İLKSAN 14 uzman yardımcısı alacak
-
@1umut, içinde söyledi: İLKSAN 14 uzman yardımcısı alacak
Ben de 82 ile basvurdum. Sira gelmeyecek biliyorum ama annem “gelcek ben hissediyorum” dedi. Siranin gelmemesine degil de onun uzulmesine cok uzulcem. Neyse napalim
Aslında böyle gelmesi çok zor olan ilanları evdekilerle paylaşmak akıllarına düşürmek pek doğru değil gibi geliyor bana hocam. Şimdi siz annem üzülecek dediniz ben burada üzüldüm inanın
-
@1umut benim annemde her mulakat beklememde buyuk umutlarla bu defa olacak hissediyorum der:)) ahh anneler️
-
@1umut hocam inşallah sıra gelir, benim biraz özel durumlardan dolayı başvurumu iptal etmem gerekti. Bugün dilekçe gönderdim. Dilekçem onaylanmış. 86 civarıydı puanım. Bir kişi bir kişidir inşallah sıra gelir sizlere
-
-
@duyguuu37 Ordaki sempatik dayının yalancısıyım :))
-
@1umut Analar üzülmesin tabi ki..Hayırlısı olsun..
-
@davetsiz ah hocam ah oyle de ben paylasmadan duramiyorum:( Hep demicem diyorum bi bakiyorum diyivermisim:((
@otuzyılsavaşı benim ilksani bilmem de sizin olcak insallah dguy Dua etmekten baska caremiz yok:) -
@falanfilan hocam ne kadar duyarlisiniz, herkes adina bi tesekkur edeyim:)
Bana yarar mi bilmem ama bi kisiye yarayacak sonucta. Cok saolun -
Mülakatı sınavlara gireceğimiz bir tarihe koymazlar inşallah
-
@1umut
inşallah hepimizinki olur hocam...dua,sabır,azim,inat,obsesyon :)) -
@1umut inşallah size de yarar
-
@fernando-reges 3 katı kesin bilgi yayalım:)
-
@herhangibiri bende ondan tirsiyorum dguy,vdk,guy bunlardan biriyle çakişma olasiligi yuksek gibi
-
düz memur 3000 lerde alırken uzman yardımcısı bu maası alacak olması az değil mi sizce ?
-
@yirmidört evet az ama işsizlikten iyidir napalm
-
@yirmidört hocam konu başından beri bu konu gündeme geliyor. Şu an tecrübesiz ve ingilizcesiz en kral özel sektörde bir işe başlasanız en fazla bu maaşı alırsınız. Bu işsizlikte insanların başka çaresi mi Var? Çözümü var mi? Yapacak bir şey yok maaşı biz değiştiremeyiz.
-
@davetsiz aynen valla şahsen ben maaşa bakmiyorm şuan yeterki olsun artk
-
@davetsiz orası öyle hocam ben sadece gecen yıllarda büro personeli olarak alınırken bu yıl uzman yardm. olunca bi fark olması gerekmez mi diye düşündüm yoksa issizlikten iyidir tabi
-
@yirmidört evet olması gerekiyor. Inşallah bir düzenleme yapılır. Bir girelim de, sonra söz sahibi oluruz
-
@yirmidört hocam is kanununa tabi kurumlar genellikle dusuk maas verir boyle kadrolara. Hatta boyle kurumlarda uzmanlik onemli bi gorev olarak gorulmez. Benim babamda bu tarz bi kurumdaydi, ben babama keske bi uzman olsam diyordum. O da bana “daha iyisi olsun tovbe de” diyordu. devlette uzmanligin baska oldugunu zor anlatmistim yani. Devletteki durum gibi dusunmeyin. ama issizlikte cölde su yani, o baska:)