2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@aslan-reyiz hocam "yeni mezun durumunda olmaktan" kastınız mezuniyet aşamasındaki (büt vb. Kalanlar)
son sınıflar mı? -
@mehmetemir, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@aslan-reyiz hocam "yeni mezun durumunda olmaktan" kastınız mezuniyet aşamasındaki (büt vb. Kalanlar)
son sınıflar mı?Bilmiyorum vallahi kutluay ne amaçla yazdı onu .Başvuru tarihi itibariyle mezunsanız başvurursunuz benim bildiğim bu.
-
KESİN SINAV VAR MI BEYLER
-
@okan26 hocam var ama Türkçeye de dikkat edin 14 soru çıkacak Türkçeden.
-
HACILAR ADAM GİBİ KİTAP TAVSİYE EDİN DE ALAYIM
-
anayasanın değişen maddeleri belli. idare hukuku alanında bakanlar kurulunun yetkileri cumhurbaşkanına geçti. kanun değişiklikleri sınav ortalamasını etkilemez bence.
-
@okan26 Hocam kitaplar muallakta anayasa idare konsunda bildiğin üzere. Ekonomi için bence mikro y.bilgili makro t.samet özdurak t.ekonomisi için ise yasin çoban eldeki kaynaklar içinde.Tabi temelinize ve çalışmanıza bağlı olarak e.ünsal da çalışabilirsiniz.
-
Çok şükür karmaşa sona erdi. Üzerimize düşeni yapıp sınavı kazanalım da gerisi Allah kerim. Şimdi çalışma zamanı, ya Allah Bismillah.
-
@barocan, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Şimdi sınavın içeriği ile ilgili de bir muamma var. 703 khk ile birçok çerçeve kanun değişti. Ancak yayınevlerinden güncel mevzuata ilişkin kaynakların çıkması da zaman alacak gibi gözüküyor. Sınavda da mevzuata dayalı soruların bir şekilde yöneltileceği düşünülürse bu konuda ÖSYM nin bir açıklama yapması gerekmez mi?
Ösym her zaman mevzuattan soru soruyor hocam. Sadece biz kitaptan çalıştığımız için mevzuattan değilmiş gibi geliyor. Hukukun genel ilkelerine hakim olup da sadece kanun okuyarak sınav kazanılabileceği kanaatindeyim.
-
@fenecus, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Tamamen hissiyat "sınav ertelenmeyecek aynen devam " sadece düşüncem bu yönde kimseyle tartışma niyetinde değilim her görüşe saygılıyım ancak moralinizi ve motivasyonunuzu kaybetmeyin dostlar
Sevgili kardeşler Allah yolumuzu açık etsin
-
ALLAHINI SEVEN BANA Bİ KATAP LİSTESİ YOLLASIN
-
Yeni sistemle değişen anayasa metni mevzuat gov tr yer alıyor
-
@okan26, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Yok ki hocam kitap olsa soyleriz sistem yine degisti , mevzuat degisti . Su an çalışanlar tc ekosu, insan haklari , iktisat türkçe filan calisiyolar kpss kitaplarından.
Yasin çobanın tc ekosu
Halil kalabalik insan haklari Aklima gelenler.
Iktisat , turkce yi kpss kitaplarından bakin.
Anayasa, idare cikacak daha cikmadi. -
@murky hocam nasıl sona erdi yani sınav olacak mi.Ben daha para yatirmadim parayı yatirayim mi
-
@shady1, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Yok ki hocam kitap olsa soyleriz sistem yine degisti , mevzuat degisti . Su an çalışanlar tc ekosu, insan haklari , iktisat türkçe filan calisiyolar kpss kitaplarından.
Yasin çobanın tc ekosu
Halil kalabalik insan haklari Aklima gelenler.
Iktisat , turkce yi kpss kitaplarından bakin.
Anayasa, idare cikacak daha cik
harikasın -
https:// www. savaskitap. com/Kaymakamlik-Sinavlarina-Hazirlik-Seti-2014_11662.html#0 beyler şu set nasıl
-
@okan26 beyler demişsiniz ama (ayrımcı yaklaşım)ben de cevap vereyim bu kitapların tümünü 1 ayda bitirmeniz pek mümkün görünmüyor çok fazla kaynak alıp bunalmayın derim
-
@okan26 dostum bunun içinde açık uçlu kitaplar falan da galiba dikkat et ona ama
-
@okan26 Güncel değil bazı kaynakları artı açık uçlu sisteme yönelik bazı kitaplar.
-
https://www.savaskitap.com/Kaymakamlik-Sinavlarina-Hazirlik-Seti-2014_11662.html#0 beyler şu set nasıl
Bunlari bitiremezsin hocam zaman az. Ayrica burada acik uclu kitaplar var bir ise yaramaz artik test olacak.