2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@gncfb yok sadece bununla sınırlı değil normalde de dalga geçiyo herkesle yazdıklarına bakılırsa anlasılır ama dur bakalm vardır onun da duracak noktası heralde
-
Bende eskiden kekemeydim yendim hamdolsun beni kimse taklit etmedi dinliyorlardı onların sabırlarıyla yenmiştim tabi senin gibileride karşıma çıkmıyordu değil.
-
@new_user mantıklı.
-
Neyse ki o kardeşlerimizin fiziksel bir sorunu var insanın ruhu ve vicdanı sorunlu olmasın o yeter
-
@refik-soydam bu yılki listede yazılmayan 20 kişi var anladım peki geçen seneki listede varmıydı? yazılmayan liderin üstünde 20 kişi
-
@refik-soydam bu forumda mı bu 20 kişi 84 net üstü yapanlar?
-
@gss15 gecen sene benim bilgim 5 6 kişi vardı ama devamını bilmiyorum, gecen sene için türkçe başta olmak üzere kesinlik olmadığı için söz kullanmayı, irade beyan etmeyi istemiyorlardı.. geçen sene bir de bu senedden farklı olarak yüksek yazanlara fena bir saldırı varı, akıl hastası diyenler dahi vardı.. bunların birikimi de olabilir... eksik kalmaları düşüncelerine saygı göstermemizi zorunlu kılar elbette, sessiz takip ediyordur belki hiç burlarda veya benzer yerlerde değildir... ama şuan için 20 e yakın kişi olduğunu söyleme de sorun görmüyorum... hayırlı artık, 27 sinde net belli olacak zati..
-
@ese03 Siyahilerle ilgili espri yaptğında nasıl ırkçı olmuyorsan kekemelerle ilgili bir espri yaptığında da engelli düşmanı olmuyorsun...Kardeşim çocuk felçlidir...sosyal ilişkilerinizi geliştirmenizi önerir, fikirlere ve düşüncelere karşı da hoşgörülü olmanızı öneririm. Espriyi beğenmiyorsanız lince kalkışmaya ihtiyacınız yok. Okur geçersiniz.
-
- okur geçmem...
- önce kardeşiniz adına sonra kendi öz kardeşim adına üzülürum
- bu bu düşünce ya da benzeri bişey değil.. hatalı olduğunu kabul etseniz en azından bu inceliği görseydik sizden...
-
Mümkünse espiri yapma kardeş siyahi insanlarada senin beyaz oluşun farklı geliyor ama ben onlarda beyazsın sen diyipte dalga geçtiklerini görmedim duymadım.espiri anlayışın iğrenç
-
@avukatbey, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@sbf1983 adam soruları çok iyi içinden okumuştur 90 almıştır ama adam kekemedir yani sı sı sı sı na na vı vı vı kazan mışmmışntır.d
Arkadaş senin bu yorumların neden hep sıkıntılı ya?
-
@refik-soydam bu cevabınızdan sonra bu sınavın zor olup olmadığı bir muamma?
-
Arkadaşlar esprileriniz insanları kırmasın lütfen, üsluba dikkat etmek demek sadece küfür etmemeye, hakaret etmemeye dikkat etmek demek değildir. Rahatsız olan arkadaşlar da lütfen bir anlık düşünülmeden yapılmış bir espriye bu kadar takılmayın, insanlık hali, başlık lütfen tartışma yerine dönmesin. İyi günler.
-
@pirinçkimirinçki Senin vizyonun darsa buna ben napayım kardeşim:)
-
@avukatbey, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@pirinçkimirinçki Senin vizyonun darsa buna ben napayım kardeşim:)
Kekemelerle dalga geçmek mi senin vizyonun? 3-4 gündür okurken rahatsız olduğum her mesajda senin rumuzun var. Haddini aşma bence.
-
@avukatbey çok geniş vizyonluymuşsunu!z gerçekten hocam... tebriklerimi iletiyorum ve lütfen oy birliği ile sizi admin e TAKDİR madalyasını takmak için sevk edelim..
-
Umarım yeni ÖSYM başkanı sınav açıklama sürelerini kısaltır. 28bin kişinin girdiği bir test sınavını 25 günde açıklamak tamamen keyfiyet. En fazla 2 haftada her şekilde bitecek bir süreç bu. Ömrümüz beklemekle geçti.
-
Bu gibi durumlarda sağdaki üç noktadan iletiyi yöneticiye haber etmeyi ihmal etmeyin arkadaşlar. Hemen sonuç veriyor
-
Gereksiz bir şekilde tartışmaktan hiç mi sıkılmaz insan..
-
@murky hocam seni mülakatta beklerken düşünemiyorum biz 2 ay bekledik sonucu bu yazılı kısmı en kolay ve de en zevkli kısmı kazanırsan sevinirsin fakat asıl zorluk bundan sonra başlayacak kaybedersen çok üzülmezsin biraz kendine kızarsın seneye daha iyi motive olursun bırak tadını Çıkar 2 hafta çabuk gelir