2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
Anlatamadığımız şu arkadaşlar 20 gün sonra zaten herkese açıklanacak bir sınav sonucunu erkenden öğrenmenin tek bir sebebi olabilir. Düşünün siz karar verir bu hususta son iletimdir biz gerekli girişimlerde bulunduk takibini de yapacağız. hayırlı günler diliyorum.
-
@popescu çok ama çok haklısın kardeşim
-
Bu 73 ile kapatma olayı kesin mi bu kadar hararetlenmiş forum
-
Yahu arkadaş daha sınavın 73 ile kapattığını kesin olarak bilen yok ortalığı velleleye verdiniz. Nerden belli bunu yazanın doğru yazdığı ya trolse veya hocanın tahminini kesin gibi yazıyorsa.
Ayrıca @can-mavi arkadaşa da yüklenmeyelim bu platform duyum için kurulmuş bilgi paylaşımı platformu ve kim ne duymuşsa yazıyor. Hemen ortalığı velveleye vermeyelim sonuç açıklandığında eğer 73 ile kapatmışsa o zaman söylersiniz ve şikayet edersiniz cimere ya 73 ile kapatmazsa bu kadar kişiyi zanaltınsa bırakanlar ne yapacaklar. -
@27ömer27 ne yapacakları bello forumda kalıp duyumları takip etmeye devam edecekler bu olanların tek sebebi işsizlik:)
-
Eğer ysk sınavı 82 ile kapatırsa durum netlesır. O sınavı da mı osym yaptı ?kusura bakmayın bilmiyorum da. Ortada bir emek hırsızlıgi açıkça yok ama burda yazilanlar doğru çıkarsa ki tekrar edeyim hiç sanmıyorum osym den böyle bir bilgi çıkışı olduğunu güven sorunu oluşur. O da gözardı edilmeyecek bir sıkıntıdir
-
Arkadaşlar benim aklıma takılan bi durum vardı Ysk forumunda da yazdım.
Bu bilgi sızdırmayı becerebilen hoca her kimse ya da hocanın dışındakiler her kimse bu bilgiye ulaşabiliyosa eğer sınavların hesaplanma yöntemini de bilirdi. Olaylar karışınca hoca benim şahsi fikrim demiş velhasıl öyle diyelim içerden okunduğuna kadar herkesin ulaşamayacağı bilgiye ulaşan hoca emin olun Ösym'de çalışan herkesin bilebileceği hesaplama yöntemini de öğrenir ve açıklardı. Birileri ortalığı karıştırmaya çalıştı ve başardı bana kalırsa kulak asmayın mülakata kalacağını hissedenler ders çalışmaya devam etsinler moral bozmasınlar. -
@hasbayburtlu neden adam sana iyilik yapmaya çalışmıs merakınız giderilsin diye taban puanın bıldırılmesının kıme ne zararı var ama sundan bahsediyorsan gizli kalması gerekn bazı seyler ortaya cıkabılıyorsa sorularada ulaşılabılır mantıgın warsa bu durumda daha acık sekilde belirtmelisn ama bence taban puan öğreniliyorsa sınav sorularınıda öğrenırler mantıgı mantıklı değil alakası yok bence sınav sorularının bilinmesi olabilir ama aradaki bağı taban puan öğrenme ile kurmak mantıksızlık bnce
-
@metinoktay hocam evet osym yapti. Ayni gundu ve yine 27sinde aciklanacak kaymakamlikla ysk ayni gun. Ayni kader. Anca bu sinavlardan biri erken aciklanirsa durum ortaya cikar yoksa sabir.
-
sınav soruları elinde olan var mı? özelden atabilirseniz..
-
Arkadaşlar, iktisat 3. Sinifim henüz, ancak tam kaymakamlık için çalışmalara başlamayı düşünürken karşıma "kumuda 5 yıl memurluk yapma şartı" ile ilgili haberler çıktı.sizde 2 ay önce bu konuyu tartışmışsınız, son durum nedir? Konu açıklığa kavuştu mu? Kaymakamlık sınavına çalışmayı başlamadan bırakmalıyım yoksa eski sistem devam edecek mi?
-
@posof-furkan Derece ile fakülteni bitirmek varken, 2 yıl öncesinden bu sınava hazırlanmak bana pek mantıklı gelmedi. Kaymakamlık sınavını sistemli olarak 4 ay çalışırsan çok rahat halledebilirsin zaten, o zamana kadarda şartlar belli olur zaten.
-
@james-buchanan, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
sınav soruları elinde olan var mı? özelden atabilirseniz..
-
@foucault, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@metinoktay hocam evet osym yapti. Ayni gundu ve yine 27sinde aciklanacak kaymakamlikla ysk ayni gun. Ayni kader. Anca bu sinavlardan biri erken aciklanirsa durum ortaya cikar yoksa sabir.
Teşekkür ederim .
-
ösym sınavlarında sapma olmaz diyen de.
yani ben klasik sınavda bile virgullu puan aldım adam test sınavında olmaz standart sapma diyor.
dguy sınavında da 80 kusurle kapattığını söylediler önceden ve doğru çıktı.
muhtemelen bu 73 muhabbeti de doğrudur.
muhtemelen de 73 puandır.net degildir -
@ronaldo bu işin patronu ösym... adamlar uygulamayacağim diyor hocam biz kafamıza göre mı konuşuyoruz ki..
-
Allah sonumuzu hayır etsin bu sınavdan en çok ders çalışanlar zarar görecek galiba
-
@metinoktay deliren biri savcılığa gidecek:D sonunda.. herşey ortaya çıkacak..
-
@refik-soydam valla ona doğru gidiyor is.biz yine de sınavı hazırlayan hocalara da osym ye de güvenelim bence. Dediğim gibi hiç sanmıyorum tabanı sizdiracaklarini. Emin olun sınav açıklanma tarihi belli olmasa hiç kimse onu bile ogrenemezdi.
-
Mart 2015 teki ve geçen senedeki sınavda standart sapma var, bu iki sınav arasınfa yapılanları bilmiyorum, ama standart sapma %99 vardır. Şu netle kapandı yoeumu da yanlış bana göre açıklansın şu netle kapandı diyebiliriz.bana kalırsa 77-79 arası bi puanla kapatacak gibi duruyor.