2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
77 net beklerken 69 kadar düşmek çok kötü
-
Nacizane fikrim sınavın 70 aşağı kapatması imkansız 75 net üstü kapatmasida imkansız yığılma 73 75 bandında olacak gibi
-
@moonlight Bir de şöyle bir şey var hocam ne hikmetse son 2-3 günde gelenlerin puanları genelde 70 üzeri net oldu. Mantıken buraya gelenin az çok bir beklentisi olur, daha iyi geçmiş olanların son günlerde gelmeye başlamaları garip geliyor..
-
Slm arkadaşlar allah herkesin gönlüne göre versin... benim netim 75. Bi kaç soruda tereddüt um var tabi. O yüzden bence herkez netinin 2-3 altını söylüyordur. Ona göre degerlendirmek gerek bence.
-
@keynesin-faizi sonradan hesapladığınızda daha mı düşük çıktı hocam?
-
Yukarıda biri yazmıştı benim girdiğim sınıfta 20ye yakın kişi vardı 12.30 son çıkış itibariyle 5 kişi kalmıştık. Sınavdan önce 3 4 kişiyle sınavdan sonra dolmuşta denk geldiğim dinlediğim arkadaşlar içinde sınava sağlam hazırlandığını söyleyen hiç kimse yoktu. Çoğu para yatırdığı için gelmişti. Sınavın sonucunu en yüksek yapan 200 kişi belirler bizde onların omzundan asılmaya çalışırız gibi
-
@bendeniz aynen şu iki üç gündür 70 üstü furyası çıktı ortaya sözleştiniz mi yav ortalamayı yükseltiyorsunuz gençler
-
@moonlight çok normal bence...bizim dışımızdaki kalabalık önemliydi ve hala da öyle...
-
@moonlight ben komplo olduğunu düşünmek istiyorum .dd
-
@dlkaptan dışarıdan 68, 55 ve 62 ekler misiniz
-
@ese03 hocam normalde 9 gün sonra bir bir gelmesi ürkütüyor
-
@ese03 ortalamanın üstünde kaç gün tutunabileceğiz bakalım
-
@moonlight şöyle bi 85-90 arası 50 kişi filan gelse mevzu çözülücek ama gelenler 75 ve altı hep . mesela biz 58'i de listeye dahil ediyoruz bu da listenin ortalamasını düşürüyo ve umutlanıyoruz bence burda kendimize kötülük yapıyomusuz gıbıme gelıyo sonucta belki de sınav bizleri de aşıp 75'lerin üstünde bi noktada kapatıcak . şimdi kızanlar cıkar muhtemelen ama bu dedıklerım bnm ıcın de gecerlı
-
@ese03 hocam 85 üstü yapan 50 kişi çıkmaz bence rahat olun
-
@ayıntap dışardakiler ürkütüyo açıkçası yani en kötüsünü düşünüyorum diyelim
-
85-90 çıkacağını zannetmiyorum. Birinci 80-85 arası gelir. Listede 80 yapan kişi sayısına bakmak lazım. Ama 75 ve 85 arası kapatir yığılma o civarda olur.
Bu işin piyasasını yapan tüccar nohutcu bile 70 dediğine göre demekki sınav öyle 85 90 lik değil. -
@modesteptt dostum bende tam tersini düşünüyorum. Herkes için söylemiyorum tabi kimse alınmasın ama geçmiş sinav tecrübelerim ve yaklaşık 6-7 yıldır forumlari takip etmem dolayısıyla edindiğim izlenim bir çok kisinin 1-2 net asagisini söylemeyi bırak 2-3 net artırarak söylediğini dusunuyorum. Lütfen kimse üstüne alınmasın forumlarda genel durum böyle oluyor
-
@ese03 bende forumu takip ediyordum ara ara ama bu kadar emek verilip liste yapılmış bugün kayıt oldum. Kesinlikle neti çok iyi olup burayı sallamayan kişiler vardır ancak benim fikrim yığılma nerde olacaksa sıralamayida o belirleyecektir. Şuan görünen 72 75 bandı
-
@ese03 hocam kızmadım estağfurullah ama imkansızın imkansızı bu dediğiniz 65 le kapatması 75 le kapatmasından çok daha olağan ,, ha eğer gerçekten ters köşe olursak dediğiniz gibi maksimum 73 ,, ama sanmam ,, ben iki kez mülakata kaldım bu üçüncü sınavım , bu sınav zehir gibi zordu , ha bir tek ben umduğumu alamasam neyse ama çevremde tecrübeli arkadaşlardan istediğini alan tek bir dostum var o da daywalkers 80,5 Onun dışında hepimizi 65-73 .. İnanki bunlar boş insanlar değil
-
@sehri-emin ama bi önceki sınav benim dediğim gibi oldu. Fakat tabi bu sınav test ve sorular yayımlandi. Ins 70 le kapatir. Herkes için en güzeli bu.