2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
İlk sınavım 32 puan sıralama 8600 ,2. sınavım 47 puan,sıralaması 4500.
nihayet 70 net, sıra 345 . şükürler olsun emeğimin karşılığını verene -
@street-spirit ilk sınava ankaraya kadar gittim arkadaş kafamı çeldi dedi oğlum zaten kazanamıcaz gel serpme kahvaltıcı biliyorum dedi girmedik, ikincisi 55.5 de kaldık bu sınavda... İnşallah seneye sizin gibi çekirge misali 3. de kazanırım diye umuyorum. Gerçi bu seferde mülakatta el sallarlar alimünyum. Bu arada hayırlı olsun hocam
-
69.75 te kalmmisim 65-66 bekliyodum ama 69.75 almisim cok uzgunum yas 35 bidaha bi sinava giremiyorum boyle kaldik yapcak bisi yok kazanamiyan diger arkadaslar lutfen yasiniz gencken hazirlanmaya baslayin
-
Siz uzulmeyin devam edin biz sizin yerinizede uzuluruz.
-
Sevgili dostlarım, elhamdülillah Allah nasip etti bu sene..Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum...Kaybeden arkadaşlar için şunları söyleyebiirim; geçen sene çok çalışıp kazanamamış ve hayal kırıklığına uğramıştım ancak pes etmedim siz de pes etmeyin 1 yıl o kadar hızlı geçiyorki...Göreceksiniz diğer sınavda Allahın izniyle siz de burada mutluluğunuzu paylaşacaksınız..Tekrar söylüyorum pes etmeyin!! Rabbim emeğinizin karşılığını vereceği zamanı biliyor ve onun izniyle birdahaki sınavda bunu başaracaksınız inanıyorum...
-
69.5 net
-
@nevfel benimde 218 yanlış yazmışım
-
72.5 sıralama 186
-
77.5 puan
Sıralama: 39Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. Mülakatlarda görüşürüz. Allah yardımcımız olsun.
-
@gölkentli 70 doğru ile kaç puan aldınız? Sıralamanız nedir?
-
Sapma yokmuş. Bir de var diye iddia ediyorlardı.
-
@k-k aynı sıralamalar var hocam galiba.
-
@larendeli, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
70,75 oldu şükür
hadi gözünaydın sayın hocam
-
Merhaba dostlar. Hayırlı uğurlu olsun kazanan dostlarımıza. Inşallah darısı mülakat sonuçlarına olsun.
Gerçekten de 70'i geçen 400 aday olmamış ancak bu konuda da bi düzenleme de karar kılınmamış. 400'ü doldurma hususundaydı bahsettiğimiz görüşme, böyle uygun görüldü demek ki.
Az farkla dışarda kalan dostlarimız da üzmesinler kendilerini. Bu bir ideal. Illa ki vazgeçecek değilsiniz. Hazırlıklarınızı sürdürün dostlar. Inşallah hepinize nasip olur bir gün. -
ALLAH'a şükürler olsun. 95li bebeler hazırmıyız.
-
35 yaş sinirini hicmi kaldirmazlar
-
kamuda 5 yıl çalışma şartı kesinlikle uygulanmalıdır !
-
Hepimize Gecmis Olsun.
1 Soru Eksik Hesaplamisim 80.5 Net bekliyordum. 79.25 Net Gelmis.
Sıralama : 24
Allah Hepimizin Yardimcisi Olsun -
@paretowilfredo hocam 70 puan alıp 345'inci olan birçok arkadaş var benim gibi 400 kişi çağırmışlardır yani büyük ihtimal.
-
@vamos dostum 70 doğrum var ama 25 yanlışım var 63 küsür puan