2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@new_user 92 net olmasi hepimiz icin kotu senaryo olur ha tahmin ha senaryo ne sacmaladin anlamadm ama neyse
-
Net olarak yazmak gerekirse 1 net = 1 puan
-
@kaymakamadaylıgı legend is back...
-
@kaymakamadaylıgı kimleri görüyoruz:) hoş geldiniz:) epey ara verdiniz buralara sanki:)
-
@wagner06 bunun tartışması yok, benim de aldığım KESİN bilgidir. 1 net = 1 puan. Ezcümle 70 netin altında kalan arkadaşlara geçmiş olsun, eğer sınavları varsa boşuna burada tartışarak vakit kaybetmesinler, sınavlarına konsantre olsunlar.
-
@kaymakamadaylıgı net olarak yazmak gerekirse 1 net 1 puan değil:)
-
Valla benim de 1 net 1 puan hesabına hiç aklım ermedi.soran arkadaşlardan çoğuna bu tarz bir cevap verilmiş ama teamüllere uymuyor .elimizde 2014 sınavı var sadece bu tarz bir uygulama olan.onda da doğru yanlısı götürmemiş. Hem doğru yanlısı götürecek hem de net başına puan uygulanacak? osymden cevap veren insanların konuya ne kadar hakim okduklari da meçhul. Doğru yanlısı götüyorsa hangi testteki doğrumuzu götürecek.mesela torba şeklinde doğru yanlış mahsubu hem akıllıca değil hem de adil değil. Klavuzda net bir şekilde her soru 1 puan değerindedir ifadesi olmadigi sürece hep muallak kalıyor hesaplar.
-
@kaymakamadaylıgı, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Net olarak yazmak gerekirse 1 net = 1 puan
Dolayısıyla başarılı sayılmak için 70 puan şartı arandığından 70 net aşağısının mülakata girme şansı bulunmamaktadır.
-
Cimerden yazı gelmiş, osym aranmış, e kılavuzda yazanlar belli zaten. Hala sapma katsayı vs var diyoruz e neye gore var arkadaşlar " su kişi böyle demiş bu kişi böyle demiş veya osym hic bir zaman boyle sinav yapmaz yaa' diyerek kandiriyoruz kendimizi arkadaslar.68 netim var katsayı olmasını çok istiyorum ama mevcut durumda böyle bir sey söz konusu değil maalesef.
-
@kaymakamadaylıgı Olaysız dağılın diyorsunuz yani ne yapalım kader kısmet
-
@kaymakamadaylıgı bu hesaplama ile 70 üssü 400 kişilik liste dolmama sorunsalı var mı? kulağınıza gelen cümle var mı acaba, (merak çok kötü bir şey galiba:)
-
73net=73puan artık kesınleşti diyebilir miyiz?
-
@ese03 saçmalamak? laflarına biraz dikkat etsen daha iyi olmaz mı kardeşim?
-
@refik-soydam, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@kaymakamadaylıgı bu hesaplama ile 70 üssü 400 kişilik liste dolmama sorunsalı var mı? kulağınıza gelen cümle var mı acaba, (merak çok kötü bir şey galiba:)
Pek ihtimal vermemekle birlikte olabilir tabi, öte yandan 350 kişi geçerse 350 kişi mülakata alınır.
-
@kaymakamadaylıgı hocam 5. Günün safaginda gelen gandalf gibi olayı noktaladiniz400 kişinin dolmamasi vs gibi bir sey kulağınıza geldi mi hocam
-
evet kaymakamadayligi dedigine gore %99.9 olay netlesmis. 70 alti yapan arkadaslara gecmis olsun.
hocam gelmisken mulakat tarihleri ile alakali bir bilginiz varsa yazar misiniz?
-
@kaymakamadaylıgı 1 net = 1 puan konusu da şahsi düşünceniz mi?
-
@kaymakamadaylıgı bu yıl yazılı sınav süreci burası (bu gemi) çok fazla alabora oldu... yeterli ağırlığı kuramadık bir türlü... ağırlık katkınız ile inanıyorum epey durgun bir kalan yolculuk edeceğiz:) şahsi olarak bilgiler için teşekkürlerimi sunarım..
-
Bilgilendirme için sağolunuz @KaymakamAdaylıgı
Bu durumda @dlkaptan kardeşim sizden bir ricam olabilir mi,70 üzeri olan arkadaşlarımızı yeni bir listeleme yapabilir misiniz? -
@sehri-emin, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@kaymakamadaylıgı hocam 5. Günün safaginda gelen gandalf gibi olayı noktaladiniz400 kişinin dolmamasi vs gibi bir sey kulağınıza geldi mi hocam
Maalesef bilgim yok.