2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@fenecus net bazında ne diyor o daha önemli kardeş
-
@rhadamanthus kardeşim gerisini bilmem ben 73-75 Net mi hocam beklentiniz dedim 75-76 Doğru dedi
-
@fenecus Acaba yanlislarin dogrulari goturdugunh bilmiyor mu hoca :)))
-
Dostlar net mevzuuna girmedi ancak şunu söyledi 67-71 Net bandında çok yığılma var dedi
-
yeni bir şey duymadığımız gün yok maaşallah, şimdi de 75 doğru çıktı başımıza iyi mi.
-
@new_user kardeş sen görmemiş ol o zaman
-
Arkadaslar su hoca sunu dedi bu hoca bunu dedi.
Heyecana gerek yok, Herkes ayni seyi soyluyor.1-Sinav Zordu.
2- 80 Net ustu 50den fazla yoktur.
3- 72-67 Net arasi yigilma oldugunu herkes biliyor
4- 73-67 Net araligi kapatacagini herkes tahmin edebilir. Ustu veya Alti Supriz Olur.Kisacasi, 73-67 Arasi Arkadaslar Heyecanla Bekleyecekler. 74,75, ve Ustu arkadaslar da kesin mülakattalar
-
@daywalkers dostum hemfikirim ancak sabahtan beri 73-75 Net mi doğru mu meselesi fazlasıyla insanların aklını meşgul edince ben de hocaya aradım beklentiniz nedir dedim? İnsanların aklındaki soru işaretini giderme niyetinden başka birşey değildi yani yoksa kimsenin borazanliğıni yapmak gayesinde değilim
-
@fenecus dostum 75-76 doğru ne demek? Yahu 76 doğru 20 yanlışı olanın neti 71 , 76 doğru 4 yanlışı olanın neti 75 olur .. Biz 71 neti mi referans alacağız kendimize 75 neti mi? Yani bu 75-76 doğru muhabbetinden ne sonuç çıkarttın ben bunu anlayamadım
-
@moonlight ne çıkarttım kardeş biliyo musun 76 doğru 24 yanlışı varsa birinin 70 neti vardır bu da demek oluyorki hocanın beklentisine göre 70 netin altına düşmez heralde o da bu kadar yıldır bu işin içinde bunların kombinasyonlarını yaparak böyle bişey soyledi
-
@fenecus, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@daywalkers dostum hemfikirim ancak sabahtan beri 73-75 Net mi doğru mu meselesi fazlasıyla insanların aklını meşgul edince ben de hocaya aradım beklentiniz nedir dedim? İnsanların aklındaki soru işaretini giderme niyetinden başka birşey değildi yani yoksa kimsenin borazanliğıni yapmak gayesinde değilim
Levent hoca mı söyledi kardeşim ?
-
@olursaekime aynen
-
@fenecus tamam dostum şimdi anladım
-
@fenecus kardeşin değilim, aldığın duyumu beğenme zorunluluğum yok, beğenmediğim yoruma da hakaret içermedikçe istediğim tepkiyi veririm, istediğim yorumu görürüm istediğimi görmem, öğlen saatlerinde yine bir başkası "git şikayet et" gibi bir şey yazmıştı, kendinize gelin adamın canını sıkmayın.
-
Mevzulara gel ya yıllardır sınavlara giriyorum ilk defa birileri gidiyor ösym'nin yaptığı sınavın kaçla kapattığını aktarıyor. Kardeşim duyum dediğin şey belirsiz şeylerde önem kazanır. Mesela burada kıymetli arkadaşlar "ne zaman açıklanacağı belli olmayan" mülakat sonuçları ve gelip gelmeyeceği bilinmeyen ilanlara yönelik duyumlar getiriyorlar. Bunlar değerli duyumlar Allah razı olsun. Ama sonuç tarihi net olan ve alacağı her karar gizli olması gereken, duyuma tahammül olmayan bir kurumdan siz kimsiniz de duyum getiriyorsunuz ya? Getirmeyin arkadaş, ben hoşnut değilim. 27'sinde açıklanacak zaten.
-
@new_user kardeşim demedim zaten 1 yıldır bu forumdayım sınav döneminde 1 kaç çıkıntı birisi var başında da sen geliyorsun herkese bi muhalefet olmak bi laf yetiştirme telaşı içindesin. İnsanlara keşke yazmasaydım dedirtir seningibileri Allahım sabır
-
@murky dershane işletmek itibar kazandırıyor baksana, adamların ağzının içine bakıyor bazı insanlar, dershanelerden de dershanecilerden de zerre haz etmiyorum, devlet inşallah bunları da kapatır,
-
@fenecus çıkıntı mıkıntı gibi laflar kullanıp terbiyesizlik yapma, her beğenmediğin yorum sahibine böyle laflar kullanacaksan yazma zaten.
-
Bir nokta atışı tahmin 69.5-70.5 net arası bırakacak. Büyük bir kitle var ki her sınavda olur ki beklenen netler ile sonuçlar aciklandigindaki gerçek netler örtüşmez keza istisnasiz herkes 4 yanlışin 1 doğruyu götürmesi nedeniyle boş bıraktı, özellikle 3 yıllık açık uçlu sınavdan sonra yapılan ilk test sınavı olmasi nedeniyle binlerce kişi ters köşe oldu hayalkirikligi had safhada. Ancak şansin da yardımıyla sınavı iyi geçenlerde de vardır aynı sınavı bir kez daha girseler 85 veya 90 neti yapmayacak kadar şans etkisi var ama bu bir kere olur ve bu sınavda bu tip insanlar bir elin parmağını geçmez. Normal şartlarda girilemeyen bir sinavin neticesi normal olmayacaktır.
-
@new_user 1 senedir ilk defa biriyle atışıyorum eski iletilerime girip tek tek okuyabilirsin geçen sene mülâkat döneminden başliyor 1 tanesinde iğneleme ya da karşıdakini küçük görme var mı bak bakalım bulabilecek misin?