2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@fc-real-gdp, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@paretowilfredo hocam 70 puan alıp 345'inci olan birçok arkadaş var benim gibi 400 kişi çağırmışlardır yani büyük ihtimal.
74 yapan diyelim 10 kişi var 121-131 sıralamaları boş kalıyor diye biliyorum.
-
@fc-real-gdp 400 yok kardesim
373.sıra sonuc basarısız -
@fc-real-gdp hocam onceki iletilerde vardi 69.75 siralama 370 gibiydi sanirim
-
@dlkaptan teşekkür ederim sizin de gözünüz aydın olsun
-
@murky hocam sizin dediğiniz gibi olduğunu söyleyenler de vardı. tam bilmiyorum nasıl yapıyorlar. ama 70 barajı var zaten. hakimlik sınavı gibi sınavdan sonra kuralı değiştirmedikleri iyi olmuş.
-
diğer sınav ne zaman olur acaba
-
@fc-real-gdp baraj icin kural degissin isteyen yok zaten de sapma olsa ilk 400 mulakata kalabilecek 70 puan alanla aramda 0.25 fark var 400 e kadar zaten max 0.50 vardir 1 soru bile degil 30-40 kisi boyle kaldik
-
Mulakat a katılan 372 kişi var demekki...
-
@modesteptt daha az da olabilir hocam benle ayni puanda oluo da alfabetik onume yazilan varsa tabi ayni puana ayni sira veriliyorsa 372 kisidir
-
Bu sinavda basari kaymakamlik ozelinde calisanlarin oluyor bunu gordum. Kpss alan bilgisi ile gecmek zor. Kanun vs agirlik vermek gerekiyor. Benim tam tersi alanda cok yanlis yapmisim.
-
Ben kazandım ama bu ilk 400'e girip puan nedeniyle kazanamayanlar için bir düzenleme yapılsaydı keşke, insanların emeklerine saygısızlık olarak görüyorum bu durumu.
-
@popescu admin disinda ilk kez anlayan bir kisi kardesim tesekkur eder mulakatda basarilar dilerim. 30 kisi civari kalmisizdir sayiboyle sayi azligindan kaynariz
-
@y-oguz90 69.75 le giremeyen kişi 373. Olarak yazilmis aynı puanı alan aynı sıraya yazılıyor. Benle 186. Sırayı paylaşan 40 kişi var
-
@y-oguz90 72.75 220 lerde sanirim
-
75 netle sıralamanın 97 hayırlısı ins
-
@gencburokrat geçmiş olsun kardeşim üzüldüm senin için
-
73,75 ve 74,25 neti olan varsa sıralamasını yazabilir mi acaba?
-
Evet arkadaşlar. İlk sınavımdı çok umutlandırmadım kendimi nitekim mülakata kalamadım bu saatten sonra sadece @amirim in yeni sınav ilanı duyumuna odaklıyım :d bahar ayları demişti. Seneye devam edecek arkadaşlarla yolumuzdan vazgeçmiyoruz. Mülakata kalan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun. İdealden sapmak yok
-
-
@ltfylmz, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Bu durumda 73,75 net yapan 12 kişi oluyor ve 133-121 arası boş bırakılıyor ve 74 nette 121'e geçiyor. Mülakata da 372 kişi kalmış oluyor. Herkes için hayırlısı olsun.