2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@city-of-justice 69 küsürle kapatır gibi hocanın paylaşımına göre.
-
@shadowmoon Ben zaten ilk baştan beri öyle tahmin ediyorum 69.5-70.5 diye. Nasıl ki 65 nete kadar düşer uçuk ve akla ziyansa aynı şekilde 75 netle kapatır demek de uçuk ve akla ziyandir. 70 neti geçen hatırı sayılır bir rakam vardır yine ancak 400 kişi çağrılması zorunlu olduğu için demekki tahmini olarak 9-100 kişi arasinda noksanlik var o yüzden 70 netin altına sarkar ve 69.5 veya 69 netle kapatır diyorum.
-
@city-of-justice Hocam 400 kişinin mülakata katılmasının zorunlu olduğu nerede yazıyor? İlanda mülakata katılma koşulu olarak “70 ve üzeri puan alanlar” ibaresi var bu yüzden şartların sağlanamaması daha az kişinin mülakata hak kazanacağı anlamına gelir.
-
Forumda o kadar başlık okudum ama bu kaymakamlık başlığı kadar sürekli duyar kasan bir başlık görmedim. Tartışma için yazmıyorum bunu zaten değişen bir şey olmayacak. Ama sanki bazı insanların dokunulmazlığı varmış gibi bir şey söylenmiyor, bazıları desen kibir abidesi, bazıları full trol vs. Ben burada bilgi öğrenirsem paylaşıyorum ama kaymakamlık başlığında paylaşmıyorum. Biliyorum çünkü be olacağını ama can mavi ye sesleniyorum. Sen yine de paylaş hocam. Paylaşmak güzeldir.
-
@eşref-i-mahlukat Eğer ki 1 net 1 puan söylentisi doğru ciktiysa ko doğru çıkmışa benziyo 70 puan/net aşan 400 kişi yok ve demekki ciddi sayıda kişi yok yani ben en az 90-100 kişi yoktur diye düşünüyorum. Senin dediğin gibi sadece 70 puanı aşan kişileri mülakata cagiracaklarsa niye bu kadar kıyamet koparildi, niye diğer formüller devreye sokulmaya calisiliyo demekki Bakanlık 400 kişiyi mülakata çağırmakta ısrarlı böyle bir durumda en mantıklı formül 1. nin yaptığı nete karşılık 100 puana tamamlayip ortaya çıkan katsayiyi diğer adayların netine çarparak 400. adayı mülakata sokacak şekilde uygulanacak. Yani bu şekilde uygulama ile misal 400. aday 70+ puanda kalarak mülakata çağıracak. En iyi formül bu yani katsayı formülü...Hickimse korkmasin emin olun ki bu şekilde formül uygulandığında bile en fazla 69 nete kadar bi düşme olur daha fazla düşmez ve daha fazla düşmesine de benim gönlüm razi değil. Bazı sosyal medyada 65 veya 62 nete kadar düşeceği şeklinde ipe sapa gelmez şeyler paylaşılmış en basit tabiriyle rasyonellikten uzak bir subjektif yani şişirilmiş değerlendirme. Zaten en başta 70 puanı gecen kaç kişinin olduğunu bilemiyoruz ancak benim tahminim yine hatırı sayılır rakam vardir 300 diye düşünüyorum geriye kalan 100 kişi 69 neti doldurur diye düşünüyorum çünkü aşırı yigilmalarin söz konusu olduğu nelerin başlangıcı 70 netin hemen altı...
-
@city-of-justice hocam bütün iletilerin 69 buçuk 70 buçuk ile kapatacağı 69 en son şeklinde. Tüm forum gördü sakin olun 69 çıkarsa siz dediniz.gonlunuz neden razı değil onu anlamadım 70 yapan hakediyor 68 yapan haketmiyormu ? Sizin 72 ydi galiba şuan hakettiginizi dusunuyosunuz soru iptali ve yanlış net hesabı ile 68 çıksa haketmemis mı oluyorsunuz. 69 okey siz söylediniz zaten 3 4 güne açıklanır bosverin.
-
@rhadamanthus güzel tahmin yani 400. Aday 66 net de kalır demek bu ...
-
Amirim hala haberi net bir şekilde vermedin
-
yıne de 70i geçen 400 kişinin olmaması biraz enteresan olmuş:)
-
@discotheque hatta inandirici degil gibi
-
@ese03 haber doğrudur.soru iptalinin de olabilceğni düşünüyorum
-
24 bın kişi sınava basvurmus 28dı dıye biliyorum.acaba sınava gıren sayısı mı 24 bın
-
70 üstü yapan binlerce öğrencisi beyin göçü mü yaptı acaba ? o kadar düşük kapatır dedik, itiraz edeceğimler,yanlış hesaplandılar olacak dedik.. Tencere tava hep aynı hava demiştim..
-
Sunana basvuru yapan sayısı 24.049 .
Olcay Karabıyık isimli arkadasımıza Cimerden gelen yanıt .
-
@amirim hocam yoksa haber 400. Kişinin 66 net yaptığı mı? Sen boşa fişek atmazsın
-
Sınava başvuran sayısı hani 28.000 di kim uydurmuş bunları.
- önemli olan 66 nete kaç puan geleceği bilen var mı
-
Sınavın yapıldığı gün söylemiştim max. 67 nette kapatır diye 70 üstü neti olan mülakata hazırlanmaya başlasın demiştim. At fava bekle öngörüm hala aynı 67 nin üstünü görmeyecek ama belki 64-65 bandında da kapatabilir.
-
hocam 67ye düşmez ya sırf 67 68 arasında bile 200 kişi vardır
-
Herkese güzel bir pazar günü diliyorum.
-
@discotheque 70 üzeri de 400 kişi vardır diyorduk ama yokmuş