2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@ese03, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
ALLAHIM LÜTFEN FULLEYEN OLMAMIŞTIR DIYENLER BEĞENE ÇÖKEBİLİR Mİ
ne fullemesi ya.
-
@bendeniz yani arkadaş öyle takılacak bir şey demedi , ben de cevap olarak sadece tebessüm ettim , yüklenmeyın , fiili ateşlemis gibi oldum , millet de benim yüzümden yanlış anladı galiba , suan 'vay arkadas herkes çıldırmış ' dediğini duyar gibiyim , hakkını helal et valla
-
@can-mavi estağfurullah felaket tellallığı gibi oldu inanın ben de hiç istemem fulleyen olsun hatta inşallah en yüksek net buradaki 84 nettir diye dua ediyorum :))
-
@memurist 1,16279 gibi bişeye tekabul edecek(1.arkadaş 86 net)
-
@ese03 69 netle kapatma ihtimali yüksek gibi geliyor öyleyse
-
72 net yapan 83.66 puan yapar ki test sınavı icin çok ciddi bi puan . Bu sınav yüzeysel sorularla dolu klasik sınavda bile 81 le kapadı . Biraz fazla karamsar olmuyo muyuz ? 70 netle kapatır bence
-
Bir şey hiç konuşulmadı mı gözümden mi kaçtı acaba fonksiyonel sınıflandırmalarla ilgili bir soru vardı o da saçma değil miydi sizce?
-
@bendeniz yani kalkınma ajansları bölümüne sınavdan sonra baktım ekte yazmış ama sayı olarak değil yani o bölümü okumuş olsan dahi yapamayacağın bir soru, çok ekstra bi çalışma isteyen bir soruydu
-
@popescu Değil mi ya? O soruyu iptal ettirmek için uğraşsaydık keşke. Doğru yapanların çoğunun -hepsinin değil çoğunun- biraz atmasyon cevapladığını düşünüyorum. Ya da hangi kaynakta varmış bu bilgi söylesinler de seneye hazırlananlar direkt oradan çalışsınlar
-
@olursaekime, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
72 net yapan 83.66 puan yapar ki test sınavı icin çok ciddi bi puan . Bu sınav yüzeysel sorularla dolu klasik sınavda bile 81 le kapadı . Biraz fazla karamsar olmuyo muyuz ? 70 netle kapatır bence
Puan olarak tahmin yapmamız bence de daha mantikli gerçi puan hesabını şu an tam bilmiyoruz ama geçen senelerde genel itibarıyla 77 80 puan arasında kapatıyordu. Geçen sene bile 80 kusur ile kapatmıştı havadan puanlara rağmen. Bakalım artık bazen çok fazla kapılıyoruz bu işe sanki.her şeyin başı sağlık lafı şu an bize normal bir teselli gibi geliyor ama hakikaten öyle. Yani ne olursa olsun ister kazanalım ister kazanamayalım üzüntüye de sevinci de fazla abrtmamak lazım. Bu dünya işleri hep bizi oyaliyor .geçen sene mülakata kaldığımı öğrendiğim gün komşumuz daha 32 yaşında trafik kazasında vefat etmişti. Bir an düşününce hayat çok garip cidden.sen sevinirken başkası kahroluyor .ne bilim valla demem o ki fazla didiklemeden geçiştirmek.
-
Eger soru basi 1.10 puan olursa 70 net 77 puan yapar o puan da yetmez bence
-
@pirinçkimirinçki uygunsuz içerik olması nedeniyle kaldırılmıştır.
-
@kaya87 soru başına 1.1 puan gelmesi için birincinin 90 net yapması gerekir , bence birincinin 86 net civarı yaptığını düşünmek lazım , o da 1 soru 1.16 puan yapar ki 70 nete 81.3 puan gelir ki yeterli bir puan olabilir
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@kaya87 soru başına 1.1 puan gelmesi için birincinin 90 net yapması gerekir , bence birincinin 86 net civarı yaptığını düşünmek lazım , o da 1 soru 1.16 puan yapar ki 70 nete 81.3 puan gelir ki yeterli bir puan olabilir
Tabi bu çıkarım ların hepsi sınavda standart sapma varsa geçerli
-
@can-mavi bence standart sapma yok gibi
-
Gecen sene birincisi 39 yapmisti bir soru da iptal olmustu yani tam yapti. Demek istedigim şu: yapan birileri cikiyor. Bu sefer fulleyen olmasa da 90 yapan cikar.
-
@can-mavi bu hesaplama birincinin puanı 100 e tamamlanırsa mı ortaya çıkıyor abi?
-
Bi yerde 88 net yapan var diye duydum. 88 net yüksek ihtimal doğru olabilir siye düşünüyorum. İktisatı fullemiştir arkadaş.
-
@kaya87 eger oyleyse 1 soru 1.1 puan yapmaz ki 1 puan yapar , sen 1.1 puan olursa deyincw standart sapma olacagini dusundugunu sandim kardesim , ayrica şimdi 2014 ilanını ve 2014 sayısal verilerini inceledim , ilanda her soru eşit puandır diyor ancak büyük ihtimal bu sapma ile alakali değil, katsayı ile alakali olsa gerek çünkü sayısal verilerde hem gygk için hem de alan için ayrı ayrı standart sapma hesaplanmış
-
@can-mavi ben arkadaslarin yorumu uzerinden gittim ornek olsun diye. Yoksa ilandan standart sapma yokmus anlami cikartiyorum tabiki yaniliyor olabilirim.