14 Eyl 2018 21:03

@istihbarat_mia, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani

@metinoktay Hayır hayır alınmadım mesele şu 3 günlük dünya kimsenin dediği kanun değil kişisel düşünce sadece kırmaya yada rencide edici sözler söylemeye gerek yok bunu diyorum ve alınma falan yok onun içinde yazmadım zaten.Bekleyelim görelim vaziyetler neler diye.Birde katsayı olayı için burada tartışmak bence boşa kürek çekmek sonucu zaten göreceğiz yakında ösym kendine düşen görevi,ayarlamaları yapıcaktır nasipten ötesi yok tevekkülle birlikte yapılacak tek şey anı yaşamak hepsi bu.

Kardeşim kusura bakma sana değil de can.mavi nickli arkadasa söylemek istemiştim. ☺☺ama olsun senin de o tarz bir kaygın olusmustu. Bu tarz forumların amacına hizmet ediyorsunuz emekleriniz azimsanmayacak değerdedir gözümde Allah razı olsun.mesela ben sadece konular hakkında yorum yapan bir üyeyim ama sizler ve can.mavi gibi arkadaşlarımız elini taşın altına sokup kurumlarda tanidiklariniz vasıtaasiyla bizleri aydinlatiyorsunuz.verdiğiniz her bilgi çok ama çok muhım. Belki de sınava calismaya bile başlıyor insanlar .ne güzel bir iyilik. Onun dışında puan hesabına yine dönersek ☺☺şu ham puan ile sınav puani arasindaki anlam farkını çözersek olayı netlestiririz.sizce ham puan dedikleri her testten doğru ve yanlış sayıları üzerinden kalan netler midir?kısacası Türkçeden 8 doğru 4 yanlış 7 net kalır. Bu türkçe testinin ham puanı mi oluyor ?