2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim 76-75 doğru bekliyordum ama 72 doğru geldi tabi aradaki 3-4 doğru yanlışa geçince nette çakılıyor malesef. 648 sıralama başka bahara kaldı umutlar. Mülakatta tüm arkadaşlara başarılar biz 2019 başlığını takibe devam:)
-
Sıralama: 121 -
@27ömer27, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@gencburokrat geçmiş olsun kardeşim üzüldüm senin için
Eyvallah kardeşim kısmet değilmiş bu sene, bu olmadı diğer tarafta DGUY, GUY oldu. Seneye tekrar hazırlanacam bakalım.
-
öncelikle herkese ve milletimiz için hayırlı olsun.. mülakata katılacak arkadaşlara tekrardan başarılar dilerim hayırlı olsun... bu süreç aslında bir çok kişiye ciddi tecrubeler kattı... 70 barajından kurumların yazılarına kadar... alllahım bu yolda yürüyen herkese yar ve yardımcısı olsun... kazandı ibaresi ya da kaybetti ibaresinden bağımsız yazıyorum...ülkemiz her ferdine sonuna kadar muhtaçtır.. olmadı ise yeniden başlayabilme gücünü toplayabilmeyiz, oldu ise sonrası için ne yapılması gerekiyorsa yapmalıyız...eğer gerçekten bizden milletin hizmet beklediğine inanıyorsak bu gücü oradan alabilmeyiz... allah'ın selamı üzerinize olsun..
-
Bu saatten sonra soru iptal olma durumu var mı?
-
2019'da 2 alim olabilir, mart'ta sinav olabilir yazan bir arkadasimiz vardi. acaba yeni duyum aldi mi, mart'ta sinav bekliyor muyuz? bu alimdan sonra da cidd acik devam eder mi kaymakamlikta?
-
@gölkentli hocam sıralamanız kaç geldi
-
Bu arada bu foruma yazılanların tüm sınavlar için gerçek bir veri olduğu da ortaya çıktı. Forum ortalaması 69,57 idi yani 69,57 den fazla yapanlar yani 69,75 yapanlar ilk 400 e girdi lakin 70 barajına takıldılar. Böyle bir siteyi yapanların emeğine sağlık.
-
Standart sapma olmazsa, alan ile gkgy soruları aynı statüde olursa, yani ilkokul sınıfı hayat bilgisi sınavı mantığıyla sorular hesaplanıp okunursa sonuçlar da böyle olur. Ysk 92 ile de bile kapatır. Kaymakamlık ta 100 kişi bile mülakata kalır. İlginçmiş gerçekten. Amaç üzüm yemek mi, bağcı dövmek mi ben anlamadım. Sıralama sınavına girdik sözde. Ama üds kpds mantığıyla okundu kağıtlar. Kazanan, kazanamayan, ucundan kaçıran herkesi tebrik ederim. Bu sınavlar gösterdi ki, sadece konulara vakıf olmak yetmeyecek. İlaveten sınav stratejisi kurmak ve sınav ilanını iyi tahlil etmek gerekecekmiş. Kazanamayanlar üzülmesin. Galiptir bu yolda mağlup.
-
@murky 73,75 sıralama 133 kardeşim
-
Kazanan herkese mulakatta basarilar insallah liyakat sahibi kisiler bu kutsal goreve gelir. 2019 icin baslik acilsa ordan devam etsek super olur.( Pareto varsa duyum bizlerin icine su serp kardesim)
-
İptal olan soru yok galiba değil mi ?
-
@emr kimse yanlış anlamasın ama, bölge sıralaması sorusu ile tarihteki inönü savaşı aynı ölçüde etkili oldu. Bu örnek çoğaltılabilir tabi. Yani bana çok ilginç geldi bu durum.
-
68.75 kaymakamlık ve 81 ysk ile harika bir performans sergiledim
Mülakata kalan arkadaşlara başarılar...
-
Merhaba değerli arkadaşlar. Kazanan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun. Kazanamayan arkadaşlarımız kendilerini üzmesin. Her şeyde bir hayır vardır. Kaymakamlık mülakatı soru ve cevaplarına yönelik "Kaymakamlık Mülakat Süreci 2018" grubunu kurduk. Katılım sağlayabilirsiniz.
-
@illidan ben kesin dille bu konu da tek cümle yazayım.. sayı kısmı 100 e yakın olabilir (sayı kesin değil) alım kısmı eylül gibi olma olasılığı ve tek alım olacağı %90 ihtimalle... (bu konuda sayının kesinliği 2019 şubat ayı gibi bakanlık stratejik planında yazacak, sayı burada netlik kazanınca 2 ay içinde de sınav planı netleşecek):................şuan bu konuda söz söylemek çok zor ama olacak olan en yüksek ihtimali bu gördüğümü ve duyduğumu(duyumlara kaynak sorulmayacaksa) yazmak istedim..
-
hem kaymakamlıktan hem de ysk dan mulakata kalan var mı ?
-
@refik-soydam 2 ay icinde 2019 icin sinavin yapilip yapilmayacagi netlik mi kazanacak hocam ? Sanirim sizde kaymakamlik sinavinin tekrar yapilacagi gorusundesiniz ?
-
@marjinalmaliyt57 hayır yanlış izah ettim stratejik plan yayımlandıktan 2 ay sonra muhtemel...sınav süreci belli olacaktır.. aynı dönem yerel seçim dönemi de az sarkmalar olabilir de...
-
Hak kazanan arkadaşları tebrik ederim biz bir dahakine inşallah tahminimden fazla yanlışla yine yarış dışı kaldık