2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@y-oguz90, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@olursaekime isaretlediginiz optik ve ais sorulari yayimladigi gibi sorular ve cevaplariniz yayimlaniyor hocam. Mesela 1.soruya tikliyorsunuz soru ve dogru cevabi ve sizin verdiginiz cevabi gosteriyor asagida da optik taratilmis oradan verdiginiz cevap mi kontrol ediyorsunuz
Çok teşekkürler Oğuz
-
@emr Amin hocam daha mülakatlardan elenicez defalarca öyle olacak. Zorlaştırıyorsa güzelleştiriyordur yaradan... Çalışmaya devam artık 2019 sınavı düşünsün
-
@refik-soydam avukatların girdiği hakimlik Sınavları'nda böyle bi şey olsa çoktan idari yargıya dava açarlardı bu işlerin içinde oldukları için
-
@keops, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@ofa Arkadaşlar ben 69.75'te kalanlardanim 373. Sira 69.75 kac kisi oldugunu bilmedigim icin 400. Kisinin puanini kestiremiyorum bence 69.50 ve 69.75 te kalanlar birlikte hareket edelim. Ve elimizi bence cabuk tutalım.
Dostum ben cimerden durumu izah eden bir başvuru yaptım artı bugünde ÖSYM ye optiğimin tekrar okunmasını talep ettim. 1 soru daha yanlış beklemiyordum umarım hata vardır. 71 net beklerken 68,75 ye kaldım 373. Olarak. Üzüntümü tarif edemiyorum bende büyük hayal kırıklığı kazanıyorsun ama kazanmıyorsun
-
Dostlar cevap kağıdımız erişime açılır mı bilgisi olan var mı
-
@tyr61 69,75 olacak yanlış yazdım
-
- olan kişinin neti tam olarak kaç biliyor muyuz?
-
@tyr61 hocam sence farklı yerlerde basın gibi magduriyetimizi dile getirsek nasıl olur.
-
@keops tanıdığım birisi memurlar .mete mail atmış sonuç vermiş aslında bilinen haber sitelerinin whatsup ya da maillerine atılabilir sonuçta mağduriyet var , hem 4 yanlış bir doğruyu götürüyor hem de her soru aynı puan hem de 70 barajı var madem baraj var o zaman sen benim doğrumu niye eritiyon,tarihte böyle bir uygulama yok mutlaka kanallar bununla ilgilenecektir kanımca
-
@keops umut kirmak olmasın deneyelim yapalım ama bakanlıkta üst bir burokratla görüştüm az önce o da durumuma çok üzüldü (373 ile mülakat dişi kaldım) bakanlık insiyatif alıp 400 e tamamlar mi sordum, zor yapmaz dedi protokol imzalanıyor sınav öncesi ondan değişmeyebilir dedi. Ama burası Türkiye her an herşey olur. Bir lafa artık bakıyor herşey söylemeye gerek yok. Ben bir cimere durumu izah eden bir yazı yazdım gönderdim. Bugün de ÖSYM ye itiraz ettim. Olur mu bilemem ama sonradan pişman olmamak keske dememek için denedim şansımı
-
@tyr61 protokolün değişmesine gerek var mı zaten klavuZ açık net değil Birinci'yi 100 tamamlamak klavuZ değişikliğini gerektirir mi
-
@norules aynı durum bende de mevcut hesapladığımdan 10 net az geldi...
-
@tyr61 Tamam bende cimere yazıp ÖSYM 'ye itirazımı yapayım ama bence farklı mecralardada mağduriyetimizi dile getirmeliyiz emin olun ilgileneceklerdir.
-
Ösym yi arayıp optikler ne zaman açılacak diye soran var mı??
-
// ARKADAŞLAR BÜGÜN SAAT 15.00 MEKTUP ETKİNLİĞİMİZ ZİRAAT BANKASI İÇİN BAŞLIYOR.LÜTFEN HEPİNİZ KATILIM GÖSTERİN VE EL BİRLİĞİ İLE BU İLANI GETİRELİM LÜTFEN İŞSİZLİGİ BENİMSEMEYİN!!!. VAR OLAN SINAVLARA VEYA MÜLAKATLARA GİRDİĞİMİZDE HEPİMİZİN KAZANMA GARANTİSİ YOK ÖZELLİKLE PTT YOLU İLE GÖNDERECEGİMİZ MEKTUPLARDA AİLENİZDEN ARKADAŞLARINIZDAN DESTEK İSTEYİN.NE KADAR ÇOK OLURSAK O KADAR ETKİLİ OLUR//
//METİN VE ADRESLER AŞAGIDA VERİLMİŞTİR (ZİRAAT BANKASI İLETİŞİM FORMU BAŞVURU TİPİNİ TALEP YAPINIZ)////ÇİFTÇİNİN VE HALKININ YANINDA OLAN ZİRAAT BANKASI VE İŞTİRAKLERİNİN SERVİS GÖREVLİSİ PERSONEL ALIMI GERÇEKLEŞTİRMESİNİ İSTİYORUZ.DEVLETİMİZİN BÜYÜK KAMU BANKALARINDAN OLAN OLAN ZİRAAT BANKASI VE İŞTİRAKLERİNİN SAĞLAYACAGI İSTİHDAM İLE EKONOMİMİZİN DAHA İYİ OLACAĞINDAN BANKA BÜNYESİNDEKİ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİN ARTACAĞINA DAİR EN UFAK BİR ŞÜPHEMİZ YOK. ZİRAAT BANKASI VE İŞTİRAKLERİ UZUN ZAMANDIR SERVİS GÖREVLİSİ PERSONEL ALIMI GERÇEKLEŞTİRMEMEKTEDİR.BİZLER ZİRAAT BANKASI VE İŞTİRAKLERİNİN EN YAKIN ZAMANDA SERVİS GÖREVLİSİ PERSONEL ALIMINA ÇIKMASINI İSTİYORUZ.SİZLERDEN TALEPLERİMİZE EN YAKIN ZAMANDA GÜZEL HABERLERLE CEVAP VERMENİZİ BEKLİYORUZ.İYİ ÇALIŞMALAR DİLERİZ.//
ADRES:Anafartalar Mahallesi Atatürk Bulvarı NO:8 Altındağ /ANKARA
Mail adresi iletişim formu : https://www.ziraatbank.com.tr/tr/bankamiz/musteri-iliskileri/iletisim-formu -
// ARKADAŞLAR BÜGÜN SAAT 15.00 MEKTUP ETKİNLİĞİMİZ HALK BANKASI İÇİN BAŞLIYOR.LÜTFEN HEPİNİZ KATILIM GÖSTERİN VE EL BİRLİĞİ İLE BU İLANI GETİRELİM LÜTFEN İŞSİZLİGİ BENİMSEMEYİN!!!. VAR OLAN SINAVLARA VEYA MÜLAKATLARA GİRDİĞİMİZDE HEPİMİZİN KAZANMA GARANTİSİ YOK ÖZELLİKLE PTT YOLU İLE GÖNDERECEGİMİZ MEKTUPLARDA AİLENİZDEN ARKADAŞLARINIZDAN DESTEK İSTEYİN.NE KADAR ÇOK OLURSAK O KADAR ETKİLİ OLUR//
//METİN VE ADRESLER AŞAGIDA VERİLMİŞTİR////HALKIN VE ESNAFIN YANINDA OLAN HALKBANKASI’NIN HER YIL BU TARİHLERDE GERÇEKLEŞEN PERSONEL ALIM İLANININ BU YIL DA GERÇEKLEŞMESİNİ İSTİYORUZ. DEVLETİMİZİN BÜYÜK BANKALARINDAN OLAN HALKBANK’IN SAĞLAYACAĞI İSTİHDAM İLE EKONOMİMİZİN DAHA İYİ OLACAĞINDAN VE BANKA BÜNYESİNDEKİ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİN ARTACAĞINA DAİR ŞÜPHEMİZ YOK.2017 ARALIK SINAVINDAN SONRA YAPILAN PERSONEL GİRİŞLERİNİN AKABİNDE HALKBANKASI GENEL MÜDÜRÜ SAYIN OSMAN ARSLAN’IN YAPTIĞI AÇIKLAMADA “2018’DE 1300 PERSONEL DAHA ALACAĞIZ” DİYE BAHSETTİĞİ 1300 PERSONEL ALIMININ İLANA ÇIKMASINI BEKLİYORUZ. SİZLERDEN TALEPLERİMİZE EN YAKIN ZAMANDA GÜZEL HABERLERLE CEVAP VERMENİZİ BEKLER İYİ ÇALIŞMALAR DİLERİZ.//
Adres: BARBAROS MAHALLESİ ŞEBBOY SOKAK NO: 4 ATAŞEHİR /İSTANBUL
Mail:dialog@halkbank.com.tr -
https://forum.tercihiniyap.net/topic/4651/halkbank-ve-zi̇raat-bankasi-etki̇nli̇ği̇-yapiyoruz-yarin-meti̇nler-bu-konu-başliginda-paylaşilmiştir arkadaşlar sorunuz olursa bu başlıga gelebilirsiniz
-
@siyaset-bilimci 69,25 net yapan 399 uncu olmuş.
-
Selâmün Aleyküm arkadaşlar. Kazananları tebrik ediyorum. ..
-
Siralamaya girdiği halde kazanamayanlar... Acil toplanabilir miyiz?