2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
Fen dallarinda okuyanlar cok onemsemez de ogretmenlik, sosyoloji, felsefe vs vs okuyanlar dersane kapilarini calmaya baslar en kisa zamanda
-
@k-33 Bende yazdım hocam içişlerine mail gönderdim birde.
-
@1umut eşime diyorum bende sınava gir diye dalgamı geçiyorsun diyor.
-
Bir taraftandan Tıpçılar
Bir taraftandan Mühendisler
Bir taraftandan Öğretmenler
Topunuz gelinnn :)) -
test usulü oldugu için şıklar önünde olucak bilmese de sallar. ama klasik olsaydı çalışmadan anayasa hukuk bilmeyen bişey yazamazdı .
-
@casanova aman kardeşim elestirirsen vatan haini filan ilan edilebilirsin (!) . İİBF hakkını arama özgürlüğünü 5000 kişi Sayıştay elemede Esenboğa'da hadi gidin dediklerinde önüne baka baka çıkıp giderken kaybetti benim gözümde .
-
@tahkikat Hocam nasıl bir bakış açısıdır yapmayın . İ.i.b.f olarak haklarımız oldukça sınırlı zaten birde 4 yıllık her lisans mezununun başvurmasına da göz yummayalım lütfen.
-
Herkese merhaba arkadaşlar. İsmimden anlaşılacağız gibi bugün kayıt oldum, şimdi kafamı kurcalayan bir şey var onu sizlere danışmak istiyorum. Maalesef ben de 5 yıl şartına takılanlardanım, bunun için kursa devam edemiycem. Acaba kurs paramı verir mi yoksa üstüne yatar mı aynı şekilde ösym de verir mi paramı? Verirse ne zaman verir. Ösym yine neyse devletimize helal olsun ama kurs vermezse ne yapmam gerekiyor özellikle hukukçu arkadaşlardan yardım bekliyorum. Şimdiye kadar 5 kuruş çaldırmadım çaldırtmam da. Şimdiden teşekkürler.
-
şuan iibf okuyan kişi bence ya dal olarak başka bişey de yapmalı. zira yakın da devlette iibf girebilecegi bir meslek kalmıyabilir.
-
@kykvhki gidişat ona doğru gidiyor zaten kadrolar iyice azalıyor , tamamen özele yönlendiriyor devletin politikası bizi
-
Arkadaşlar hala 4 yıl mezunu bütün bölümler gelsin diyenler var. Bu sınavda bir şey yapamazlar ama diğer sınavlarda emin olun 1 kişi bile girse alakasız bölümlerden içim acır bir i.i.b.f li olarak. Lütfen bu düzenlemeye karşı itiraz edelim.
-
@timuçin napsın kardeş millet sınav çıkışı elinde kamerayla polis geziyordu görmedin mi kim itiraz etmeye cesaret edebilir o ortamda millet koyun gibi dağıldı bende Esenboğa mağduruyum ama girmiycem sayıştay sınavına zehir zıkkım olsun hakkım 800 liraya yakın masraf yaptım yolda 200 sınav ücreti 1000 TL masrafı oldu çanakkaleden kalktım geldim lan bırak yol masrafını ya hadi sınav ücretini dahi geri vermediler iyi oldu günahlarımızı bir şekilde dökeriz en azından.
-
@umutsuz-0 hemen benimsedik durumu
-
@casanova vallahi hocam şu geldiğimiz hale bakın ya. insanlar gelecek kaygısından dolayı eleştirimez , itiraz edemez hale geldi. diyecek bir şey bulamıyorum. insanlar bir eleştiri de bulunurken bile yarın karşısına bunları çıkacağını ve bunların eleme faktörü olarak geri geleceğini biliyor sus pus kesiliyorlar.
-
@casanova Bazı şeylerin karşılığı öbür dünyaya kalmaz inşallah . Hakkımızda hayırlısı olsun kardeşim .
-
@sbf12345 Maalesef hocam biz bu şekilde gidersek daha çok kaybederiz.
-
Bu sınav son olsun da benden sonrası beni ilgilendirmez diyenleri hayretle izliyorum. En üzücü olanı da bu arkadaşların kaynakamlık gibi adelet tesisi ve taksimatı üzerine inşâ edilen bir mesleğe talip olmaları.
Bakın arkadaşlar bu millet benden sonrası isterse viran olsun ben işime bakayım anlayışıyla mahvoldu. 5 yıl memuriyet yapanların dışardan atanabiliyor olması zaten kontenjanları yerlere düşürecek . Üstüne bir de her bölüm eklenirse perişan olacak. Bu sadece bizim değil kardeşimizin yeğenimizin hatta çocuklarımızın meselesi. O zaman bana da sınav hakkı versin TUS a girip dr. olayım , DUS a girip diş hekimi olayım. Durumlar hala böyleyken neyse bu sınav yapılıyor ya ohh yeter diye sevinmek en hafif tabiriyle bencilliktir. -
@ankaratarihi tamamen katılıyorum.
-
@12-07-2018, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Herkese merhaba arkadaşlar. İsmimden anlaşılacağız gibi bugün kayıt oldum, şimdi kafamı kurcalayan bir şey var onu sizlere danışmak istiyorum. Maalesef ben de 5 yıl şartına takılanlardanım, bunun için kursa devam edemiycem. Acaba kurs paramı verir mi yoksa üstüne yatar mı aynı şekilde ösym de verir mi paramı? Verirse ne zaman verir. Ösym yine neyse devletimize helal olsun ama kurs vermezse ne yapmam gerekiyor özellikle hukukçu arkadaşlardan yardım bekliyorum. Şimdiye kadar 5 kuruş çaldırmadım çaldırtmam da. Şimdiden teşekkürler.
Yok mu bir hukukçu arkadaşlar, kursun önünde bekliyorum senetleri almam lazım
-
Face de birkaç kisi sınav mevcut ilana göre yapılacak yazmış