2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
Kursa daha önceden kayıt olmuş varsa naptılar paralarını senetlerini alabildiler mi
-
arkadaşlar sınav olacak kutluay hoca yazmıs tıwıtrdn artık bırakın ense karartmayı derslerın başına.
-
@casanova İşin kötü yanı bu üni mezunlarını taşıyacak özel sektörün de olmaması.Kamu zaten belli noktaya kadar alım yapıyor.Özel sektör biriken üni nüfusundan tecrübe arıyor ya da daha rahat kullanacağı meslek lisesi mezunna yöneliyor.Geriye ya mali müşavirlik ya da polislik kalıyor.Bu gidişat hiç iyi değil malesef
-
@aslan-reyiz okuduğumuz üniversitelerin alan derslerinde 4 yılda veremediği bilgi ve soru çözme yeteneğini dershanelerin 1 yılda rahatlıkla verdiği konusunda hemfikiriz sanırım. Bu durumda 1 yıl dershaneye giden xyz bölümü mezunu bu sınavda çok sağlam bir aday olacaktır.
-
Soru: Ülkemizde açılması planlanan nükleer santrallerin nerelere inşa edilmesi planlanmaktadır?
(Normalleşme adına soru yazdım artık ders zamanı )
-
@casanova, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@kamikaze 118 üniversite vardı en son baktığımda, sonra gene Bi 10 15 tane daha açtılar. Aç kardeşim aç Elazığ'a Mardin'e Artvin'e Bartına Karsa Karamana Çorum'a Kilis' e aç üniversite ne de olsa beton ekonomisiyiz biz aç ne olacak mezun olanın canı çıksın üniversitemiz var deriz. Olmasın kardeşim ya üniversite mezunu adamla lise mezunu adamın farkı belli olsun kazanamazsam bende giremeyim bir avuç akıllı adam olsun onlar yönetsin ülkeyi ya merkezinden taşrasına ne güzel Ankara mülkiyeyi bitirdin mi işin gücün hazırdı markette Ankara mülkiye iktisadı bitiren tanıdığım var 2 yıl uğraşmış salıvermiş zaten binbir maddi imkansızlıklar içinde okumuş etmiş her gördüğümde üzülürüm ortalıkçı şimdi. Ne düzenleme gelirse gelsin yeteri kapatsınlar şu üniversiteleri yetti artık talep fazla arz yok bu ne lan!!!
Şakkadanak bi 10 üniv. sonra şakkadanak bi 10 üniv. daha. Onlar da bi şaşırır ki...
-
Arkadaşlar aynı şartlarla devam ediliyor. 5 yıl muhabbeti seneye artık
-
Kutluay hoca böyle yazmış
İçişleri bakanlığından aldığım net Bilgi
- cbk değişikliği 2 eylul sınavı için geçerli olmayacak
- yeni mezun durumda olan herkes 2 eylüldeki kaymakamlık ınacına girebilir
(Hukukun genel işleyişi gereği de olması gereken bu olduğu için Bakanlık açıklama yapmaktan vazgecmış)
-
@aslan-reyiz Yeni mezun durumunda olan herkes derken ne dmek istedi..Yine hukuk,siyasal bilimler ve kamu yönetimi mezunu mu sadece
-
@ankaratarihi öncelikle sen benim ne demek istediğimi anlamamışsın yanınada bir arkadaş gelmiş birbirinizi destekliyorsunuz. Benim niyetin tartışmanın bir faydası yok işimize bakalım demek ti. Hak hukuk işine girceksen eğer işin içinden çıkamazsın seni tanımıyorum etmiyorum. Hak dediğin şeye de gelirsek sen diyelimki bu sınavı kazandın referans aramayacakmsn bn 3 defa kazandım refansım olmadığı için giremiyorum hak yemek bdr. Eşit koşullarda yarıştığın bir sınavda eğer senden başarılısı varsa o senin hakkını yememiştir. Sınavdan snraki süreçte hakkına girmiş olursun birinin. Ama o da zor tabi bir insan için hayır demek refaransa. Başta dediğimi tekrar açıklayayım sana sadece sınava odaklan diyorum ben kafanı başka şeylerle meşgul etme kendine güven sınavı geç.
-
@bjkbjkbjk1903, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@aslan-reyiz Yeni mezun durumunda olan herkes derken ne dmek istedi..Yine hukuk,siyasal bilimler ve kamu yönetimi mezunu mu sadece
Galiba öyle ilandaki bölümler ve şartlar aynen geçerli bu sınav için.
-
703 sayılı khk geçici 1. madde 18. fırka
http://i.hizliresim.com/j6XBLm.jpg -
arkadaşlar son bilgi sınav aynı şartlarda devam. yeni bir açıklama yapılmayacak
-
Yeni idare hukuku kitapları ne zaman çıkacak bilen var mı ?
-
emin olmak isteyen bakanlığı arayabilir. Geçmiş olsun
-
simdi sinav kesin yapiliyor ertelenmiyor degil mi? ders calismaya baslayabilirim yani?
-
@beratkarahanlı Hak ve hukuk kavramlarını bana anlatabilmen için daha doğrusu sen anlatıyormuşsun zaten de biz anlayamıyormuşuz bunun için beni tanıman gerekmez. Bunlar evrensel kavramlardır. Referans olayındaki düşüncemi bilmediğin için ve konu o olmadığı için oradan yüklenip konu değiştirmen de gereksiz. Sorum gayet basitti ben TUS a girsem ve oldu ya salladım tuttu kazandım şimdi ben o TUS u kazanamayıp da önüne geçtiğim asistan arkadaşın hakkını yedim mi yemedim mi ?
Kaldıralım o zaman tüm bölümleri herkes her sınava girsin kazananlara hak etti , kazanamayanlara da kısmet değilmiş diyip geçelim mi ? -
arkadaslar basvuruda calistigi kurum kismi 703 ile degisti benim.hangisini yazmam gerekiyor?
-
@neron ben boş bıraktım
-
@ankaratarihi biraz realist ol hayalperest olma sallama ile hiçbirşeye giremezsiniz. Yukardaki cevabımda da açıkladım eşit koşullarda giresin başarılı olursun beni geçersin ben kalkıpta sana hakkımı yedin demem ben eğer seni gececek kadar bir bilgiye sahip değilsem helali hoş olsun derim. Konuyu başka yere çektiğimde yok haktan bahsettin bende sana hakkın yendiği yerin mülakatlar olduğunu belirttim bu benm düşüncem katılmaybilirsin. Konuyuda burda kapatyrm sen iyi çalışmalar