11 Tem 2018 12:11

Açıkçası inanmakdan ve duyumdan ziyade ben iptal olacağını düşünmüyorum. Çünkü baktığımızda ne değişti de iptal olsun. Seçimlerden önce gelen bir sınav duyurusu olsaydı evet iptal olması daha olası oluedu değişen konjonktürde. Fakat seçimlerden sonra sistemi değişmiş ve planlaması yapıllıp duyursu gelmiş bir sınav ilanı var önümüzde. Madem sınavı etkileyecekti bu kararname devlet kurumları bakanlıklar arasında bu kadar sır olup da birbirinden habersiz bir plan yapılmazdı diye düşünüyorum. Gene aynı şekilde madem bu kararname ile sınavın iptali durumu doğdu ösym de bir devlet kurumu değilmi kararname yayımlandığı an başvuruları durdururlardı ösym de. O yüzden net açıklama yapılana kadad çalışmalarımızı elden bırakmayalım. Kendimden örnel verecek olursam zten senelerdir bu idealle çalışıyoruz 2 gün daha fazladan çalışmış olmak bize birşey kaybettirmez. Ama çalışmayı bırakıp sınavın yapılacağı açıklandığında kaybettiğimiz 2 3 günün etkileri daha büyük olur. Gündemi takip edip çalışmalarımıza devam edelim. İçeriği ve imkanları ne kadar deiştirilirse deiştirilsin Kaymakamlığı bir meslek değil bir ideal olarak gören herkese bu yolda başarılar diliyorum.