2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@city-of-justice osınavda 80 soru vardı diyorum
-
Kardesim 80 Soru vardi o sinavda. 2014 sınavi ilgi alaninda degildi sanirim o siralar
-
@can-mavi Sanki sen çok değiştin ya sen de aynisin
-
@daywalkers 80 soru vardı ve ss yoktu her soru da 1,25 puandı diyorum, tamam işte bak kendi ağzınla dedin demekki 1 net 1 puan değilmiş konu kapanmıştır yazıyor
-
@city-of-justice, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@can-mavi Sanki sen çok değiştin ya sen de aynisin
:D:D:D neyse girecek misin hakimliğe
-
@can-mavi nasıl yok ÖSYM sitesinde 2014 kaymakamlık sayısal veriler e bi bak resmî siteden yayınlanmış
-
@city-of-justice azonce yazdigim yazida osym ye soydugun sorunun aynisini sen 444 6796 a sor sana da ayni cevabi vermeseler herkesten özur dilerim. Ama sanada bana verdikleri cevabin aynisini verseler. Benden ozur dilemeni isterim. O ön yargiyla beni yalancilikla sacma sapanlikla sucladin sana hakkimi helal etmiyorum. Tartismaya da girmiyorum. Beni bilen bilir.
-
@uzmanyrd oradaki standart sapma sadece veri olarak verilmiş, puanlara eklenmemiş, 2014 kaymakamlık sınavı 1.siyle yazıştım puanı tamı tamına sapmasız olarak gelmiş (net sayısı x 1,25) olarak
-
Kılavuzda belirtmiş mi her soru eşit puan diye yok. ne konuşuyorsunuz daha anlamadım her soru eşitse niye doğrularımızı götürüyor arada bi puan olacak illaki 100 tam puana dönüştürmek ne demek bu mu
-
@can-mavi Girmek istiyorum ancak bu 2 sınavın garabetine göre değişir eğer 2 sınavdan da mülakata girecek olursam idari hakimlik sınavına girmem şu an calismiyorum hakimlik için her şey haftaya belli olacak. Sen girecek misin?
-
Burada inanılmaz bir tahammülsüzlük oluştu..Bir bilgi birinin hoşuna gitmiyorsa söyleyeni direkt linç ediyor...Arkadaşlar sınavı biz degerlendirmedigimize gore, sınav açıklanana kadar OSYM ne diyorsa onu kabul etmek zorundayız....Birisi çıkıp arkadaşlar net bilgi sınav 60 net ile kapatmış standart sapma da varmış dese ortalık güllük gülüstanlık olacak!!!
-
ya ben sapma olacak veya olmayacak bilmiyorum, ayrıca bu yazdıklarım bu sınav hakkında da değil, sadece 'ösym böyle ne zaman sınav yapmış' yazısına cevap olarak yazdım
-
@city-of-justice gireceğim Allah izin verirse
-
Arkadaşlar artık bekleyip göreceğiz. Benim kanaatim kontenjanın boş kalmayacağı yönünde. Ya 70 üstü yapan zaten 400 kişi olacaktır (yüksek ihtimal) ya da kontenjan dolmazsa bir şekilde esneklik sağlanacaktır. Fakat 70 in altında yapanlar (ben de 69,5) kendisini puanını görememeye hazırlasın. İnşallah sapma veya adı her neyse bir uygulama ile 70 in altında olmasına rağmen sınavı kazanma şansımız olur.
-
Erken açıklanma gibi bir şey olmazsa 27 Eylül saat 10.00'da mı açıklanacak sınav?
-
@can-mavi Mülakat garanti yine o zaman İnşallah ilk 300'ü seninle beraber kapatmak isterim... Diğer rakipler düşünsün
-
@can-mavi hocam ne zaman olacakmış sınav?
-
@wagner06 arkadaşım suan ben aradım konuştuğum kişi Rabia hanım diye birisi kat sayı okunduğunda belli olacak dedi 1 net 1 puan değil kesin
-
@modesteptt yok kardeşim beğenmediğimiz soruları iptal etmiyoruz, içlerinde şüpheli olanlar var hatta bazılarını doğru yapmıştım.
-
![0_1537357247649_Adsız2.png](Yükleniyor 100%)