2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
iddia ornaı gibi 1.15
-
@new_user en kotu senaryoyu dusunmekte ne var ?
-
Birinci 5 boş 5 yanlış gibi bir şey yapsa 88.75 neti oluyor. Bu durumda 1.12'den 70 net yapanın 78 puanı olur. Hesaplama bu şekilde mi şimdi?
-
@ugur1144 benim bildigim kadariyla yanlis dogruyu goturmuyor. yanlis yaptiginiz sorunun standart sapma degeri puaninizdan dusuyor. ya da tersi olarak dusunecek olursak dogru yapilan sorunun degeri puaniniza ekleniyor. o yuzden. 80,2748 gibi bir puanlama ortaya cikiyor.
ama bu yoksa bolum bazli sapma vardir. gk ve alan seklinde.
-
@antoniogramsci aynen bu şekilde olacak ss yok ama katsayı var. sınav 1. sine göre belli olacak katsayı.
-
@antoniogramsci evet ama 1.arkadasi daha yuksek hesaplamanin iyi olacagi kanaatindeyim , uzulmeyelim sonra...
-
@varetopilfredo Daha önce söylediğim gibi böyle bir puanlama sadece şans faktörünü arttıracağı için uygulanmamaktadır.
-
bu hesaplama konusu gerçekten çok komik bir hal almaya başladı....
-
90 net 90 puan yine mi çıktı
Açıklansa da kurtulsak -
@refik-soydam neden...
-
@varetopilfredo mesela sizin cümleniz "benim bildigim kadariyla yanlis dogruyu goturmuyor. yanlis yaptiginiz sorunun standart sapma degeri puaninizdan dusuyor" bu değerlendirme, hesaplamayı kılavuzun neresinden çıkarttınız mesela?
-
@refik-soydam klavuza bakip net bir fikir ortaya koyan biri var mi... gerek @amirim olsun daha sonra bir kac kisiye sorunca onlardan ogrendigim olsun standart sapma %100 var... ben de neye gore olacagini kendimce yazdim.....
siz mesele 1 nete 1 puan gibi bir cikarimi klavuzun neresinden cikardiniz...
-
@varetopilfredo çok net dün de resmi cevapta ösym son cümlede yazdı... sınav puanının net sayısı olduğunu...
-
Cok enteresan cidden.Bilgi edinme basvurusunda gayet acik bir sekilde 1 netin 1 puan olacagi yaziyor hala su soyle dedi bu boyle dedi diyorsunuz.Resmi belgeye mi guvenelim kim oldugunu tanimadigimiz insanlarin yorumlarina mi?
-
@refik-soydam o resmi yaziyi referans alan ahmet nohutcu " ornegin 68 neti olanin 79 puani gelecektir" turu bir yazi paylasti ama... sizin cok net anladiginiz yaziyi hoca anlayamamis mi...
-
@varetopilfredo, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@refik-soydam o resmi yaziyi referans alan ahmet nohutcu " ornegin 68 neti olanin 79 puani gelecektir" turu bir yazi paylasti ama... sizin cok net anladiginiz yaziyi hoca anlayamamis mi...
Sahsen Ahmet Nohutcu'ya guvenmezdim.Simdiye kadar soyledigi seylerin cogunda hatali cikti.
-
@varetopilfredo sayın nohutcu bence bu işle değil son bastığı kitabında ki yanlışları düzeltmekle uğraşsın hoca demeye dilim varmiyor
-
@varetopilfredo çok net anladığına da adım gibi eminim... ki 27 sinde ne olduğu da otaya çıkacak zati...
-
@ese03 en kötü senaryo demedin ki, tahminim bu dedin
-
ben de zaten nohutcu kesin dogrudur demiyorum. standart sapma olacagini soyleyen kisilerin bilgisi olabilecek kisiler oldugunu bildigim icin yazdim. benim duydugumu hoca da duymustur zaten. neyse. 27'sinde bakacagiz