İLKSAN 14 uzman yardımcısı alacak
-
@asdfghjkl işallah böyle olmaz guya bir denk gelirse var ya yandığımın resmidir gerçi hafta sonuna denk geliyor yapaamazlar heralde
-
Arkadaslar dün benim evraklarım ulaşmış aradığımda daha kontrol edilmesi ama bir sorun çıkarsa biz sizi arıyoruz dediler sizce tekrar aramalı mıyım eksiklik var mı diye?
-
@yirmidört eksiklik olursa ararız demişler. Aramadılarsa eksiklik yoktur. Tekrar aramanın bir manası yok bu kadar telaş yapmayın arkadaşlar..az sakin :))
-
Bugün bitiyor başvurular.17.30 da. Heyecan var mı heyecan
-
@davetsiz hem de nasıl Kaç gün sürer acaba açıklanması
-
@hayal9 başvurular elektronik ortamda olmadı. Tek tek dosyaları ve puanları inceleyecekler. C.tesi pazar zaten çalışmıyorlar. Haftaya cuma gibi tahmin ediyorum ben.
-
@davetsiz hadi inşallah daha fazla uzamasın da
-
Hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşlar. Başvurular bitti şimdi sonuçları bekleme zamanı
-
Basvuru yapanlar puanlarini soylese keske belki bos yere umut etmeyiz
-
Ben 88,69 ile basvurdum
-
be basvurmadım arkadaslar ama kesin olmamakla birlikte 86 ile kapattigi soyleniyor
-
@didi61 nerede söyleniyor kim söylüyor açıklanmadan kim nasıl biliyor hayret..
-
@duyguuu37
3. 'ye yazıyorum 91 -
@davetsiz kesin bilgi degil duyum kardesim
-
@didi61 küsuratlı alabilir miyiz puanı:)
86 ile başvurdum bende ama hiç umudum yok açıkçası -
88.50 ile ben de basvurdum
-
89.6 ile başvurdum
-
1 haftadan önce açıklanacağını hiç sanmıyorum. Herkese hayırlı olsun simdiden. Puanlar hep yüksek masallah
-
@ucanbalon malesef küsuratını bilmiyorum insallah size gelmistir
-
Arkadaşlar @Leviathan arkadasimiz geçen yıl ilksan için mülakata girdi yedeklerden de ataması yapıldı. Kendisi şu an başka bir kurumda çalışıyor fakat bu süreçte istediğiniz soruyu kendisine sorabilirdiniz yardımcı olmaya çalışacaktır