2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@popescu temkinli olmak onemli bir de isin icinde osym varsa.
-
@kaya87 bence böyle geniş aralık için yığılma tabiri kullanamayız, misal yığılma 74-76 arası diyebiliriz ama 70-75 arası doğal çoğunluk bence. Ben yığılmanın 71.5 - 73.5 arasında olduğunu görüyorum.
-
@popescu 70 75 arasi yigilma derken 70 72 arasinda mi yoksa 72 74 arasi mi kazanir dusuncesiyle soyledim forumda bile bu aralikta fazla arkadasimiz var. Insallah olabildigince asagilara duser de burdan kazanan arkadaslarimiz cok olur.
-
@popescu mesela senin dedigin gibi 71.5 ustu olursa yigilma, daha dusuk netteki arkadaslara yazik olur herkes cok emek verdi maddi ve manevi olarak.
-
@kaya87 Arkadaşlar bence netleri topladıkça tahminlerimiz belirginleşiyor. Yazılan netlere baktığımda benim şahsi düşüncem bu sınav 80 PUAN ile kapacak görünüyor. İnşallah bu forumdan bir çok arkadaşımızı da mülakatta görmek nasip olur.
-
@27ömer27 bir de puan hesaplama isini cozsek dedigine katilicam yani demek istedigim net basina kac puan gelecegi. Netimiz kadar puan alirsak forumda 10 15 kisi kazanabiliyor ancak. Eger 70 neti olan kazanacaksa da soru basina 1.1428 puan gelmeli.
-
@kaya87, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@murky kardesim @k-k kardesimle normalde de gorusuyoruz ona da soyledim 70 ile 75 arasi 5 kisi, 75 80 arasi 7 kisi, 80 85 arasi 4 kisi, 85 üstü 2 kisi var ve forumdan uzaklar.
selamlar kardeşim. benim dediğim,bu kişilerin senin dediğin gibi bir elin parmağını geçemeyecek olması durumudur. yoksa elbette ne real madrid'ler ne barcelona'lar var bu sınavda
gerçi o arkadaşlarımız da düş kırıklığı yaşattı bana @can-mavi hocam gibi
sınav tufaya düşürmek üzerine kurulu bir sınavdı.
bundan dolayı bana göre 69-73 arası umutla beklemeli. -
@kaya87 Lardeşim geçen yıl mülakata kaldığımız puan üzerinden hesaplama yapıp bu tahminde bulundum Ösym bu sınavda her soruya önce 1 puan verecek ve ham puanı bulacak. 1. Ham puanı 100 e tamamlanıp herkese ilave puan olarak yine puan verilecek ki o da benim tahminim her nete 0,0984 olacak diye tahmin ediyorum
-
@27ömer27 Kardeşim yazacaktım pardon
-
@popescu suclama kelimesi yerine inanilmaz yapilamaz goruyorlar yalan olabilir vs soylemleri olabiliyor.
Katılmıyorum hocam. Ben şahsen forumda öyle tepkiler ile karşılaşmadım. Şahsen forumdan biri çıkıp 92 yaptım derse yeni üyelik olmadığı sürece ben ve benim gibi bir çok arkadaş inanır. Çok dikkatli bir şekilde çözülseydi 90 yapılabilecek bir sınavdı bence ama işte zaten mesele o dikkati sağlamak biraz da şans yanında olmalı.
Etrafınızda varsa yüksekler listeye eklesin bence arkadaşlar.
-
@murky, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@popescu suclama kelimesi yerine inanilmaz yapilamaz goruyorlar yalan olabilir vs soylemleri olabiliyor.
Katılmıyorum hocam. Ben şahsen forumda öyle tepkiler ile karşılaşmadım. Şahsen forumdan biri çıkıp 92 yaptım derse yeni üyelik olmadığı sürece ben ve benim gibi bir çok arkadaş inanır. Çok dikkatli bir şekilde çözülseydi 90 yapılabilecek bir sınavdı bence ama işte zaten mesele o dikkati sağlamak biraz da şans yanında olmalı.
Etrafınızda varsa yüksekler listeye eklesin bence arkadaşlar.
Bu yorum sınav kolaydı 90 rahatlıkla yapılır demek değil onu belirteyim. Şansı yanında olan, çalışmış, hazırlıklı üstüne de dikkatli bir kişi 90'ın üstünde yapıp 1. olabilir demek.
-
Bize sampiyonlar liginden ekmek yok, uefadan yoluma devam edeyim:)
-
Bence sınav birincisi 90 doğru 8 yanlış 2 boş ile 88 net yapmış olsa 1.136 puan gelecektir net başına. 70.50 net yapan bir aday 80.088 ile kapatacaktir. Bence en kötü ihtimal budur. Şahsi kanaatimdir.
-
@ayraan Kardeşim 90 Net yapan var moralinizi bozmak gibi olmasın ama var ve forumları falan takip etmeyen bir arkadaş
-
@27ömer27 valla o arkadaşa helal olsun o zaman hocam.
-
@ayraan Aynen kardeşim o yüzden bu sınav 80 puanla kapatacak diye tahmin ediyorum. Bu da demek oluyor ki 73 netle kalabilir arkadaşlar BANA GÖRE
-
@27ömer27 yani 73 neti olan arkadaşlar da mülakata kalacaklardır diye düşünüyorum.
-
@k-k bu konuda konusmustuk zaten katiliyorum sana kardesim. Benim endisem yukardakiler degil ortadaki yigilma kardesim
-
@27ömer27 90 net yapan biri tabiki olabilir ama neticede 400. kişinin net sayısı kaç olacak önemli olan bu, puan üstünden yorumlamak pek mantıklı gelmiyor bana, 73 net yapan 400 kişi çıkmazsa 80 puanın altına da düşebilir.
-
@new_user çıkar lardeşim çıkar 73 neti yapan 400 kişi çıkar geçen yıl gibi düşün olayı