2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
arkadaşlar zaten beş gün kaldı belki de bir iki gün erken açıklayacaklar, bilgi veren arkadaşlardan Allah razı olsun vermeyenlerin de canı sağ olsun, sabırla bekleyelim görelim.
-
-
https://www.tercihiniyap.net/haber/kaymakamlik-sinav-sonuclarina-dair-onemli-gelisme haber burda arkadaşlar.
-
@amirim hocam dünkü etkinliğe burda ses etmesem de bende katılmıştım ama sana gelen bilginin etkinlik sonrasına kalması acıkcası baya ilginç çünkü çoğunlukta ''intikam duygusuyla hareket ettiğin'' algısı olusacak belki de umrunda değildir orasını bilemem ama yine de söylemesen de canın sagolsun
-
@kopanoğlu bu haber doğruysa 70 net yapan 400 kişi çıkmamış mı oluyor?
-
@kopanoğlu aaa kesin bilgi mi hocam bu
-
@kopanoğlu Bu haberden benim anladığım her soru 1 puan ve 70 neti geçen 400 kişinin olmadığı.
-
@kopanoğlu vay ki ne vayyy
-
@kopanoğlu, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
https://www.tercihiniyap.net/haber/kaymakamlik-sinav-sonuclarina-dair-onemli-gelisme haber burda arkadaşlar.
@KaymakamAdaylığı Hocam ne dersiniz? biraz bişeyler çıtlatsanız
-
muhtemelen amirimizin paylaşmaktan kaçındığı bomba dinamit kıtalararası balistik füze bu.
-
Size söylemiştim dua kader değiştirir diye inşallah gerçekleşecek ümitsizlerin ümitlendiği hakkıyla çalışıp emek verenlerin kazananların zaferi olan bir sonuç çıkar inşallah çoook aminn
-
70 net üstü 400 kişi yoksa bütün ciddi çalışanlar yine Tercihini Yapta toplanmış demektir.
-
@conmaynard ya da çoğu kişi netini fazla hesaplamış olacak. Bu durumda yine ciddi sayıda itiraz olacaktır.
-
@larendeli evet buda olası.Ben netlerimden şüphe etmeye başladım şahsen.
-
forum dayanamayıp tüm içinde topladıklarını dökmüş haber olarak:)
-
@amirim, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Sınav a dair çarpıcı bilgiler var ama ilk defa bencillik yapıp paylasmiycam...
Kardeşim haklısın . Ama dün 25 yasımda olmama rağmen tweetle destek verdim . Destek verenlerden bileğilerini esirgeme
-
@ese03 intikam değil de birlik duygusunun canlanması için diyelim...
-
@amirim Hocam haberdekinden başka bilgiler mi var?
-
@larendeli haber bilgimi ya hu ....
-
Hani nerde 85’ler 90’lar?! Katsayı uygulayacaklar, mecburlar, sınav kazıktı, 70’i geçen 400 kişi çıkmaz, Sınav 65-66’da kapatacak diye diye dilimizde tüy bitti neyse 3 gün daha bekleyelim