kaymakam aday adaylarının olduğu yegane forum olarak görüyorum diğer gruplara göre
Burasının netleri neyse reelde 2-3 net az da olabilir
(Öngörülerimin çoğu tutmaz genelde bakalım ) -
sınavın zorluğu konusunda rahat olabilirsiniz normalin bir tık altında kapatacak ama 70-72 bandına yığılmış gibi duruyoruz. Ayrıca kaymakamlığa giren özel bir kitle var ama genelde sıkı çalışan aynı yıl olursa sayıştay hakimlik ve kaymakamlığı takılmadan geçiyor onun için bu yıl yapılan sınavların genel performansı da bize ipucu olabilir bende sanki bir önceki dönem puanı oldukça yüksek arkadaşların mülakatlarda fazla takılmadığı hissi oluştu umarım yanılmam
-
@mavkav seneye bunları in üstüne gidersen ilk 100 olursun sadece iktisatı hallet onun moral motivasyonu seni kazandırır7-8 iktisat neti cebine koyarak başlarsın
-
Bu forumda bile çok fazla 70 üstü net yoksa bu sinav 68 net kazanır
-
@makif34 inşallah hocam.
-
@tyr61 1 yıldır uzaktan izliyordum artık zamanı gelmişti
-
Arkadaşlar net listesinin ortalaması şu an için 68.9 net . Genelde forum olarak yakaladığımız ortalama netler giriş taban netine yakın oluyor.Su an için mülakat neti 67.5- ile 70 arası gözüküyor
-
@cengizkan2 hocam ama bu forumdaki liste best of ilk 100 için olabilir
bu forumdan başka yerdede ciddi paylaşım yok face alemine burası kadar itimat edilmez
yani 400 kişi ki belki son kişi ile aynı puanları zorlayacaklarda dahil olsa 500 desek sanki paylaşılan liste yüksek gibi tabi teori benim ki
birikimli donanımlı insanlar ne der ne öngörür bilemem. -
@sbf1983, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Sayistay bu sene alan agirlikli sanirim 68 dogru civari kapatti 90 soruda bir oranlama yaparsak 100 soruda 75 civari dogru yapiyor. Kaymakamlikta yanlisin dogruyu goturmesi ve 400 kontenjan olusu 70 alti mumkun gibi gorunuyor ama kaymakamliga giren ozel bir kitle var sadece kaymakamlik hayali olan. O yuzden kestiremiyorum.bir de yeni mezun olupta kazanan da oluyor.
Aynen kardeş dediğin gibi sadece kaymakamlığa giren kişi var bayagi.bunlardan biri de benim. Bu sene açılan hiç bir sınava girmedim sırf bu sınava rahat çalışayim diye ama sorular maalesef bizim gibiler için hayal kırıklığı oldu.anayasa ve idare bu mesleğin nerdeyse her şeyi. Gel gör ki sorular rezalet. Çalışanla çalışmayanı ayırmayan basit sorular gereksiz bilgi soruları vs.derken en az 15 soru bence hiç yere sorulmus.bu bakımdan çok eleyici olmadı .bana ne lazım iller bankası adının tarihçesini bilmem hangi kitabın yazarını. Bunlar bizim hangi bilgimizı ölçebilir. Hababam sınıfında aga olan öğrencinin dediği gibi bir sogulcan kaç boğuldu? Bunu bilsek noli bilmesek noli
-
Bir soğulcan kaç bogumdur olacakti:)
-
@metinoktay ben o repliğe gülmekten ölüyorum her seferinde :))
-
@kiziroğluhey hocam siz kaç net yaptığınız sizi de ekleyelim listeye
-
Haydi bismillah ancak gelebildim, arkadaşlar 72.75 ile beni de alın listeye.
-
@shzd61 aynen
-
@cengizkan2 Kardeş ben hatırlayamadıklarımı yanlış kabul edip 60 net demiştim bi çıkarım yaptım 67 net olarak düşündüm güncelleye bilirmişin
-
74 ile beni de ekleyebilirsiniz hocam, tahminim sapmaya göre değişmekle birlikte 71 neti gören adayın içerde olabileceği.
-
haftaya kadar ösym den önce LİSTEYİ tamamlamış olacağız:) ösym açıklamadan biz listyeyi forumdan deklere edebiliriz:) mükemmel katılım oldu gerçekten, bu yıl nokta atışı seviye tespit edilebilir verilere doğru gidiyoruz...
-
@expert0606 + o sınavda 60 kişi alınıyordu ve 240 kişi mülakata kalabiliyordu.
-
Benim de netim 67.50