2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@FreeBoY @Umutsuz-0 önce ben dedim bi kere
-
@shady1 benim gibi deli ise açık uçlu kitaplardaki detay soruları not alıp devam edebilir tabi:)))
-
@shady1 pardon reis:)
-
@freeboy, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@shady1 benim gibi deli ise açık uçlu kitaplardaki detay soruları not alıp devam edebilir tabi:)))
O da bi secenek tabi freeboy u da kaymakam yapsak ne güzel olur
-
-
@freeboy Hocam test usulü yapılan 2006 kaymakamlık sınav sorularını bulabildim netten onları incelediğimde sınavda fazla detay sormadıklarını gördüm. Detay çalışmak güzeldir ama temel noktaların hepsini özümsemek daha faydalı olabilir. Kolay gelsin iyi çalışmalar.
-
@umutsuz-0 Hatta 2008 deki sınavda aynı şekilde.
-
@ertuğrulbey, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@murky hocam nasıl sona erdi yani sınav olacak mi.Ben daha para yatirmadim parayı yatirayim mi
Şahsen benim herhangi bir istihbaratım olmadı hocam, lakin en başından beri süreci takip ettim. Sözüne itibar edilir arkadaşlarımız sınavın olacağını yeni bir açıklama yapılmayacağını söylediler. Bir aksilik yok gibi inşallah.
-
Çıkmış soruları çözün, çözümleri okuyun, yapamadıklarınızı soru ve cevapla beraber not edin:) Bu arada @Aslan-Reyiz kullanıcı ismin gibi aslan ve reissin hocam, paylaşımlarından faydalanıyorum Allah gönlündekini hakkında hayırlı etsin
-
Normal alımlar gene devam edicek seneyede aynı şekilde devam edecek fakat Cumhurbşkanının direk kaymakam olarak alacak kişileri 5 yıl kamu hizmeti yapmış olanlar arasından atayacak.Bu iki farkı ayırt etmek lazım beyler.
-
Arkadaşlar merhaba yukarda göremediysem kusura bakmayın, benim merak ettiğim şu; beş yıl şartı sadece 2 Eylül sınavı için mi geçerli değil yani beş yıl hizmeti olmayanların son sınavı mı bu? Yoksa eski sistem aynı şekilde devam mı edecek hep? Bu konuda kesinleştirilmiş bir bilgi var mı?
-
@brkmrvv kusura bakmayın
-
@freeboy, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@okan26 dostum bunun içinde açık uçlu kitaplar falan da galiba dikkat et ona ama
@umutsuz-0, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@okan26 Güncel değil bazı kaynakları artı açık uçlu sisteme yönelik bazı kitaplar.
@shady1, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@okan26, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
https://www.savaskitap.com/Kaymakamlik-Sinavlarina-Hazirlik-Seti-2014_11662.html#0 beyler şu set nasıl
Bunlari bitiremezsin hocam zaman az. Ayrica burada acik uclu kitaplar var bir ise yaramaz artik test olacak.
BEYLER SİZ NE TAVSİYE EDERSİNİZ
-
Sınav kesin var diye kim dedi.. Kaynağı kimdir bunun nedir? Hala resmi bir ağızdan bir açıklama yokken bence spekülasyonu bırakalım ya kim sahiden ne biliyorsa söylesin aksi halde iş saçma bi yere gidiyor
-
@istihbarat_mia Hitabınız beyler şeklinde ama hanım olarak dahil olmak gerekirse sistem bu şekilde mi işleyecek yani? Sınavla alım devam öyle mi?
-
Sınav gerçekten var mı ben öğlen kaydımı kavga ederek sildirdim dershaneden. Burada sınav olmayacak dedi bir kaç bürokrat tanıdığı olan arkadaşlar, şimdi ben ne yapacam ilk taksidi de ödettiler. Bu son yayımlanan kararname kalktı mı benim henüz 5 yıllık bir devlet tecrübem yok çünkü
-
@12-07-2018, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Sınav gerçekten var mı ben öğlen kaydımı kavga ederek sildirdim dershaneden. Burada sınav olmayacak dedi bir kaç bürokrat tanıdığı olan arkadaşlar, şimdi ben ne yapacam ilk taksidi de ödettiler. Bu son yayımlanan kararname kalktı mı benim henüz 5 yıllık bir devlet tecrübem yok çünkü
KURSA BU SENE İÇİN Mİ BAŞLADINIZ -
@okan26 evet 2 hafta önce hızlandırılmış kursa başlamıştım bugün senetleri aldım
-
@okan26 Kanunları okumalısın artı olarak TUİK VE TOBB verilerini incelemelisin iktisat için yüksel bilgili kpss çıkmış sorular var demokratikleşme , insan hakları için Reşit Gürbüz anayasa idare için Ahmet Nohutçunun kitabını bekleyebilirsin . türkiye ekonomisi içinde yasin çobanı öneririm.
-
@12-07-2018, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@okan26 evet 2 hafta önce hızlandırılmış kursa başlamıştım bugün senetleri aldım
hakkımızda hayırlısı dostum