İLKSAN 14 uzman yardımcısı alacak
-
@yirmidört ah hocam çok iyi anlıyorum edirneyi bırakmak çok zor inşallah olur burası da
-
@ayse_furkan sözleşme şartlarında bir tazminat öngörülmüş olabilir diye düşünüyorum hocam
-
@genclerbirlikli umarım
-
Puan konusunda kimsenin fikri yok sanırım
-
86 puanla boşa basvurmasam mı acaba resmen düz memurluk aslında nie bu kadar rağbet var
-
@ucanbalon bence gönderin başvurup mülakata gitmeyen oluyormuş. Ben mülakat tarihini sormak için aradım ona göre başvuracaktim. Siz başvurun olmazsa gelmezsiniz dendi. Böyle böyle sıra gelebilir yani. Ben de 86 ile başvurdum. Maaşından ziyade iş kanunu beni rahatsız ediyor. Yine her türlü iyi bu işsizlikte nimet.
-
Kaçla kapatır arkadaşlar? 82 ile başvurdum ben.
-
@falanfilan mülakata gelmeyenlerin yerine baskasınımı çağırcaklarda
-
91 ile yarın başvuracağım. Hepimiz için hayırlı olur ve mülakat tarihlerini inşallah uzatmazlar çok.
-
87 ile başvurdum da gelir mi gelmez mi bilmiom
-
Is tecrübesi varsa belgeleyen evrak istemişler. Benim ise girdigim 5 gün oldu. Bir fabrikada çalışıyorum. Bununla ilgili bir evrak göndermem gerekiyor mu acaba? Bilgisi olan var mi
-
@ucanbalon gelmezseniz sıra kayar gibi bir şey dendi. Olur da puanım yeterse ve gidemezsem arayacağım. İnşallah dikkate alıyorlardır. İlgili bir kurum. İletişim konusunda zorluk çekmedim hiç hemen yetkili kişilere bağlıyorlar
-
@davetsiz iş tecrübesinden bahsettiği için bence gönderme 5 günde tecrübe olmaz. daha önce çalıştıysan mutlaka gönder ama
-
@falanfilan umarım gtmeyecekler basvurmaz sonuçta şartları ortada maasıda belli sonradan beğenmemezlik yapılmasında
-
@ucanbalon kesinlikler katılıyorum size hocam iki günü sonra maaşı, şehri, sözleşmeli oluşunu vs. bahane edip gidecekler kimsenin hakkına girmez umarım sonuçta şartlar ortada
-
@davetsiz, içinde söyledi: İLKSAN 14 uzman yardımcısı alacak
Is tecrübesi varsa belgeleyen evrak istemişler. Benim ise girdigim 5 gün oldu. Bir fabrikada çalışıyorum. Bununla ilgili bir evrak göndermem gerekiyor mu acaba? Bilgisi olan var mi
Aga ben e devletten hizmet dokumunu cikarip komple yolladim ne olur ne olmaz diye,maksat evrak eksik olmasin diye,bakacaklarini pek sanmiyorum ama ben yinede yolladim.
-
@hayal9, içinde söyledi: İLKSAN 14 uzman yardımcısı alacak
@ucanbalon kesinlikler katılıyorum size hocam iki günü sonra maaşı, şehri, sözleşmeli oluşunu vs. bahane edip gidecekler kimsenin hakkına girmez umarım sonuçta şartlar ortada
Olacak hocam millet aç,stenograflıga millet gozu kapali basvurdu,sonra mulakata falan gitmediler bir yil asgari ucret diye,benim gibi isteyenler mulakata kalamadi.
-
@asdfghjkl yanlış hatırlamıyorsam orada da şartlar en başından belliydi insanlar böyle yaparak gerçekten kalıcı olarak çalışmak isteyen insanların elinden alıyor iş imkanını bahaneleri de Zaten yedekler var onlar alınıyor oluyor ancak o kişiler hiç başvurmasa yedekler asil olarak girecek hiç giremeyen yedeklik hakkı elde edecek bunu görmek istemiyorlar
-
Edevletten aldığımız adli sicil kaydı olur değil mi
-
@ucanbalon hocam her aklınıza takılanı ilksan facebook sayfasindan mesajla kuruma sorabilirsiniz. Kurum hemen ve çözümcül bir yaklaşımla sorularınıza cevap veriyor. Sosyal medyayı çok güzel kullanan bir kurum