2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@kaya87 Nohutçu 50’de kapatır dese herkes başlayacak mülakat için hazırlanmaya:)
-
@isko61 ben isimlere takilmiyorum ancak zaten zaman olarak cok dar bir sürecti kitap yoktu ancak sirf ticari kazanc icin kitap cikartayim ne de olsa alinir diye var olan dusunceye karsiyim. Emege saygim var ama bu sefer de binlerce insanin umuduna emegine sabep olmak var. Hassas olmak lazim.
-
Valla dostum benim için soyluyorsan ben nohutcu diger hocalar vs. Kaçla kapatacağı konusunda görüşlerine çok itibar etmem. Benim orda merak ettiğim şey standart sapma olup olmayacağı. Acaba 70 kesin demesinin bu durumla alakası var mi diye merak ettigimdendir... Yoksa burada yazan arkadaşlar alınmasın lafim kimseye değil ama bu puan tablosuna bile çok inanmıyorum. Benim görüşüm 67-70 arasi kapatacagi. Sadece dediğim @refik-soydam hocamızın dediği standart sapma meselesi kafamı karıştırdı
-
@sehri-emin eğer standart sapma yoksa zaten 70'ten aşağı kapatamaz. Kendim de 70 in altında yaptığım için bu standart sapma olayını merak ediyorum
-
Arkadaşlar merakım şunlar:
1)Buradaki herkes netlerinden emin mi? ben tekrar kontrol ettim ve 65 nete düştü.
2)bu forum gibi kaç tane daha var diğer paylaşım sitelerinde? Bu şekilde genel olarak bakıp 400. nün puanı kaç oluyor bakan var mı. -
@sehri-emin şahsiniza bir sey demesim benim demek istedigim burdaki herkes daha iyi yorum yapar ve bu hak da bizlerde.
-
@kaya87 hocam biliyorum benim de sözüm size ait değil
-
Herkes tahminini yazsin arkadaslar hem vaziyeti görelim hem de bi fikir olur ama kimse duygusal davranmadan yazarsa gercekci olur
-
Gky ve alan kısmı ayrı ayrı olduğu için ben kesinlikle standart sapma olacağını düşünüyorum çünkü her soru bir puan olsa ösym de diğer kurumlar gibi optiği ayırmazdı
-
Ve tahminim 65 net gibi kapatır
-
Arkadaşlar çok fazla mesaj geliyor bir talihsizlik oldu sınava giremedim kimliği kuzende unutmuşum bir anlık dalgınlık olmayacak iş başa geliyor kaç yıldır sınavlarla uğraşıyoruz nasip değilmiş vardır bir hayır ysk ya girdim 85 o da hayırlısı bakalım .Şimdiden kazanacak üstadlara mülakatta başarılar dilerim.
-
@kaya87, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Herkes tahminini yazsin arkadaslar hem vaziyeti görelim hem de bi fikir olur ama kimse duygusal davranmadan yazarsa gercekci olur
Bence minimum 67 Max 73 olacak taban.umut kırmak ya da dağıtmak niyetinde tabiki değilim zaten netim 70.75. Standart sapma olayında net bişey diyemiyorum klavuz ortada ama her soru 1 puan olsa onu özellikle belirtirlerdı. Sapma yoksa bile 100 puana yuvarlama olur bence.kısaca her soru 1 puan ve en az 70 puan demedikleri için ve ham Puan /sınav puani ayrımına gittikleri için misal 65 neti olan da 70 puanı geçip sıralamaya dahil olabilir.
-
@kaya87 hocam 69 ile kapatır diyorum
-
@kaya87 67 ye kadar iner bence
-
@metinoktay tamamda hocam neye göre yuvarlayacaklar ki neti en fazla olana 100 puan vermenin tek mantığı standart sapma değilmi başka bişey varsa bilmiyom valla
-
@kaya87 hocam benim sonuc tahmininde ahmet hocaya itibar etme sebebim 2016'da nokta atışı bilmesi 2017 28-30 net diyerek bilmesi 2017'de en az 28 demesine inanmadim burada 23 24 yaziliyordu onlara inanmak istedim ben de oyle dusundum gozum kapali mulakattayim dedim 26 27yle acikta kalinca buyuk hayal kirikligi oldu. ogrencilerinden ozellikle de tecrubeli ogrencilerinden fazlaca geri bildirim aliyordur.
-
Puan olarak da geçmiş sınavların sonuçlarına baktığımız da minumum 78 olur gibi.sınav sinav degerlendirmek lazım ama genel profil 3 aşağı 5 yukari aynı oluyor.ben geçen sene 81.3 ile 333.olmuştum. heralde 80 ile kapamisti
-
@y-oguz90 + yılların tecrübesi
-
73-74 net ile kapatır.
-
@aslan-reyiz
Geçmiş olsun, Allah hayırlısını versin.