2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@kemal_lok %1 de olsa farklı ihtimal var kapıyı açık unuttunuz hocam:)
-
Sınav açıklandığında standart sapma olmadığı ortaya çıkarsa bu yüzde 100 standart sapma var diyen arkadaşlar ne diyecek çok merak ediyorum. Herhalde "kılavuzda standart sapma yok diyordu, ösym'de yok dedi ama Allah Allah nasıl standart sapma yok ya" derler.
-
@kuzeyinkızı idaride kalkmaz çıta çok yüksek son iki sınav 80 üstü puanla kapadı yani 70 üstü alan çok fazla
-
Sonuçlar açıklandığında bile bazen tam olarak kaç netle kapadığını öğrenemiyoruz sonuçta sıralamaya son sıradalardan giren veya kıyısından dönen arkadaşlar yazarsa tahmin yürütüyoruz sonuçlar açıklanmadan kaçla kapattığını bilmek büyük meziyet :))))
-
@murky kardeş standart sapma olur olmaz mesele o değil 74 net yapan 74 puan alması cok saçma geliyor yani 90 net yapan kişinin puanı 100 olması öylede olması lazım zaten
-
@murky ÖSYM kılavuzunda 70 net yapana 70 puan verilecek demiyor 100 tam puana dönüştürülecek diyor
-
@gncfb, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@murky ÖSYM kılavuzunda 70 net yapana 70 puan verilecek demiyor 100 tam puana dönüştürülecek diyor
Öyle demiyor kardeş 100 puan üzerinden hesaplanacak diyor. Lakin sen öyle algılamak istiyorsun ne diyim inşallah sen haklı çık.
-
@gncfb bu saçma sapan konu kapansin artık ya 1 net 1 puan değil. ÖSYM yaptığı hangi sınavda böyle bir uygulama yapmış keza yanlışın doğruyu goturmedigi sınavlarda bile kaç doğru yapildiysa o kadar puanı mi var dediler. sınav kılavuzunda bile ham puan ile sinav puanı diye 2'ye ayirmislar yani çok basit speküle edilecek bir husus değil. Yalnız standard sapma yoktur ama farklı şekilde puanlama yapılacak.
-
@city-of-justice, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@gncfb bu saçma sapan konu kapansin artık ya 1 net 1 puan değil. ÖSYM yaptığı hangi sınavda böyle bir uygulama yapmış keza yanlışın doğruyu goturmedigi sınavlarda bile kaç doğru yapildiysa o kadar puanı mi var dediler. sınav kılavuzunda bile ham puan ile sinav puanı diye 2'ye ayirmislar yani çok basit speküle edilecek bir husus değil. Yalnız standard sapma yoktur ama farklı şekilde puanlama yapılacak.
tamam hocam sen 1 net 1 puan değil diyorsan değildir ya hemen kapatalım. Bir saniye kapatıyorum, kapattım.
-
@refik-soydam hocam yüzde yüz demek isterdim ama arkadaşlar nerden biliyosun diyecek:)bildiğimiz yok ,sonuçlar var:)
-
Madem sapma olmayacaktı enayi gibi bir sürü boş bıraktım kahretsin ya god dammit
-
@ese03 Bir gün foruma girmedik vatan haini bile ilan edilmişiz(Allah muhafaza) adam eğitim de millete bu bilgiyi veriyosa benm suçum ne ben duyduğumu yazdım olay bu kadar basit. Kendi görüşünü mü söylemiş yok bilgiyimi içerden almış ben ne bileyim yine söylüyom duyduğumu yazdım beni ilgilendiren bi durum yok.
-
@sonofanatolia belki iyiniyetle yazmış olabilirsinz ama burayı da okuyup ciddiye alan hatta umutsuzluğa kapılan mühim bir kitle var. ''teyitli'' olmayan bir bilgiyi paylaşmadan önce çokça düşünmek gerektiği kanaatindeyim.
-
Arkadaşlar niçin böyle kendi fikirlerinden dolayı (hakaret-alay-küçültücü ifadeler hariç) birbirimize yada birbirinize giriyoruz yada giriyorsunuz. @can-mavi kardeşimizin dediği gibi herşey ösym tarafından önümüzdeki ginlerde açıklanacak geriye ise birbirimizi boş yere kırdığımız o yazılar kalıcak.Ayrıca sınav sonucunun okunup bunları söyleyen arkadaşlar anayasayı ortadan kaldıracak yada istihbari bilgileri paylaşmadılar ki bazı arkadaşlarımız hedef alıyor,ona bakarsanız @amirim kardeşimizde bende sizlere ulaştığımız bilgileri kendimize saklamayıp sizleri bilgilendirdik o zaman biz hiç hedefe konmadık çünkü bu hepinizin beklediği bir haberdi.O zaman duyumlar paylaşılmasın herkes buraya günlüğünü yazsın bugün şunu yaptım şunu ettim vs gibi gündelik şeylerini yazsın.
-
@patakute haklısın hocam ama ben yazarken zaten dedim yalan doğru bilmiyom kesin bişey demedim ki zaten sadece duyduğumu paylaşmak istedim ama bazı arkadaşlar olayı baya ciddiye almış oda kendi şahsi kanaatidir.
-
@istihbarat_mia Arkadaşım kimse kimseyi küçümsemiyor. insanlar burada daha puanlar açıklanmamışken x kişisinden duyduğu söylentiye tepki koyuyor doğal olarak. ilan duyumcuları başımızın tacı, mühim bir iş yaptıkları aşikar.
-
@istihbarat_mia demek istediğim de aynen bu sınavın açılacağını mülakatin aciklanacagini önceden öğrenebilen de mülakatı kazanır o zaman , yok öyle bir şey , öyle olsa 7 8 mülakattan elenmiş olmazdım
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@istihbarat_mia demek istediğim de aynen bu sınavın açılacağını mülakatin aciklanacagini önceden öğrenebilen de mülakatı kazanır o zaman , yok öyle bir şey , öyle olsa 7 8 mülakattan elenmiş olmazdım
Olay/Durum ne olursa olsun @can-mavi biraderime laf yok ! O kadar !!!
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Kardesim burda yazilanlara biraz alındın galiba ama bu taban puanin 73 olduguna dair bilgi ile yeni sinav için çalışma var ya da mülakatlar icin çalışmalar yapıldı bir kaç gün sonra aciklanabilir tarzı bilgi vermeye benzemiyor .osym hepimizin bildiği gibi diğer kurumlardan farklı olmak zorunda .her adımı ciddi tedirginlikler yaratabilir.soruları hazırladıkları ve puanlari hesapladiklari için işleri çok gizli yürütülmeli.geçen sene mülakatin aciklanacagini bir kaç saat önceden bildiren arkadaşımıza burda hepimiz inandık ve sonuçta o gece açıklandı. Kimsede bu bilginin gizli olması gerektiği gibi bir kamuoyu oluşturmadi.o bilgi alınıp haber verilecek tarzda bir haberdi.seni geçen seneden tanıyorum. Allah razı olsun hem ilan için hem de mülakat sonuclari için verdiğin bilgileri çok işimize yaradı.iyi niyetinle insanları bilgilendiriyirsun hem de risk alarak.hatta birisi sana geçen sene listede var mısın onu da ogrenmissindir demişti. Bak bu bile ciddi bir itham ama senin iyi niyetin çok belli.bu hafta da herkes burda birbiriyle puan hesabının nasıl olacağını tartışırken tuttun aradın adamlari. Ben yine de kurumun taban puan konusunda bilgi verilmesi ile diğer duyumlarin aynı masumiyette olduğuna inanmıyorum. Ayrıca o konunun sizdirildigına da inanmıyorum. Hoca ne dedi onu da bilmiyorum. Yani bir yerlerde yazıp cizmediyse belki de adama iftira atiyorlardir.
-
@metinoktay Hayır hayır alınmadım mesele şu 3 günlük dünya kimsenin dediği kanun değil kişisel düşünce sadece kırmaya yada rencide edici sözler söylemeye gerek yok bunu diyorum ve alınma falan yok onun içinde yazmadım zaten.Bekleyelim görelim vaziyetler neler diye.Birde katsayı olayı için burada tartışmak bence boşa kürek çekmek sonucu zaten göreceğiz yakında ösym kendine düşen görevi,ayarlamaları yapıcaktır nasipten ötesi yok tevekkülle birlikte yapılacak tek şey anı yaşamak hepsi bu.