2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@gencburokrat yüksek veya düşük yazmayanlar varsa onlarda yazsada tablo biraz daha netleşse. Neti olupta sadece okuyan yazmayan arkadaşlar sizlerde yazinız buyrun...
-
@kaya87 75+'ya doğru gidiyo gibi ya hayırlısı artık
-
Uygun bir zamanda listeyi güncelleyecegim
-
@ese03 75 üstü net yapan çok gibi tarihin en yüksek netle kapatan sınavı olabilir
-
forumda 75 ve üzeri 15 kişi var. Diğer branşlar için pek bir şey diyemem ama bu forumda her zaman kaymakamlığa ciddi ciddi hazırlanmış ve kazanmış arkadaşlarımız her dönem fazla olmuştur. Ben yine ilk dediğimde ısrarcıyım 75 ve üzeri rahat 72-74 fazlasıyla umutlu 69-71 içinde bu sefer bir şeyler olsun artık.
-
Allah 75 altı net yapanın yardımcısı olsun
-
burda 255 dışarda 145 kişi olsaydı belki umutlanırdık ama maalesef...
-
Defelarca mülakattan elenen çok tanıdığım var , 75 üstü yapan 1 kişi tanıyorum. Onbinlerce kişi var sınava giren , çok kısıtlı bir veri var elimizde. Benim şahsi kanaatim 70 üstü yapan herkes umutla beklemelidir. Görelim mevlam neyler...
-
@serdaristanbullu benim de duyumum aynı yönde. İki kez mülakata kalıp elenen tanış, 75 net yapmış.
-
@ese03 255 nedir abi?
-
@popescu arkadas 400 kisiye tamamlamis kendince burada 145 kisinin ort.70 255 kisi burada olsa 70le kapardi simdi en az 75le kapar demek istiyo herhalde
-
73 net görünüyo ekleyebilirsiniz
-
2017 sınavı gibi olacak başlarda düşük kapatır diye çok yorum yapıldıydı ama sınav beklenenden daha yüksek kapatmıştı hayal kırıklığına uğramamak için 75 altı olarak bende dahil beklentileri düşük tutalım
-
@fetih geçen seneki sınavın öyle olmasının tek sebebi saçma sapan alternatif cevapların kabul edilmesiydi başka hiçbir şey değil
-
@can-mavi katılıyorum İçişleri Bakanı cevabı yerine Süleyman Soylu yazanları dahi kabul etmişlerdi
-
size katılıyorum evet geçen sene bende itiraz ettim alanda 10larca alternatif cevap vardı ondan ortalama yükseldi bu sene iki önceki sınav gibi olcak 22 23 ile kapatmıştıya bildiğim kadarıyla herkes kendini sınır kabul ediyor yüksek alanda düşük alanda herkesin isteği olur umarım
-
72.75 netim var... 70 netin altına düşmesi zor gözüküyor.
-
@can-mavi o açıdan hiç düşünmedim ama artık elimizden hakkımızda hayırlısını dilemekten başka bir şey gelmez
-
@fetih, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
2017 sınavı gibi olacak başlarda düşük kapatır diye çok yorum yapıldıydı ama sınav beklenenden daha yüksek kapatmıştı hayal kırıklığına uğramamak için 75 altı olarak bende dahil beklentileri düşük tutalım
Benim geçen sene 30 doğrum felan yoktu .geçen sene için 30 la kapandı lafı nerden cikti bilmiyorum ama o olay doğru değil. 75 bu tarz bir sınav için çok fazla bence.burda bile en yüksek şu an 84 görünüyor ki bu platform bu tarz islere çok gönül verip sıkıca çalışan kişilerden oluşuyor. Yani pek sanmam ki buranın dışında da cok fazla iyi yapan olsun.hadi bu sayı 200 kişi bile olsa yine iş 70 72 arasına denk gelir.en yükseğin 84 civarı olduğu bir yerde ortalama 75 çok zor ihtimal.daha önce dediğim gibi bu işin aşağı yukari oluru 67 ve üstü olur.neyse artık fazla kafaya takmadan beklemek en doğrusu. Herkes icin hayırlısı olsun
-
@cengizkan2 bu gerçek mi?