2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@oflu61 Üstad hiçbir bilgim yok bende meseleyi anlamaya çalışıyorum..
-
Serbest olarak kamu da 5 yıl çalışmış olmak staj anlamına gelmiyor ama
-
memurlar nete baktım şi,mdi oradada 5 yıllık memurlar arasında diyor
-
herkes bu kanıya varmış
-
O tamam Kaymakam bundan sonra Kamuda en az 5 yıl memurluk yapmış kişiler arasından atanacak ama soru şu, bu 2 Eylüldeki sınavda uygulanacak mı uygulanmayacak mı? Yeni çıkan CB Kararnamesi R.G. de yayımlandığı anda yürürlüğe girer yazıyor (Yani Bugün). Büyük olasılıkla 2 Eylülde de bunu uygulayacaklar.
-
5 yıl ne ya? 5 yıl kamuda çalışıp evlenen insanlar nasıl düzenini bozup taşraya gidecek?
-
@mike06, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
O tamam Kaymakam bundan sonra Kamuda en az 5 yıl memurluk yapmış kişiler arasından atanacak ama soru şu, bu 2 Eylüldeki sınavda uygulanacak mı uygulanmayacak mı? Yeni çıkan CB Kararnamesi R.G. de yayımlandığı anda yürürlüğe girer yazıyor (Yani Bugün). Büyük olasılıkla 2 Eylülde de bunu uygulayacaklar.
bu soru askıda kalıyıor işte -
@öğrenci, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
5 yıl ne ya? 5 yıl kamuda çalışıp evlenen insanlar nasıl düzenini bozup taşraya gidecek?
sen direk kaymakam olursan yine iyi ben asker iken çok süründüm onada alışırsın merak etme yeter ki ol
-
Durum bakana arz edilecek arkadaşlar bekleyip görecez..
Sınav ilanında ki ‘bu sınavın yapılıp yapılmaması içişleri bakanlığının tasarrufundadır’ ibaresi umarım bu durum düşünülerek yazılmamıştır umarım başımıza bela olmaz .. -
Arkadaşlar sınavı kasım aralık a erteleyip bu şartı uygulamaya sokabilirler mi sizce
-
@okan26 Hocam yeni mezun olarak bende sizin gibi düşünüyorum. Geçenler de bir personel işleri başkanlığı'nda çalışan bir abiyle tanıştık daha önce defalarca sınavı kazanmış almamışlar mesleğe malum örgüt yüzünden...Şimdi neden girmiyorsunuz sınava diye sordum.Kendisi geçti artık düzenim ankara'da,çocuklar okula gidiyor vs. dedi.Bir yaştan sonra göze alınmıyormuş.
-
Bu kararnameler 657 sayılı dmk nin yavaştan kaldırılacağına işaret. Üst düzey yönetim kadrolarına bunlara müfettişlikler dahil özel sektörden de atama yapılabilecek. Eski memur anlayışı artık yerini performansa dayalı özel sektör anlayışına bırakıyor.
-
@öğrenci, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@okan26 Hocam yeni mezun olarak bende sizin gibi düşünüyorum. Geçenler de bir personel işleri başkanlığı'nda çalışan bir abiyle tanıştık daha önce defalarca sınavı kazanmış almamışlar mesleğe malum örgüt yüzünden...Şimdi neden girmiyorsunuz sınava diye sordum.Kendisi geçti artık düzenim ankara'da,çocuklar okula gidiyor vs. dedi.Bir yaştan sonra göze alınmıyormuş.
bende sınırdayım maalesef kurulu düzen ama olursa da göze alırım hırs ve karaktere bakar o arkadaş önce ailem demiş
-
kaymakamlık mesleğini gerçekten isteyen bir kişi için asgari ücret olsa maaşı yine kaymakamlık der. Aile çoluk çocuk düzen gercekten ısteyen bır kısıye vız gelir.
-
@captainblack, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
kaymakamlık mesleğini gerçekten isteyen bir kişi için asgari ücret olsa maaşı yine kaymakamlık der. Aile çoluk çocuk düzen gercekten ısteyen bır kısıye vız gelir.
bende öyle düşünüyorum
-
Bu durum bizleri etkileyecek olsa Kararnamede ki cetvelde vali yardımcısı kaymakam kaymakam adayı diye belirtmesi gerekmez mi acaba?
-
yayınlanan khk bu sınav içinde geçerli mi?
-
Yok mu acaba konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar ? Ders çalışmak yerine acaba ne olacak diye bunları takip etmekten boşa gidiyor vaktimiz. Yeni KHK ile doğrudan Cumhurbaşkanı mı atayacak yoksa kaymakam adayı olarak alınıp 5 yıl sonunda kaymakam olarak mı atanacak?
-
Çok samimi söylüyorum bu tür meslekler para için veya makam mevki için yapılacak meslekler değil gönül işi tamamen ben asgari ücrete de razıyım
-
merhaba arkadaşlar forumda yeniyim hangi kaynaklardan nasıl hazırlanırsak kısa sürede bizim için verimli olur nette dolaşan kaynakların hemen hemen hepsi açık uçlu sorular üzerine tavsiye edebileceğiniz kaynak hangisi teşekkür ederim