2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@bendeniz hocam alan fulle yakin ama türkçe mahvetti beni
-
Testteki doğru cevap sayısı adayın bu testten aldığı ham puanını oluşturacaktır. Testteki her sorunun puan değeri aynı olmak üzere, yüz (100) tam puan üzerinden değerlendirme yapılacaktır. 100 tam puan üzerinden 70 ve daha yüksek puan alan adaylar, en yüksek puanlı adaydan başlanarak puan sırasına konacaktır. 70 ve daha yüksek puan alan adaylardan, ilan edilen kadronun (60), 4 katı olan 240 aday mülakata katılmaya hak kazanacaktır. 240. adayla aynı puanı alan diğer adaylar da mülakata katılmaya hak kazanacaklar ve İçişleri Bakanlığı tarafından yapılacak mülakata çağrılacaklardır.2014 deki kaymakamlık sınavı dikkatli okuyun burda belirtmiş her soru aynı puan şimdi puanlama sistemini benim dediğim gibi olacağı kesinleşti
-
düşününce 70 üstü kapatır gibi geliyor ama hissiyatım bu sınavı 70 üstü yapan 400 kişi yoktur diyor. Açıklanana kadar git gellere devam :))
-
@cengizkan2 benim 46 net değil 55 ya da 56 net
-
Ben 100 alan aday görmüştüm nihai sonuç listesinde geçen yıllarda. 1.nin puanı 100 e tamamlanıyor olabilir.
-
Ama 55 ya da 56 netle mülakata kalmam mümkün değil arkadaşlar, yaşım da zaten 35 ilk defa ve son defa girdim bu sınava:)
-
@gggc00, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@olursaekime neden oylesine 7 kisi giriyorsunuz...ki
Geçen sene kazandıktan sonra çevresine kendisinin de kazanabileceğini düşündüren olmadı mı sanki . Herkes bi umut başvuruyor kimisi ciddi hazirlaniyor kimisi sadece ismi için
-
@olursaekime bu sene kazanirsan caktirma kimseye ..
-
Bu 28.000 başvurunun 15-16.000 i “nasıl olsa test,hatırlar işaretlerim ve YSK ile aynı gün gitmişken Kaymakamlığa da gireyim soruları görürüm demiştir” diye düşünsem çok mu yanılırım?Geçen sene başvuru sayısı yanlış hatırlamıyorsam 14-15000 .. Başvuru sayısı bir anda nasıl iki katına çıkar ? Ben yine de rekabetin 2000 kişi arasında olduğunu düşünüyorum , nicelik değil nitelik önemli bu sınavda..
-
@gncfb Bu sistem en mantıklısı ki ben de en başında böyle bir şey düşünmüştüm. Bu hesaplamaya göre en yüksek net 84 ise 68 net 80 puan alıyor, en yüksek net 90 ise 68 net 75 puan alıyor. Yani ne kadar yığılma olduğu da tabi önemli ama en yüksek netin kaç olduğu da çok önemli. Mesela fulleyen varsa ki aman aman imkansız değil, o zaman 68 net direkt 68 puan oluyor ve baraj altında kalıyor.
-
@bendeniz fulleyen aman aman imkansız değil derken kardeşim
-
ALLAHIM LÜTFEN FULLEYEN OLMAMIŞTIR DIYENLER BEĞENE ÇÖKEBİLİR Mİ
-
@keynesin-faizi Hiç üzülmeyin öyleyse hocam. Kaç net demiştiniz hatırlamıyorum ama standart sapma varsa alan sorularının daha ağırlıklı olacağını düşünüyorum ben
-
@can-mavi yani eşyanın tabiatına aykırı mı? Değil. Belki %1 ihtimaldir ama %1 bile olsa var öyle bir ihtimal. Bu arada fulleme ihtimalini de aklımdaki puanlama sistemini anlatabilmek için yazdım oraya çok takılmayın
-
Arkadaslar bir soruyu tahminizce kaç puanla carparlar, yani standart sapma puanı kaç olur hesaplamada, 1.40 olur mu:)
-
@ese03, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
ALLAHIM LÜTFEN FULLEYEN OLMAMIŞTIR DIYENLER BEĞENE ÇÖKEBİLİR Mİ
Fulleyen direkt vali olsun
-
@ese03 ben imkansız değil dedim "yüksek ihtimal fulleyen olmuştur" demek istemedim hocam. Maksadım kafamdaki puanlama sistemini anlatmaktı. Lütfen takılmayın oraya :))
-
@memurist hocam hiç sanmam 1.40 olursa 70 nete 98 puan geliyor en makulü 1,10- 1,19 arası gibi geliyor bana
-
@memurist sanmam dostum , eğer standart sapma varsa yukarıdaki açıklamalarda olduğu gibi hesaplanacaktır , bu kapsamda 1 sorunun 1.4 puan pası için 1. Nin en fazla 72 net çıkartması gerekir
-
@moonlight kaymakamlik kitabi cıkarsın alirim