2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
Arkadaslar gordugumuz degisiklikleri burda degil de 2018 yili hukuk degisiklikleri basliginda paylasassak daha guzel olmaz mi?
Burda sayfalar ilerleyince arada kaynayabiliyor. Ordan derli toplu ulasiriz -
26.07.2018 tarihine kadar askerlik yönünden sakıncası olmayıp, muhtemelen Ağustos celbine asker olacak birisi bu sınava girebilir mi? Cevaplayacak bir babayiğit varsa memnun olurum.
-
702 ve 703 nolu KHK ları mevzuattan indirebilen var mı yada nette bulan her sitede parça parça var
-
@greyfalcon, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
702 ve 703 nolu KHK ları mevzuattan indirebilen var mı yada nette bulan her sitede parça parça var
http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2018/07/20180709M1-1.pdf
-
Arkadaşlar selamlar,
Kaymakamlık sınavlarına ilk defa hazırlanacağım ve halen kaynak konusunda herhangi bir ilerleme katedemedim. Anayasa ve idare için güncel yayınların çıkmasını beklemem gerektiğini biliyorum ancak iktisat, türkiye ekonomisi, insan hakları ve demokratikleşme alanlarında verebileceğiniz tavsiyeler çok kıymetli olacaktır.
Ve bir de Politicus'un kaymakamlık sınavlarına yönelik çıkarttığı kitaplar, sizce nasıl ? -
Arkadaşlar bu yoğun değişiklikler için yeni kitaplar ne zaman çıkacak haberi olan bilen duyan var mı takip edemiyorum bu şekilde?
-
Süleyman Soylu devam ediyor. Hayırlı olsun.
-
Kaymakamlık özlük hakkında iyileşme bekleniyor.
-
Hepimiz yüksek puan alıp barajı yükseltirsek sadece torpille gelenleri eleyebiliriz belki dimi:) Olumsuz yorumlardan dolayı sınava başvurmaktan vazgeçmek üzereyim...
-
Sırf mülakata kalmak için günde 13-15 saat arası çalışıyorum gerisi sans yazacak pek kimsem yok mülakatta da elenirsem olsun ben bu guzel vatani karşılıksız da severim sitem etmem kimseye Allah devletimizin ve milletimizin varlığını korusun ve yüceltin...
-
@idealistbiri 13- 15 saat, yetmez ama idare eder
-
@idealistbiri insallah emeginizin karsiligini alirsiniz hocam. Merak ettim nasil 12-13 saat ders calisiyorsunuz. Bir kurumda calismiyorsunuz anladigim kadariyla cunku calisan bir insanin ayrica bu kadar saat ders calismasi zor gibi. Bir de bu sicaklarda nasil motive olabiliyorsunuz. Simdilik 4 saat ancak calisabiliyorum. Ben calisamiyorum yogun is tempomdan dolayi ise gidip gelmek 11 saatimi ailiyor. Gelince pert sonra dinlenip ancak calisabiliyorum 4 saat
-
Bu yola baş koyan insan 16 saatte çalışır dostum hatta çalışıyordur:)
-
Arkadaşlar iyi geceler benim bi sorum olucak bilen varsa cevaplasın lütfen başvuru esnasında çalıştığın kurum var orda hep ünv. Isimleri var bu ne anlama geliyo ben kurumda çalışmıyorum özel sektörde çalışıyorum bu seçenekte ne yapıcaz bilgisi olan var mi
-
Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın gerçekten o kadar saat emek veriyorsanız o emeği allahım da görür kulu da .
-
Yeni basım kitaplar ne zaman çıkacak acaba en son bilgi edinen var mı?
-
Yeni yayınlanan 3 sayili kararnameye göre vali yardımcıları ve kaymakam atamalarında en az 5 yıllık kamuda çalışma şartı getirildi bu bizi etkiler mi acaba
-
@fetih oyle bir sey yazmiyor kararnamede
-
@issiz 2 sayılı cetveldeki kadroları bi kontrol et istersen orada vali yardımcıları ve kaymakamlarda var
-
@issiz, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@fetih oyle bir sey yazmiyor kararnamede
Atama şartları
MADDE 3- (1) Bu Cumhurbaşkanlığı Kararnamesine ekli (I) sayılı cetvelde yer alan kadro, pozisyon ve görevlere atanacaklarda aşağıdaki şartlar aranır:
a) 657 sayılı Kanunun 48 inci maddesinde sayılan genel şartları taşımak.
b) En az dört yıllık yükseköğrenim mezunu olmak.
c) Kamuda ve/veya sosyal güvenlik kuramlarına tabi olmak kaydıyla uluslararası kuruluşlar ile özel sektörde veya serbest olarak en az beş yıl çalışmış olmak.
(2) Bu Cumhurbaşkanlığı Kararnamesine ekli (II) sayılı cetvelde yer alan kadro, pozisyon ve görevlere atanacaklarda aşağıdaki şartlar aranır:
a) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde sayılan genel şartları taşımak.
b) En az dört yıllık yükseköğrenim mezunu olmak.
e) Kamuda en az 5 yıllık hizmeti bulunmak.
kaymakam 2 sayılı cetvelde bulunuyor