2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@k-k Anayasa idare ve tarih yakışmadı diğerlerine sözüm yok
-
@harun-resid hocam ben 2 defa mülakattan elendim ben kaybettiğim için sıkıntı etmiyorum haa 15 dakika akıllı telefonumdan cumhurbaşkanlığana bağlanan kurumlara baksam kazanacaktım ama üzüldüğüm çok kapsamlı çalışanlara idare hukuku 1000 sayfalık kitabı okuyup hatmedenin kaybetmemesi gerekirdi haa şu da var değişikliklere baksalardı demek hakkınız ben son gün bakacaktım takdiri ilahi unutmuşum hayırlısı olsun hepimize
-
@larendeli aynen öyle
-
@kuzeyinkızı 144
-
Dostlar sınavdaki kalite yöneticiler deki kalite kadardı.
-
Arkadaşlar sizden bir ricam var
Arkadaşlar 10.09.2018 pazartesi günü öğlen saat 12.00 ' da maliye bakanlığı sınavları için etkinlik yapıyoruz , katılırsanız seviniriz ... Metin asagidaki gibidir ,metnin sonuna konu ile ilgili kurum ve kişileri etiketleyebilirsiniz ,şimdiden hepimiz adına teşekkür ederim.
Maliye Bakanlığı sınavları hakkında ;
1.Devlet Gelir uzmanlığı sınav sonucu haala açıklanmadı
2.Gelir Uzman Yardımcılığı sınavı haala açıklanmadı
3.Sınava 3 gün kala ertelenen vergi müfettiş yardımcılığı sınavının akıbeti haala belli olmadıSiz değerli büyüklerimizin bizleri anlamasını diliyor ve talep ediyoruz.
@beratalbayrak @nureddinnebati @vdkgovtr
@gibsosyalmedya @maliyebakanlığı @hüseyinkarakum @cengizyavilioglu -
@new_user Hocam yanlış anladınız. Ben emeğinizi sorgulamıyorum. Genel olarak anayasa, idare, iktisat gibi derslerden çok kolay soruldu o yüzden herkes yaptı gibi konuşuluyordu ben ona istinaden yazdım. Zaten dikkatli okuduysanız yanlışlarımın çalışmadığım yerlerden olduğunu da söyledim. Asabiliğe gerek yok. Bizim de emeğimizin karşılığını alamadığımız sınavlar oldu. Tek değilsiniz.
-
@hasbayburtlu hocam özür dilerim siz birkaç mülakattan elenen hasbayburtlu musunuz?
-
@yakup-cemil Ooo @hasbayburtlu dostumuz geri dönmüş, ne güzel dostum seni görmek En eski üyelerimizden dostum kendisi. Evet mülakatlardan elenmişti, bu sene de onu görmek güzel. İnşallah bu kez olur.
-
Dostlar 56 netle umutlanmalımıyım sizce ? Ah ulan Gk gy yaktın beni gkgy 12 yanlış , Alan 4 yanlış ham olarak 56 netim var
-
@paretowilfredo efsanelerin geri dönmesine sevindim doğrusu. Daha evvelki platformlardan yorumlarını okurdum @hasbayburtlu abimizin. Forum daha da kalitelesiyor açıkçası.
-
Dostlar seneye sınav olur mu sizce kaymakamlık ?
-
@keynesin-faizi olsa bile sayının 50 veya 60 ı geçmeyeceği söyleniyor, dışarıdan atamalardan dolayı.
-
@cournot hocam alanı herkes yapmış gk-gy yapan yok neredeyse olur sapma hesaplanırsa gk-gy si fazla olan avantajlı
-
@tardukağan kardeş dışardan atama nedir? Kimi dışardan atamışlar öyle bir şey Yok. Cb kararnamesiyle 5 yıl kamu şartı geldi. Aynı kararnameye özel sınavla girilen mesleklerde bu şart aranmaz dendi. Dahiliye memurları kanununda kaymakam adaylığı için sınav şartı yıllardır var. Yani dışardan 1 kişi bile atanmadı atanmayacak her zaman sınav olacak.
-
64.50 net
-
sınavın 63 64 le kapatması mümkün müdür sizce
-
@body-boy Olası
düzeltilmiştir
-
Kapatabilir hiç bişey belli olmaz bu sınav soruları nasıl sürpriz olduysa dediğiniz puanlara düşebilir.
-
Söylendiği gibi standart sapma vs. olmayacaksa 70 in altında hic bir sekilde kapatmayacak ne yazık ki