İLKSAN 14 uzman yardımcısı alacak
-
Bu hafta basvuru yapacak olan var mi aps ile gondericem bir sorun olmaz degil mi?
-
@mk5561 sınav yok yalnızca mülakat ile alım yapılıyor diye biliyorum hocam
-
@yirmidört hocam bugün yollayin bence. Çok bir şey kalmadı. Ben ptt den kargo yolu ile yolladım.
Kurumu arayıp evrakları teyit eden var mi? Eksik yanlış bir şey var mı diye sorsak abes olur mu acaba -
Teyit edenler arayanlar var sanırım bu konuda yardımcı oluyorlar demislerdi. Ben de evraklarımı gonderdikten sonra aramayı düşünüyorum
-
@davetsiz ben arayıp ulaştığını teyit ettim. Belgelerde bir eksiklik veya sorun olup olmadığını, başvurumun kabul edilip edilmediğini de sordum ancak bununla ilgili bilgi veremeyiz, başvurular bittikten sonra tek tek değerlendirilecek bi sorun olursa haber verilir dediler.
-
@hayal9 ben arkdslarn dediği numarayı aradm üst sayfa yazan ama sürekli meşgul nasil ulaştınız acaba ptt den aldıgm kağıtta barkod kodu yazmıyo belgelerin ulaştığını nasıl anlayabilirm
-
@ltfye 444 1 943 ben bu numaradan aradım her seferinde de ulaştım hocam bir sorun yaşamadım. Belki öğlen arasına denk geldiyseniz o nedenle ulaşamamış olabilirsiniz.
-
az önce ben de aradım meşgul çalıyordu, sonradan açıldı. ara ara deneyin arkadaşlar.
-
Aynen aradm ulaştım belgeler yetişmiş hepimz için hayrlsii olsn
-
87.95 ile yerimizi alalım:)
-
@yasaklı puanlar ne yuksek ya masallah
-
@davetsiz yolladım hocam hayırlısı artık
-
@yirmidört inşallah hepimiz için hayırlı olur. Taban puan kaç olacak merak içerisindeyim.
-
@davetsiz ilksan ile anlasalim bana kadar dussun lutfen
-
Kaçla kapatır yok mu tahmini olan
-
@fernando-reges 88 in asagisi zor gibi geliyor bana,hadi 87 olsun alim cok az 3 kati da az o sebeble sanmiyorum cok dusecegini
-
@duyguuu37 Bu 3 katı çağrılacağı kesin bilgi mi?
-
@fernando-reges bilmiyorum ben de buradan okudum arkadaslar arayip ogrenmisler
-
84,3 ile umudum yok ama yine de yollayayım sonradan pişman olmayalım bir kere başıma geldi.Hayırlısı olsun
-
Bende ayni 84 ile yolladim pisman olmamak icin hayirlisi