İLKSAN 14 uzman yardımcısı alacak
-
@olursaolur, içinde söyledi: İLKSAN 14 uzman yardımcısı alacak
@duyguuu37 valla evrak hazırlayacaktım baktim guzel puanlı epey arkadas var geri vazgectim yine de siz bilirsiniz duser falan o puana vebal almis olmayım kendiniz karar verin
puanınız kaç hocam
-
82 83 ün sansi varmidir arkadaşlar
-
@james-buchanan kim diyo? her duyduğunuza inanıp insanların umudunu kırmayın
-
@falanfilan, içinde söyledi: İLKSAN 14 uzman yardımcısı alacak
Hocam ben onu hani kariyer nette cv oluşturuyoruz ya o şekilde bir Word de düzenleme yaparak tek sayfa, adres eğitim bilgileri, sınav bilgileri, bilgisayar bilgileri, hobi vs diye hazırlamış olduğum belgenin çıktısını alarak gönderecektim. Google dan özgecmis aratinca çıkan görseller gibi hazırladım, foto da koydum elle yazılmalı mi, benim cv şeklinde özgecmisi kabul ederler mi ki
kabul edilir, cv ye atıp tutmayın yeterki
-
@hayal9, içinde söyledi: İLKSAN 14 uzman yardımcısı alacak
@falanfilan hocam benim aklıma ilk gelen el yazısı şeklinde bir özgeçmiş yazmak oldu , guy için de birkaç paragraf yazmıştık ondan dolayı yine o şekilde bir özgeçmiş kastettiklerini düşündüm. Belki de sizin yaptığınız gibidir emin olamadım gerekirse yarın tekrar kurumu arayıp sorayım bu konuyu.
Valla ben el yazisi ile paragraf gibi yazdim.ins kabul ederler yarın kuruma ulaşmiş olur vatana millete hayirli olsun
-
@hayal9 hocam aradım şimdi, el yazısı ile mi normal iş başvurusunda bulunduğumuz cv seklinde mi olsun diye sorunca fark etmez, nasıl istiyorsanız dedi. Bir de hakkımizda bilgi alınabilecek alanı boş bırakırsak sorun olur mu dedim, olmaz ama doldurursaniz iyi olur dedi. Maaşı da sorayım dedim 3bin rakamı kesin mi diye bilgi veremeyiz dedi malesef.
-
@falanfilan puan kaç
-
@bebetto p14 86
-
@falanfilan gelir inşallah
-
Bayılıyorsunuz hemen başvuru yapmaya koşun koşun
Şaka bir yana hiç sevmem hemen başvuru yapmayı, illa son günlere bırakacağım. Neyse siz gönderin postaları bakayım bir sorun çıkmazsa ben de o şekil gönderirim. -
@falanfilan çok teşekkür ederin hocam içimiz rahat bir şekilde göndeririz artık
-
@davetsiz eskiden bende öyle yapiyordum ne zaman posta gecikti girecegim yere giremedim,ilk gününde başvuruyu yapıştırır oldum.ünlü düşünür ne demiş,sonunu düşünen memur olamaz
-
Bu arada bedelli yapanlar varsa askerlik kisminda sadece yaptıyı işaretleyip gönderecekmiş.
-
Bu konu malumlar formunda konuşuluyor mu? Ben bulamadım
-
@davetsiz görmedim orada geçen yılın konusu var.geçen yıl 88 le kapatmiş,ondan önceki yilda 83 ile,bakalim bu yil kacla kapatacak
-
@bebetto ben demiyorum. resmi yönetmelikte maddeler var. mevzuat var. iş kanununa tabi çalışıyorsunuz. hatta maaşla ilgili hükümler de var.
-
- Arkadaşlar tecilli olmayı kabul etmiyorlar.
- Özgeçmişi de el yazısı ya da bilgisayar çıktısı kabul edildiğini söylediler.
- Hakkında bilgi alınabilecek kişiler de herhangi biri olabilirmiş ancak yazmak zorunluymuş.
- Diploma fotokopi olabilirmiş noter onaylı olması zorunlu değilmiş mülakata kalanların ki teyit edilerek onaylanacakmış.
-
@james-buchanan, içinde söyledi: İLKSAN 14 uzman yardımcısı alacak
@bebetto ben demiyorum. resmi yönetmelikte maddeler var. mevzuat var. iş kanununa tabi çalışıyorsunuz. hatta maaşla ilgili hükümler de var.
resmi yönetmelikte maaş yazmıyo,mevzuatta da yazmıyo ,iş kanununda da yazmıyo
-
@bebetto asgari ücretin 3 katından fazla olamaz diyor. keşke okusaydın.
-
Özgeçmişe fotoğraf yapıştırdınız mı ? El yazısı ile hazırlanmış özgeçmişe