2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@refik-soydam kardeş ben yorum katmadan bilgilerimi paylaştım.
yine son alımda 3-4 tane elazığlı arkadaş var.elazığ icisleri bakanligi deyince kim gelir aklınıza bilemem.
ben zaten torpil olduğuna bişey demiyorum.arkadaşlar m ulakattan elenince boşa üzülüyorlar ondan dedim.bu alımda böyle olacak
TORPiLi olan girecek.
hakka liyakata bakilmiyor.
95 doğumlu yeni mezun bebe kaymakam oluyor.
6 yıllık kamu müfettişi eleniyo..
oyna devam -
@timuçin kardeşimin dediği gibi şimdi her soruya muhterem Ösym 1 puan diyor. Mesela ben 73 doğru yapıyorum doğal olarak 73 Puanımin olması gerekiyor. Doğal olarak 70 puan barajını geçmiş olmam gerekiyor. Ancak ösym netlerin ham puan olacağını belirtmiş. 73 doğru varken 69.75 nete düşünce liste dışı kalmış oluyorum. İnşallah ösym bizler için olumlu bir sürpriz yapar. Umarım 380. Olupta mülakata çağrılmama durumu hiç bir kardeşimizin başına gelmez.
-
@metinoktay mantıklı bir şey beklemiyordum hocam ben de... lakin denemedim de olmasın istediğim için. belki insan gibi bir izahat gelir umudu ile yazdım... gelen ortada...
-
@refik-soydam, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@metinoktay mantıklı bir şey beklemiyordum hocam ben de... lakin denemedim de olmasın istediğim için. belki insan gibi bir izahat gelir umudu ile yazdım... gelen ortada...
Yani ne deşek bos.valla bu memleketin çocukları olarak nelerle ugrasiyoruz.sınava çalış ilan bekle sınav soruları çalışmanin karşılığını vermesin sonuç için aylarca bekle mülakata gir orada da bekle ama ufacık bir soruya klavuza bak orda yazıyor denilsin. Allah aşkına biz puanın nasıl hesaplanacağıni bile net olarak bilmiyorsak ve ona bile kafa patlatiyorsak daha nedir yani.neyse yav onlar rahat zaten biz oyma devam.
-
@ayraan arkadaşlar orada ham puan üzerinden puanlama yapılıp sıralama yapılacak diyor ham puan -netimiz diğeri de standart sapma ile beraber hesapladıkları puan olacak ona göre sıralama yapıp 1.nin puanı 100 e tamamlanacak
Daha sonra 1. Den itibaren puan sıralamasına göre 400. Ve aynı puanda olanları mülakata çağıracaklar hiç kimse hesap yapmasın heran herşey olabilir herkes hazırlıklı olsun. -
@ayraan, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@timuçin kardeşimin dediği gibi şimdi her soruya muhterem Ösym 1 puan diyor. Mesela ben 73 doğru yapıyorum doğal olarak 73 Puanımin olması gerekiyor. Doğal olarak 70 puan barajını geçmiş olmam gerekiyor. Ancak ösym netlerin ham puan olacağını belirtmiş. 73 doğru varken 69.75 nete düşünce liste dışı kalmış oluyorum. İnşallah ösym bizler için olumlu bir sürpriz yapar. Umarım 380. Olupta mülakata çağrılmama durumu hiç bir kardeşimizin başına gelmez.
Şayet durum dediğiniz gibiyse mülakat için 2 ihtimal var.1.si ya 400 kişi dolmayacak ya da belki 450 500 arası kişi girecek .sadece netler esas alınacaksa emin olun 400.kişi çok olur.yani burda bile aynı nete sahip 10 lara kişi var.sapma olunca virgulden sonra tam 4 basamak oluyor ve ister istemez aynı puanlı 5 10 kişi anca oluyor .
-
Arkadaşlar merhabalar sınavdan sonraki psikolojiyle pek buraları takip edemedim netime bile bakmadım dolayısıyla; o muhteşem ve daha önce sorulup konuşulduğuna emin olduğum soruyu soruyorum acaba seneye kaymakamlık sınavı olacak mı herhangi bir emare var mı olacağı veya olmayacağına dönük?
-
Olsa ne değişecek kardeşim kaymakamlık sınavında ilana çıkmadan listenin %80 ı tamamlanır sonra ilana çıkılır
-
Milli maçi veren kanal yok bu kadar mı uzak kaldik milli takimdan yoksa niye bu ilgisizlik?
-
@kafdağınınarkası ümitte mi etmeyelim
-
Arkadaşlar yeri ve zamanı değil biliyorum ama aynı konu ile alakali 4 5 mesaj aldım , konu yeni sınav var mı diye, evet arkadaşlar Mayıs - eylül arası bir sınav daha plan aşamasında var ama sayı 100 değil 50 - 60 civarı , bu paylaşımdaki konu açısından bence cevap vs verip konuyu uzatmayalim çünkü daha erken ve bu başlık uygun değil , amaç sadece soran ve merak eden arkadaşları bilgilendirmek
-
@aday-adayı şubat-mart gibi olacağını duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum kardeşim.
-
@can-mavi ben şubat-mart gibi, sayının aynı olacağını (100) duydum.
-
@new_user valla ınsallah öyle olur kardeşim , sinavdan önce ankara dayken duymuştum, inşallah seninki doğru çıkar
-
Haftaya perşembe bu olayı ben net şekilde öğrenirim
-
@aday-adayı oran verdim kardeşim hepsi demedim tabiki ümit edebilirsin
-
@istihbarat_mia 3 .mülakatımda bırakacam demiştim bu sınavı kazanamadık güzel haberlerini bekleriz kardeş
-
@istihbarat_mia hocam haftaya perşembe güzel haberlernizi bekliyoruz o zaman.
-
haftaya perşembe güzel haberler bekliyoruz gerçi bu sınavı kaybedersek ne heves kalır istek, kazanırsak ona da asılırız inşallah.
-
Şubat-Mart gibi olma ihtimali sizce yüksek mi?