2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@city-of-justice törehanın neti kaçmış? Merak ettim
-
Face de yiğit yılmaz Net sayısı ve puan eşit olacak yazmış arkadaşlar ne biçim sınav oldu bu ortalık yine karıştı
-
@27ömer27 hatta kesin bilgi diye de eklemiş.
-
@27ömer27 ben de gördüm kim o adam?
-
@popescu Dersanelerde İdare ve Anayasa derslerine giriyor. Kitapları da var Kaimmakam kitabının sahibi
-
@27ömer27 A. Nohutçunun ekibinden
-
@mia_1071 Törehan Bey sınavdan umudunu kesip kitap yazmaya başlamış.
KHK Kaymakamlık grubunda Sn. Nohutçunun kitaplarından başka kitap tanıtımı yasak derler ama kendisine serbest sanırım. Özgün soruları olanlar bana yollasınlar demişti. Tezgahı çok güzel kurmuşlar o grupta. Tam bir ortadoğu kafası. -
Arkadaslar kesin bilgi Cimerden gelen bir yazi
Kisilerin net puani sinav puani sayilacaktir.
70 net alti arkadaslar maalesef... -
@daywalkers evet abi kaç puanla kapatacak o zaman..
-
Linki var mı yiğit Yılmaz yazısının
-
Onu tahmin edemiyorum
Ama umarim 73 puan muhabeti dogru degildir -
Arkadaslar ben hep sunu merak ettim. Kaymakamlik mulakatina girenler daha iyi bilir. Gecen sene personel genel mudurlugunun oldugu koridorda mulakati beklerken surekli personel genel mudurlugunun oldugu odalara vs. girip bir 20 dakika sonra cikan arkadaslar vardi onlarin hepsi mulakati gecti mi ne bileyim o goruntu hep bana biz bosuna gelmisiz buraya dedirtmisti bana. Iceride belki de cay ocagi vardi bilemiyorum:)
-
ilklerin sınavı...
-
CİMER'den gelen yazı var, 1 net 1 puan
-
@sbf1983 çay vardı kardeşim orda :))
-
@can-mavi o zaman 73 bilgisi doğru mudur
-
@can-mavi yazı elinizde varsa bizle de paylaşır mısınız?
-
@mia_1071 ikram edilen kuru pasta çok güzeldi
-
Baraj konusundaki mesele çok basit aslında. 70 üstü 400 kişi varsa sorun değil ancak mülakata 400 kişi kalamayacak şekilde bir sonuç ortaya çıkarsa yazık. Bence bu adayların değil ÖSYM nin ne kadar beceriksiz olduğunun bir kanıtı olur.
-
@conmaynard en son hücre gibi bir odada beklerken kaçmayı düşünüyordum. Güzel günlerdi bu sene de nasip olur inşallah :))