2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
Paranın,makamın tartışılacagı zaman değil arkadaşlar. Sınav iptal olabilir.
-
@safitürk69 hocam ertelenebilir deyin bari bütün emekler masraflar çöp mu olacak
-
@safitürk69 sadece bu sınava odaklananlar var. Başka bir şey için çabalamayan var. Böyle bir hayal kırıklığı yaşatmasınlar bize
-
inş 5 yıl olayı staj süresidir , aksi halde gerçek den kötü olacak bizler için .
-
Arkadaşlar sınavın iptali konusuluyormuş!
-
@timuçin nerede konuşuluyormuş
-
@timuçin nereden çıktı hocam
-
@oflu61 hocam bakanlıktaki bir arkadaş "bu son sansın , kamuda çalışma şartı getirildi " diye mesaj attı. Sonra da "sınavın iptali konusuluyormuş" dedi . Benim kendi kanaatin iptal olacağını düşünmüyorum .
-
180 TL para yatırdık iptal olursa geri versinler paramızı
-
Uzun zamandır başvurmayı düşünüyordum bu sabah başvurumu yaptım ardından kamuda beş yıl çalışmış olma şartı ile karşı karşıya kaldım belki son sınav olacak belki o bile olmayacak ilan gelse de kesinleşse derdik şimdi ilan var yine kesin değil akıbetimiz. Ne diyebiliriz ki. Allah hak edenlere nasip etsin.
-
Arkadaşlar 2 sayılı listeye dikkat ettiyseniz kpss ve kurum sınavı şartı ile alan bir sürü meslek var. Örneğin bakanlık müfettişleri... Buradaki 5 yıl şartı atamada ki 5 yıl sarti çok büyük ihtimalle. Yardımcılık sureci 3 yıldan 5 yıla çıkmıştır diye düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı...
-
Staj dönemi varsın 5 yıl olsun ama sınav iptal edilmesin
-
staj donemıne razıyım .
şimdi kazansam . 30-31 yaslarında bır ilçenin kaymakamı olurum .
uygundur . -
@circassian Ben karın tokluğuna çalışmaya bile razıyım.
-
Allah aramızdaki Recep Yazıcıoğlu'ların sayısını artırsın.
-
Arkadaşlar bakanlıktan bir arkadaştan aldığım bilgiye göre sınava şu an çok ta olumlu bakılmıyormuş. İnşallah böyle bir durum olmaz. Çok uzun süredir emek verdik. Umarım staj süresi 5 olur da sınav kalır.
-
Can sıkıcı bir durum, tam dersin başına oturacaktım. Umarım hakkımızda hayırlısı olur. Hepimiz çok istiyoruz.
-
bu kadar kaymakam acigi varken staj suresi 5 yil filan olmaz. onu bi gecin.
ayrica bu yazilani staj suresine yormak da fazla polyannacilik. acik acik kamuda 5 yil calisma sarti yaziyor, ne staj suresi? oyle olsa belirtirlerdi zaten.
bu son sinav olabilir diyenlere de sunu diyeyim:
khk bugun yururluge girdi. yani sartlar olustu. neye dayanarak son sinav deniyor.
ya sinav olmaz ya da eski sistem devam eder. bu kadar basit.
-
@oflu61 maşallah hocam ne azim var sizde
-
Malesef ben olumlu düşünemiyorum. Sınava başvururken sınavı yapıp yapmamakta bakanlığın insiyatifine bakılacaktı. Birde üzerine c.b khk sı yayınlandı ve bildiğiniz üzere hemem yürürlüğe girecek. Bence bu sınav iptal olacak ve ödemeler iade edilecek.