2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
Sınavda 90 soru işaretlemiştim, şimdi soruları sayıyorum 89 çıkıyor.Acaba bir souya yanlislikla optikte 2 secenek mi isatetledim kaygisi basladi eger oyle yaptiysam kaydirma da yapmisimdir..Mulakat olur mi derken bir de bu sıkıntı çıktı bir an once aciklansa da rahatlasak acaba kpss gibi cevap kagitlari yayinlanir mi?
-
@merasim34 hayırdır 95 doğumlu olunca ne oluyor ? Hak ettiyse girer, bu kadar basit
-
@rhadamanthus yok kardeşim öyle yapmamışsındır , sınav psikolojisi kadar sınav sonrası psikolojisi de insanı mahvediyor , için rahat olsun gözden kaçırdığı bir şey vardır sadece
-
@can-mavi inşallah kardeşim...yanlız şunu farkettim sorular yayinlandiginda bir kere bakip hesaplayip kenara cekilceksin. Defalarca bakinca dogru yaptigin soruda bile, acaba diger şıkkı mı isaretledim diyorsun kafan çorba oluyor...
-
Arkadaslar gecen sene de mart nisan en gec mayis dendi eylulde yapildi. Artik disardan alimlarin yapilacagi bir meslek icin 6ayda bir sinav yapmaz devlet.
-
@istihbarat_mia adamsın. haberlerini bekşiyoruz kardeşim
-
@rhadamanthus yanlışlar artıyor birde. 14 ile başladım 24 ten sonra saymayı bıraktım.
-
Mart nisan diye duyumlar oluyor basliyorsunuz calismaya. Sonra bakiyorsunki hic ses yok ilan kirintisi bile yok. Artik yorulup birakiyorsunuz calistiklariniz da boşa gidiyor. Tam sinav psikolojisinden uzaklasip tatil plani yaparken ilan geliyor ve alt üst oluyorsunuz.
-
Mesleğin kendisi zaten siyasi yönü ağır basan meslek. İlçede cumhurbaşkanını temsil ediyorsun tabiki de mülakatta kendilerinden olanı alacaklar
-
Siyasi niteliğinden ötürü kaymakamlık mesleği mülakatlarında torpile karşı değilim
-
@kaya87 bahar ayında sınav var evet madem duyuldu hayırlı olsun ...
-
@amirim sonbaharda galiba
-
@kaya87 sen sonbahar da olana gir...
-
@amirim beraber olsun
-
@amirim hocam can alıcı soru benden gelsin o zaman sayı nedir
-
Kpss şartı getirilecek mi tekrar?
-
@new_user
Bu sefer hiç emek vermeye gerek yok nasılsa 10 gün çalışanla aynı neti yapıyoruz.
Nasılsa sokaktaki vatandaşın yapabilceği 50 soru çıkıyor, gerisi de kısmet diyip yaparız.
Bi hafta çalışıp girelim sınava yeter -
@amirim
Mart’ta seçimler var.Her sene seçime denk geliyor. Bence bu sefer haziran gibi olacak. Sayıştay’ın iptal olan sonavının tarihlerinde olabilir. -
Ayrıca böyle ruhsuz milli takım olmaz !
Milli ve yerli futbolcuların, milli ve yerli bir hocayla çalışması lazım -
@amirim senin önünde ceketimi ilikliyorum üstad,Saygılar..