2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@umutsuz-0, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@okan26 Kanunları okumalısın artı olarak TUİK VE TOBB verilerini incelemelisin iktisat için yüksel bilgili kpss çıkmış sorular var demokratikleşme , insan hakları için Reşit Gürbüz anayasa idare için Ahmet Nohutçunun kitabını bekleyebilirsin . türkiye ekonomisi içinde yasin çobanı öneririm.
teşekkürler dostum
-
@wagner hocam zaten sınav vardı,spekülasyon olan sınavın olmayacagıydı,çalışmaya devam
-
@mminervaa Evet hanımefendi kusura bakmayın ağzından öyle çıktı affınıza sığınıyorum.Yazdığım gibi işte vazifet
-
@12-07-2018, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Sınav gerçekten var mı ben öğlen kaydımı kavga ederek sildirdim dershaneden. Burada sınav olmayacak dedi bir kaç bürokrat tanıdığı olan arkadaşlar, şimdi ben ne yapacam ilk taksidi de ödettiler. Bu son yayımlanan kararname kalktı mı benim henüz 5 yıllık bir devlet tecrübem yok çünkü
nereye yazdırdın kendini dostum aklımızda olsun sıkıntı yaratana gitmeyelim
-
ıdare hukuku ve anayasa hukuku guncel ne zaman cıkacak bılgısı olan yazsın lutfen
-
@hukukçu28 en geç on güne kadar kaymakamlık kampı çıkacak
-
Tam durum ne simdi baya sayfa birikmis okuyamadim arkadaslar sinava kesin giriyor muyuz
-
@dikey giriyoruz hocam
-
@economist4692 calisalim o vakit
-
@dikey aynen hocam başarılar herkese
-
Diyelim ki bu yıl yapılacak kaymakam adaylığı sınavını kazanamadık, gelecek yıl tekrar açılırsa bu sınav, girebilmek için 5 yıl memur olma şartı olacak mı?
-
Arkadaşlar, hiç iktisat yapmadan (daha doğrusu yapamadan) bu sınav kazanılabilir mi? Eğer ki bu imkansızsa bu dersin nasıl çalışılmasını önerirsiniz? Herkese iyi çalışmalar diliyorum.
-
@kulelili açık uçluda yapılıyordu ama testte diğer konuların zorluğuna bağlı
-
Dostlar halâ başvurularını tamamlamayanlar varsa tamamlasın,
Ödeme günü ile başvuru gününü karıştıran varsa bugün son bi baksın
Başvurusunu yapanlar da son bir kez kontrol etsin, pişman olmasın.https://www.tercihiniyap.net/haber/kaymakam-adayligi-sinavina-girecekler-dikkat
-
@paretowilfredo odeme yarin 23.59 a kadar degilmi?
-
-
Herkese iyi akşamları kusura bakmayın konudan bağımsız ama çok acil olduğu İçin sormam gerek burda birileri biliyordur yeni kimlik alma işlemi her ildeki nüfus müdürlüğünden yapılıyor mu sadece yaşadığın yer de mi yapılıyor ??
-
@hkubradgn her il nüfus müdürlüğünden yapılır
-
@mülkiamir007 ayynı gün alma durumu olmuyor dimi acil durumlarda?
-
@hkubradgn hayır ankarada basimi yapılıp 7 15 gün icinde posta ile ulasir o süreye kadar geçerli kimlik belgesi verilir.